• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimi yatakta istemiyorum,ayrılığın eşiğindeyiz :((

bendede aynı durum var :(( ayrılık eşiğinde deiliz ama o yolda ilerliyoruz sanki.yine senin eşin senden şüphelenmiş benimki diyorki ben böle devam edersem nolacagını sanıyormusumki onunda ihtiyacları varmıııssss yani resmen üstü kapalı aldatırım demeye getirdiiii bennn napıyımmmmmmmmmmmmmm

eşiniz evde yokken erotik flmler izleyip, onu düşünseniz

sabah kalkıp duşunuzu alın. içinize en seksi takımlarınızı giyin. akşama kadar kafanızda kurun bir şeyler

mutlaka haz almaya başlayacaksınız

bende nerdeyse 3 aydir evliyim ama hala birlikte olmadik, icimde istek yok, korkuyorum bide, bizim durumumuz nolacak aceba :(

eşimle 2 yıldır evliyiz , ilk zamanlar günde 3-4 defa beraber olurduk son 2 aydır beraber olmadık,eşim zorlamak istemiyor ama morali çok bozuk..ayrılabiliriz bu yüzden..onu seviyorum ama beraber olmak hiç içimden gelmiyor.İsteyerek onu öpüyorum,sarılıyorum..önceleri üzülmesin diye kendimi zorluyordum beraber olmak için..şimdilerde onu bile yapamıyorum..onu aldattığımı düşünmeye başlamış,ama ben kimseye ilgi duymuyorum..ne yapıcam bilmiyorum :(( psikiyatıra gittim eşimin işşiz olması benim kafamda soru işaretleri yaratmış..sürekli bu konuyu düşündüğüm için bünyeme bu şekilde yansıyabileceğini söyledi..antidepresan ilaç verdi..ilaç çok sersemletti,içmedim..psikiyatr 15 dakikada teşhis koydu,bana çok samimi gelmedi,bir daha gitmeyi düşünmüyorum..ama şuan ne yapacağımı bilmiyorum..eşim istersem bir süre annesinin yanına gidebileceğini söyledi..

canım benim eşini istememek değil bence psikolojik olarak ruh halinde bir sıkıntı var bunu eşinle konuş ve yanımda bulun de seni çok istiyorum ancak bişey engelliyor de yani sıkıntını dile getir konuşarak birşeyleri atlatabilirsin heleki psikolojik rahatsızlıklar tek başına atlatılacak bir durum değil eşinle bu durumda beraber el ele verirseniz inan özel hayatında daha çok güzel olur

kendine biraz zaman ayırmayı dene.. spor yap.. çok işe yarayacak.. bedenine bak güzelce.. kendini seksi hissettiğin zaman işler değişecektir.. kafana fazla takma , kendini hormonlarına bırak.. bir süre sadece öpüşüp koklaşın , ilişkiye girmeden sevişin sadece, birbirinize dokunun.. bunu yaparken de aynadan kendini izle.. dişiliğini hisset.. bunu eşin için değil de kendin için yap.. eşin için yaparsan görev gibi gelir.. ama kendin için yaparsan kendi fizyolojik ihtiyaçların için yapmış olursun..

eşimle 2 yıldır evliyiz , ilk zamanlar günde 3-4 defa beraber olurduk son 2 aydır beraber olmadık,eşim zorlamak istemiyor ama morali çok bozuk..ayrılabiliriz bu yüzden..onu seviyorum ama beraber olmak hiç içimden gelmiyor.İsteyerek onu öpüyorum,sarılıyorum..önceleri üzülmesin diye kendimi zorluyordum beraber olmak için..şimdilerde onu bile yapamıyorum..onu aldattığımı düşünmeye başlamış,ama ben kimseye ilgi duymuyorum..ne yapıcam bilmiyorum :(( psikiyatıra gittim eşimin işşiz olması benim kafamda soru işaretleri yaratmış..sürekli bu konuyu düşündüğüm için bünyeme bu şekilde yansıyabileceğini söyledi..antidepresan ilaç verdi..ilaç çok sersemletti,içmedim..psikiyatr 15 dakikada teşhis koydu,bana çok samimi gelmedi,bir daha gitmeyi düşünmüyorum..ama şuan ne yapacağımı bilmiyorum..eşim istersem bir süre annesinin yanına gidebileceğini söyledi..

Başka psikiyatriya görünün bence o da aynı teşhisi koyacak mı gerçekten iş konusunu taktığınız için mi olmuyor emin olursunuz.Hem sevip hem birlikte olmak istememeniz garip geldi.İşsizlik konusunu takmış olmasanız bile saçma ne alaka iş ile birlikte olmamanız.Gerçi evli değilim ama düşündüğümü söylemek istedim :27:

hormon tahlillerinize filan bi baktırsanız.belki bu konuda bi sıkıntınız vardır.yani onu sevip te sarılıp,öpüp sadece cinsel açıdan ona uzak olmanız ilginç.eşiniz için de zordur.iki ay çok uzun bi süre.

rol kargaşası... eş evde, ufaktan ev işlerine el atmış. kadın işten yorgun geliyor ve belki suyunu bile eşi doldurup getiriyor artık. bu kargaşayı anlıyorum ben. ben de yaşadım. ne zaman ki eşim iş aramayı bırakıp evi ofis yaptı, iş alıp eve para girmesini sağladı, ona duyduğum o "anne şefkati" hissi o zaman bitti. tekrardan "sevgili" gibi algıladım onu. çünkü bırakalım kadın-erkek eşittir masalını, ben eşimi düşünüp üzülüyordum yazık, evde, gurur yapıyordur vs diye. hüzün,öfke vs bir araya geliyordu.

hormon tahlillerinize filan bi baktırsanız.belki bu konuda bi sıkıntınız vardır.yani onu sevip te sarılıp,öpüp sadece cinsel açıdan ona uzak olmanız ilginç.eşiniz için de zordur.iki ay çok uzun bi süre.

Bence zamana bırakmak en iyisi birde düşünce olarak kendinize baskı yapmayın illaki olmalıyım yoksa kocam benden ayrılacak diye böyle düşündükçe baskı altında daha çok gerersiniz kendinizi ve düzeleceği varsada düzelmez daha kötü olur bence geçici bir durum cinselliği düşünmeyin şimdilik sadece eşinizle biryerlere gidin dans edin çay için dışarda güzel bir akşam yemeği mesela flört eder gibi bence zamanla kendiliğinden düzelecek. Ben de 6 aylık hamileyim ve yaklaşık 5 aydır canım istemediği için yapmıyorum kendimi kasmıyorum doğumdan sonra kendiliğinden geçer nasıl olsa diye düşünüyorum.Ne yaparsanız yapın ama sakın bu konuda kendinize yüklenmeyin İllaki olmalı diye

cok tesekkur ederim arkadaslar destekleriniz icin,yorumlarinizi okuyunca rahatladim:) bugün bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gittim,psikiyatıra anlattım..beni cinsel işlev bozuklukları diye bir birime sevketti..oradan ne zamana randevu aldım bilin bakalım! 18 ekim 2012!!! bu bölüm istanbulda devlet hastanelerinde sadece bakırköyde varmış.eşimle beraber gidicez..doktora 8 ay boyunca ne yapabilirim diye sordum..piskologa gitmemi önerdi..bir de kadın ve aile sağlığı merkezleri açılmış istanbulda hemen hemen tüm ilçelerde var.153ü arayıp randevu alıyorsunuz,çok yoğun oldukları için pazartesi saat 8de telefona sarılıp randevu almaya çalışın,diğer günler randevu alamıyorsunuz..burada da psikolojik danışmanlık hizmeti veriliyormuş hem de ücretsiz..bir de burayı gidip şansımı deneyeceğim,burası da sonuç vermezse 18 ekime kadar psikologa gitmeyi düşünüyorum..
erotik film izleme iyi bir fikir aslında,seksi iç çamaşırları giyip kokularu sürüp,filmi izlemeye başlamalı..haz almaya başlayınca kocanın üstüne atlamalı :) kusura bakmayın arkadaşlar kendi kendime dalga geçiyorum,gülüyorum ağlanacak halime :)

Dert etmişsiniz işte, etmeseniz lafını etmezdiniz...Çok muhabbet evliliktede tez ayrılık getirirmiş...Doğru yani...

dış görüntüsü değişti mi diye bir soru sorulmuştu,ona cevap verdim sadece..derdim keşke dış görüntüsü olsa..bu konuya gelene kadar,çözmemiz gereken daha ciddi konular var..sorun çok muhabbet değil bu arada ,muhabbet iyi de.... :)

Son düzenleme:
düzelir canım merak etme.. geçici bi süreç olarak düşün.. her ilişki değişik dönemlerden geçip durur, hiç bişey durağan değildir..

Back
X