hiçbiri bekarken öyle olmuyor zaten benimki evlendik ilk 5 yıl iyiydi ama ne zamanki hamile kaldım beyfendi sapıttı aldatmadı belkiiiii ama sanaldakide bi çeşit aldatmak bence bana kilo aldın diyo sanki keyfime aldım 2 çocuğuda üst üste isteyen oydu şimdi beğenmiyor beni ahhh aahh
kurban olsun sana. iki çocuk üstüne ömrünü vermişsin daha ne yapacaksın? ama suç bizdede var kurban etsene canına önce onları düşün sonra çocukları derken adam beğenmez olmuş çokta tın anasını satıyım
Arkadaşlar lütfen yorumlarınızı yardımlarınızı bekliyorum anlatacak kimsem yok işin içinden çıkamıyorum. ben 7 aylık evliyim severek evlendik en sevdiğim yönü yalan söylemeyişi dürüstlüğüydü ama beni hayal kırıklığına uğrattı dün çıplak kadın fotoğraflarına baktığını gördüm tartıştık bitti ayrılıyorum senden dedim onu hiç ihmal etmedim her konuda hep mutlu etmeye çalıştım ama bana bunu yaptı neden baktın dediğimde yanlışlıkla çıktı ben açmadım diye yalanlar söyledi bana yalan söyleme bak gözümde düşüyorsun dedikçe yalan söyledi en sonunda itiraf etti baktım ama isteyerek açmadım dedi ben bunu kabullenemiyorum öncesinde başka bi konuda tartışmıştık çiçeklerle geldi akşam barıştık üstüne barışmamızın üstünden 1 saat geçmeden çıplak kadın fotoğraflarına baktığını yakaladım seven insan bunumu yapar ayrılmak istiyorum dedim bide tokatlarını yedim çok yalvardı pişmanım sana vurduğum içinde baktığım içinde bana bi şans ver dedi hayır bitti dedim sinir kırizi geçirdi kendine vurdu en sonunda tamam dedim ama bir daha olursa seni asla affetmem dedim ama tamam dedi bida olmayacak zaten isteyerek açmadım ama açılınca gözüm kaydı baktım dedi ama bugün araştırdığımda daha öncede baktığını gördüm neden baktın dedim yine yalan söyledi ben salak değilim nerden baktığını buldum yanlışlıkla açılacak bi yer değil yalan söyleyip durma artık dedim en sonunda gerçekten isteyerek baktığını söyledi ama yalan üstüne yalan söyleyerek benim güvenimi yıktı şimdi ne yapıcam bilmiyorum boşanmayı düşünüyorum tiksindim ondan karşımda öyle ağlarken bile yalan söylüyodu bide tokatları içimde sevgi diye birşey kalmadı 7 aylık evliyim bunu yaşadım ilerde çocuğum olduğundada böyle olursa herşey daha kötü olur ne yapmalıyım ne olur akıl verin..
geldi az önce yanıma ne yapıyosun sen diyesonra ne olur affet falan dedi gitti off
tın valla takmıyorum artık şuan çocuklarımla meşgulüm kendimi onlara veriyorum ama şikayetçi değilim aksine çokta mutluyum ha ben onada muhtaç değilim mesleğimde var çok şükür ama şu varki gerçekten iyi bir baba çocuklarına karşı maddi manevi tüm görevlerini yerine getiriyor belki de en büyük boşanmama sebebim budur yani aslında kadınlarda güçlü artık ama erkekler gibi hayvan değiller hala insani duygulara sahip olduğumuz için karşımızdakiler hayvanda olsa insanca davranma gereği duyuyoruz...ama kaybediyoruz...
Ohh be bu duruma benim kadar sinir olan bi hemcinsim cikti su an cok mutluyumya en cok sinirlendigim sey kadinlarin bu gorusu savunmasi bu nasil kendini erkegine adama psikolojisidir cozemedim ben ya... belkide insanlara artik normal geliyodur aman bak bey televizyonda gordum kocasi kitir kitir dogramis disardaki sokak copune atmis yok balkondan asagi yuvarlamis sen sadece gozumu morartiyorsunn gurbannn oluriiim ben sanaaaa dicek yakinda kadinlarimiz.. ben o adamlari aliiiirrr sahip olamadiklari cukleriniii dograaaarrrrrrr o tokadi da yediririiimm. Ben babamdan dayak yememisim annemden dayak yememisim elin bilmem neresine sahip olamayan erkegii gelecek ozur dileyecegi yerde bana vuracak.. olur
Canım dinleyeceksen bir kaç tavsiyem var.Bir kaç zamanlığına kestir interneti çok ciddi olduğunu anlasın sonra açtırırsınız yine ama bu bir ders olur sağlam bir ders .Senin bu konu da ne kadar hassas olduğunu görür.İkincisi biraz tuhaf bir tavsiye ama:) Eşini asla boşlamayacaksın tok olan adam istese bile yemek yiyemez .Umarım anlamışsındır ne demek istediğimi.ne yapıcam ben ya
Kadriye_G ve sevgin2009 cok mantikli konusuyorsunuz yillarin tecrubesi iste daha ogrenecek cook seyimiz var bu hayatta sizin gibi guclu olurum bende ins
teşekürler canım böyle düşünmene sevindim ama boşver sen daha güçlü ol yani insan yaşı ilerledikçe geçmişini beğenmiyor malesef geçmişte geri gelmiyor oyüzden hayatındaki herşeyi çok düşünerek yap..Kadriye_G ve sevgin2009 cok mantikli konusuyorsunuz yillarin tecrubesi iste daha ogrenecek cook seyimiz var bu hayatta sizin gibi guclu olurum bende ins
Nedir bu erkeklerin bu huyu biz de biscolata erkeklerine falan mı baksak ne yapsak:))
Canım kesinlikle ama kesinlikle onaylamıyorum ama bunun için sakın ayrılık yoluna gitme..Bak benden sana bir tavsiye ister dinlersin ister dinlemezsin aklının köşesin de dursun kardeşim.
Cinsel hayatını etkilemediği sürece ! Baktığı bu tarz şeyleri görmezden gel tutup ayrılmayacaksan evden interneti kesmeyeceksen yaptığınız tartışma evliliğinizi yıpratmada bir adım daha gidecek başka hiç bir şey değil.
o biscolata reklamını ilk gördüğümde aaaaaa değişik olmuş demiştimde
aile faciası çıkıcaktı
reklem çıktığında şimdi birbirimize bakıyoruz
aslında erkeklerde haklı yıllarca bayan reklamlarını hepimiz alişmişiz
ordakilerde fena yakışıklılar canım yani reklam çıktığında durup bakmıyorum desem yalan olur ama özellikle oturup çıplak erkek fotolarıda aramıyorumki...ama erkekler öylemi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?