Eşimi yılbaşında iç giyim almaya ikna etmek istiyorum ama ?

Hediye siparis etmekle parasini adamdan alip kendine almak arasinda bi fark yok bence..

Ben sahsim adina sadece kendi dusunup alip getirdigi hediyeleri onemserim. Ben istedikten sonra almasinin ne manasi var

evet o yuzden kazen bızı banlamasın arkadas
kadınız bız
tamammı
konusabılırız
cınsellık tabu degıl artık

Aynen

Neyse canim ben bir kadin oldugum gibi ayni zamanda anneyim ve su an kizimla ilgilenmeye gidiyorum.s...rim sizin seksinize dedi ve s..c..ti.temizlemem lazim.umarim cozersiniz.

he he çeyrek altın isteyelim onlarda lazım olunca bozdursun uyanıklar.
benimki bi kere bana nal gibi bi bilezik aldı bende ağzım kulaklarımda seviniyom bi dahaki ay araba alırken sattı, aha bana hediyesi bu kadar adamın

ama benı kandırdı bılıyormusun
bız metroda tanıstık
yanı ben adamı ayarttım galıba
bogazda havaı fıseklı fılan evlenme teklıfı aldım
öldü bitti herif
meger ömrü boyunca yapacagı jestlerı toptan yapmıs pislik

ohooo oralara hiç girmeyelim anacım, benimki kapıma bi kamyon çiçekler, böcükler hangi birini anlatayım o ince ruhlu adamın içinden yontulmamış bişi çıktı, bu modeller böyle, köprüden geçemek için yapmışla

Hediye siparis etmekle parasini adamdan alip kendine almak arasinda bi fark yok bence..

Ben sahsim adina sadece kendi dusunup alip getirdigi hediyeleri onemserim. Ben istedikten sonra almasinin ne manasi var
asude yok hıc bısey almıyor
hatta utandırmasan hatırlamıyorda
hatta son evlılık yıldonumunu unuttunca 2-3 gun sonra kakaolu pasta almıs
halbukı ben kakaolu bısıler sevmem

bazen taşıyorum. oyy bir anda herkes aşağıda kalıyor yazamıyor. ama el mahküm. site kuralları

Mağazalarda erkeklerde var çalışan onlardan alabilir
eşimin arkadaşı katalogdan satıyor ondan bir kaç kez almıştı
güzel oluyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…