- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Hediye siparis etmekle parasini adamdan alip kendine almak arasinda bi fark yok bence..Selam selammm
Akıl akıldan üstündür.
Eşim şimdiye kadar evlilik yıldönümleri olsun, doğum günleri olsun istisnasız hep unuttu,
Esasen bunlar önemli değilken benim için ''nişan yıldönümü, tanışma dönümü , nikah dönümü'' kutlayan hemcinslerimden sonra bendede devreler yandı.
Hediye beklemedim ama en azından hatırlasın isterdim, ah bu kadın ah bu kadını sevelı 3 sene olmuş diyebilseydi meselaAma o naptı bunlara hiç önem vermedi, hatta tarihleri yanlış hatırladı , yanlış hatırladığı tarihleride unuttu.
Baktım bu kıvama gelemiyor kendi halinde ,
Kafamda kukuletayla bir resim çekilip gönderdim, noel anneye yılbaşında fantazi giyim hediyesi alacaksın dedim.
Israr etmelimiyim zira bana parasını vereyim sen al diyor, sizin eşleriniz alırmı?
Olabilitesi varmı bu işin?
evet o yuzden kazen bızı banlamasın arkadas
kadınız bız
tamammı
konusabılırız
cınsellık tabu degıl artık
he he çeyrek altın isteyelim onlarda lazım olunca bozdursun uyanıklar.ay şimdi internette o heryerleri yapma karıların resmini ellerimle atamam bu fikir bana şuanda çok uzak geldi.
Ne bilim gitsin alsın dimi yada ben baktığını bilmiyim.
ne getirse kabulum ya giyerim valla paçalı don alamaz herhalde diye düşünüyorum.
Ha birde diyorki isteye isteye bunumu istiyorsun insan kıyafet ister altın ister çeyrek altın ister diyor
ama benı kandırdı bılıyormusunanacım sende en sondan dalmışsın olaya, hiç hediye alamayan adama direk iç çamaşırıçoook zor . sen bile inamadın bence hani şöyle daha mutahasıp bişeyde başlasaydın keşke alırken utanmayacağı bişey olsa olabilirdi.
bana gelince 9 yıldır sadece ilk yıl özel günler oldu başka yok. bide hediye verirken pazarlık yapıyor adam başka bekleme aaa ona göre. dediği gibi 8 yıldır bir gül yok onu bırak dikeni yok.
neyse 5 yıl öncesine kadar içerlerdim. sonra ben içerliyorum adamda para harcamamanın mutluluğu oooh ne ala, baktım adama ödül veriyorum duuur dedim olaya ve abartılı olmadan arsızlığa vurdum işi. canım bana şunu hediye olarak alırmısın, beğendiklerimi söylüyorum oda bi dönem bana bişey almamanın mahcubiyetındenmidir bilinmez alıyor.
yani hatırlamalarını beklersek daha çooook bekleriz. tabi istisnalar vardır ama bzie denk gelmedi bacım
kopartcam baya deseydin ahahaha
ohooo oralara hiç girmeyelim anacım, benimki kapıma bi kamyon çiçekler, böcükler hangi birini anlatayım o ince ruhlu adamın içinden yontulmamış bişi çıktı, bu modeller böyle, köprüden geçemek için yapmışlaama benı kandırdı bılıyormusun
bız metroda tanıstık
yanı ben adamı ayarttım galıba
bogazda havaı fıseklı fılan evlenme teklıfı aldım
öldü bitti herif
meger ömrü boyunca yapacagı jestlerı toptan yapmıs pislik
asude yok hıc bısey almıyorHediye siparis etmekle parasini adamdan alip kendine almak arasinda bi fark yok bence..
Ben sahsim adina sadece kendi dusunup alip getirdigi hediyeleri onemserim. Ben istedikten sonra almasinin ne manasi var
askerden dönen adama hediye al dersenyıllar önce askerden dönmüştü ...
gelirken hediye getir dedim :):)
bildiğin kıpkırmızı bir jartiyer ve bir gecelik aldı....ne gülmüştüm :):)
o psıkolojıden sonra adamın aklına o gelmıs napsın :)askerden dönen adama hediye al dersen
bazen taşıyorum. oyy bir anda herkes aşağıda kalıyor yazamıyor. ama el mahküm. site kuralları
rica ederim canım.canımcım sen olmasan bende ciğerci kedisi gibi cama yapışcaktım şuan,çok teşekkürler tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?