eşimi uygunsuz kadın fotoğraflarına bakarken yakaladım

aman kaçırmasınlar sanki ne anlıyolarsa

ablacım açık açık yazıyorum eşimi boşlamadım herşeyini yapıyorum önceki gün regl kanamam vardı yakaladığım gün bitti güzel bi akşam olsun diye gittim süslendim geldim yanına güzel geçti sonra o banyodayken bi baktım nete benn süslenirken tavşan kızlara bakıyomuş ben bunu nası kaldırayım daha ne yapayım bilmiyorum benimleyken o kadınlarımı düşündü acaba diyorum şimdi her şekilde hep ilgilendim onla işten yoruluyo geliyo ayak masajı öğrenmelermi dersin.. mutlu olsun diye bakımlarmı ne anlatayım ki

Açıp sen de baksana yanında izlemesen de izlediğini belirten şeyler söylersin o ara onlar deliriyo zaten...çünküüü eğer bizim kıskanacağımız şeyler varsa onların kıskanacaklarının listesi de baya bi uzun... bu arada tokat mevzuu nasıl gelişti??? yani bu konuda ben eşimizkızdrınca o da beni hırpaldıydı azcık ama yani öyle sinirle atılmış bir tokat değildi zaten tokat da değil tokat silsilesiydi:))) bazı arkadaşlara anormal gelecek bu yazdığım da anlatmak istediğim sinirle nefretle atılmış tokat var kıskançlığın verdiği o komik öfkeyle atılmış tokat var he ben hiç bir türlüsünü kabul etmem diyorsanız o ayrı tabiiineyse konuyu çok dağıttım...

canim seviyor musun sevmiyor musun kocani?

bir de adamin bir sey yapabilecegini dusunuyor musun guvenin var mi yok mu kocana?

ama eger kararini verdinse destek istiyorsan ayril. madem kafana bu kadar koydun..ne diyelimki..

kıs regl dönemindedemi

erkekler ahhh erkekler ne denilirki
eşi yan odada süslenirken
beyin ne diyor a dakika acaba
:44::44:

Anladım canım cidden sinir bozucu bi durum .Şöyle bir deyim var ama malesef ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.Çok katı olduğunu görecek başka bir yolu yok o zaman yada dediğim gibi bir müddet int kapattıracaksınız.
Bunlara baktı diye seni sevmediği anlamına da gelmez bunu da bilde.Cinsellikle sevgi biraz farklı malesef öyle olmasaydı bir çok erkek gittiği hayat kadınlarının yanın da kalırdı.

arkadaşım kaçırmış olabilirim

söylemesi ayıp siz ve eşiniz kaç yaşındasınız

kıs regl dönemindedemi

erkekler ahhh erkekler ne denilirki
eşi yan odada süslenirken
beyin ne diyor a dakika acaba
:44::44:

yani regl dönemi boyunca bi yakınlığımız olmadı yani regl bittiği gün yakaladım 2 dk sabretse sonunda ben vardım yani 7 günlük açlıkla yediyse bu haltı ne diyimm bunun hamileliği varbide
güvenim yokkoldu severek evlendim ama pişmanlığım dahha çok sevgiden çok pişmanlık var

canım sende bundan sonra tam tersini dene bakayım yani ilgilenme yokmuş gibi davran kıskandığını falanda hiç belli etme çok ta yeni evliymişsiniz huylarınızı zamanla öğreniceksiniz belki bu yoğun ilgi şımartmıştır dahada onu,sen yine bak kendine süslen püslen gez şöyle kışkırtıcı parfümler kullan salın yanından yaklaşmak isterse bahaneler uydur sanki senin ilgini çekmediğini sansın o çabalasın birazda yani naçizane benim düşüncem denemesi bedava...

evet aynen bunlarda iyi taktikler..

birazdan işten gelecek benimki sabah bilgisayar geçmişine bi bakarım hep abuk sabuk fotolar videolar olur beyfendi silme gereğide duymaz ha bazı gecelerde izler azar gelir yanıma çoğu geceler napayım sevineyimmi beni istiyo diye yoksa kızayım ağlayayımmı bize anlaşılmaz derler ama erkekler daha anlaşılmaz bence beyinleri kafalarında değil önlerinde bu yüzdende biz onları anlayamayız...

İşte canım benim sana anlatmak istediğim buydu bir çok kadın malesef hoşuma gitmesede bu durumu yaşıyor.Bu yüzden görmezlikten gel diyorum ,ben hatta aldatıldığınızı düşündüğünüzde boşanmayacaksanız bile yakalamayın, araştırmayın diyorum.
Ne zaman ki ayyuka çıkar cinsel hayatınız etkilenir o zaman dur dersin.
Bunu genel yazıyorum bazı erkekler ereksiyon sorunu yaşayabiliyor (sorun olmasına gerekte yok amaç sadece fazla tahrik olmakta olabilir.) ,uzun yıllar evlilik sonrası da olabiliyor bu sonuçta cinsellik bile olsa alışıyor insan bazı şeylere.Kısaca canım bunun için üzülüp kafanı yorma ,daha 7 aylık evlisin bu zamanlar çook kıymetli çook güzel .Üzmeyin kırmayın birbirinizi sarıl eşine açık açık de çok kıskandım seni onlara bakarken canım yandı de. .Sorumluluklarınız vardır illa ki ama bu çocuksuz dönemlerinizin tadını çıkarın...

o reklami görmeyenler görsün diye :118:
görenler varsa unutmasin diye :118:
madem bütün kizlar toplandik :118:

buyrunn :98::98::98::98:
gözlerimiz bayram etsin:103::103::103::86::92::119::124:
:125::125::125::125:

[video=youtube_share;l0XO-3IdmjU]http://youtu.be/l0XO-3IdmjU[/video]

yeni evliyken dahada yıkıcı bi durum olur bu

benimde tahammül edemeyeceğim bişeydir...ben katıyımdır bu konularda tavizim yoktur kim ne derse desin...bugün yeni evliyken bunu yapıyosa yarın ne yapara kadar götürürüm olayı...bu kıskançlıkta değil...biraz vicdanlı olmalı insan

BOŞANMA,TAVİZ VERME,AYAĞINI DENK ALSIN AKILLI OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…