Eşimi yari yolda bırakan ailesi

Öncelikle şu an iş yapan bir dükkan açmışsınız. Rabbim utandırmasın ve işiniz rast gitsin inşallah. Sucu, marketçi, fırıncılar herhalde şu süreçte zararsız hatta karla ayı kapatıyor. Allah daha çok versin tabi. Ben market işinde özellikle şarküteri mamüllerinde kontrollü ürün depolamanızı öneriyorum. Çabuk bozuluyorlar çünkü. Yeşillik ve meyve içinde aynı durum geçerli. Tabi indirimli ürünlerle çevre halkın dikkatini ilk aylarda çekmekte ve bazı ürünlerde tadıma ağırlık vermekte fayda var. Mümkünse online siparişte alın. Hatta benim yakınımdaki marketler telefonla sipariş alıp 40-50₺ olan alışverişlere yakın evlere teslim ediyorlar. Hani arabayla dağıtım yapmaktan daha ekonomik bir başlangıç olabilir. İnsanlar malum kapıdan teslim olayına da şu pandemide önem veriyor. Bir de bazı bakliyat gruplarında hatta adını vermiyim büyük marketlerden birinde bile kapalı bakliyatta böceklenme gördüm. Ürünleri yerleştirmeden önce hiç olmazsa koliden birkaç paket alıp bakliyatları kontrol etmekte fayda var. İnsanlar en çok öyle şeylerden tiksiniyorlar. Güleryüz, hoş muhabbet bence esnaflıktaki en önemli unsurlar. Tekrar hayırlı olsun Allah utandırmasın.

Yok zaten konu sahibesininki işlek caddede ve süpermarket olacakmış. Gıda değilmiş. Ben sadece o gün görünce şaşırdım. Tabii tek güne ve tek avmdekilere bakarak genele varılmaz ama maşallah demiştim. Umarım herkes düze çıkar.
Süpermarket çalıştırmak kolay değil emin olun. Müşteri potansiyel oturtması için zaman lazım.
Millet A101 den Bim den alışveriş yapıyor uygun ve ucuz diye Migros, şok marketler de var. Gerçi sonunu düşünen kahraman olamaz. Allah yürü ya kulum derse tutacak da yoktur.

Allahın sevdiği kulusunuz ki vazgeçmişler. Namusunuza bile laf atmışlar defalarca kovmuşlar yahu var mı ötesi susuz kalsanız bi damla su istememeniz lazım bırakın iş kurmayı. Kendiniz halledersiniz sizin ailenizden birileri destek olur olmadı eleman alırsınız. Kimseye minnet etmeyin.

Ben algıda seçicilik yapıp çocuk konusuna takıldım.Siz akraba olduğunuz için döllenmede sıkıntı oluyor olabilir.Bunun için önce tüm genetik testlerinizi yaptırın ve tüp bebek yaptırın tabi onu da pgt yöntemi ile yaptırın.Dükkan konusunda bence girmedikleri iyi olmuş ileride devamlı sorun yaşanırdı.Bi de herkesin nasibi başkadır inş bu işte başarılı olursunuz.
Tedavi tüp bebek baya denedik iki defa gebelik oldu kürtaj oldum kalp atışları durdugu için genetik testlerimiz normal hepsi Amin inş

Öncelikle şu an iş yapan bir dükkan açmışsınız. Rabbim utandırmasın ve işiniz rast gitsin inşallah. Sucu, marketçi, fırıncılar herhalde şu süreçte zararsız hatta karla ayı kapatıyor. Allah daha çok versin tabi. Ben market işinde özellikle şarküteri mamüllerinde kontrollü ürün depolamanızı öneriyorum. Çabuk bozuluyorlar çünkü. Yeşillik ve meyve içinde aynı durum geçerli. Tabi indirimli ürünlerle çevre halkın dikkatini ilk aylarda çekmekte ve bazı ürünlerde tadıma ağırlık vermekte fayda var. Mümkünse online siparişte alın. Hatta benim yakınımdaki marketler telefonla sipariş alıp 40-50₺ olan alışverişlere yakın evlere teslim ediyorlar. Hani arabayla dağıtım yapmaktan daha ekonomik bir başlangıç olabilir. İnsanlar malum kapıdan teslim olayına da şu pandemide önem veriyor. Bir de bazı bakliyat gruplarında hatta adını vermiyim büyük marketlerden birinde bile kapalı bakliyatta böceklenme gördüm. Ürünleri yerleştirmeden önce hiç olmazsa koliden birkaç paket alıp bakliyatları kontrol etmekte fayda var. İnsanlar en çok öyle şeylerden tiksiniyorlar. Güleryüz, hoş muhabbet bence esnaflıktaki en önemli unsurlar. Tekrar hayırlı olsun Allah utandırmasın.
Allah razı olsun amin inşallah öyle olur önerileriniz için de çok teşekkür ederim dikkate alacağım biraz içim rahatladı yazınizdan dolayı

O kısmını atlamışım. Eşinin ailesi seni çocuğun olmuyor diye aşağıladımı?

Baba oğul ortak iş yapıyor eşim de. Köpeklerden beter pişman, arada bağıra bağıra ağlar def edip kendime çalışıcam diye.

Ailesiyle sizinkiyle benzer sıkıntılar yaşadık bizde. Oğulları bile yaka silkiyor ama imtihan dünyası işte.

Valla ne yalan söyleyim ailesinin vazgeçmesi çok isabetli olmuş sevindim ben sizin adınıza. Hayırlı olan buymuş. Maaşlı elemanla kafanız daha rahat olur, aileyle iş, ticaret, ortaklık v.s yapılmaz. İyi geçimi bile bozar bu durumlar. O yüzden mesafe her yerde baldan tatlıdır.

Hakkınızda hayırlısı olsun yapın bence karı koca cevirirsiniz inşallah sizi de yarı yolda bırakan ailede görsün

Allahın sevdiği kulusunuz ki vazgeçmişler. Namusunuza bile laf atmışlar defalarca kovmuşlar yahu var mı ötesi susuz kalsanız bi damla su istememeniz lazım bırakın iş kurmayı. Kendiniz halledersiniz sizin ailenizden birileri destek olur olmadı eleman alırsınız. Kimseye minnet etmeyin.
O kısmını atlamışım. Eşinin ailesi seni çocuğun olmuyor diye aşağıladımı?
Ikimizin aileside yaptı aslında önce eşimim ailesi yapti sonrada benim ailem

Ikimizin aileside yaptı aslında önce eşimim ailesi yapti sonrada benim ailem
Allaha iman eden kişiler bilmelidir ki Rabbim ol derse olmayacak yoktur, bu allahın imtihanıdır kimse bu konu hakkında kimseyi yargılayamaz. Allah izin vermedikçe yaprak kıpırdamaz. Herkes haddini bilsin önce.

Karamsar olma o kadar masraf yapılmış para dökülmüş, ailesi şunu bekliyor belki eşin kızar bu yorumuma ama söyleyeyim yine bak bak biz elimizi çektik onlarda nasıl olsa yapamayacktı iyi oldu diyecek... Ama sen eşini vazgeçirmezsen belki işleriniz çok güzel olacak herkez agzı açık bakacak inşallah olur burayada yazarsın valla ben çok seviniyorum böyle insanların iş kurmasına Rabbim bol kazançlar versin inşallah

Karamsar olma o kadar masraf yapılmış para dökülmüş, ailesi şunu bekliyor belki eşin kızar bu yorumuma ama söyleyeyim yine bak bak biz elimizi çektik onlarda nasıl olsa yapamayacktı iyi oldu diyecek... Ama sen eşini vazgeçirmezsen belki işleriniz çok güzel olacak herkez agzı açık bakacak inşallah olur burayada yazarsın valla ben çok seviniyorum böyle insanların iş kurmasına Rabbim bol kazançlar versin inşallah
Daha önce yapmadigım için bu tür şeyler tedirginim zaten kardeşide benim yanımda vazgecirmeye çalışıyordu yapamassin zorlanirsin mal sahibiyle görüşüp iptal edelim falan dedi
Inşallah kısa zamanda güncellerim konuyu dediğiniz gibi olur

Back
X