- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
birininki kudurmuş karı demişBenimki hayatta almaz birde ona gore bunlari alirken sapik giyerken sexi oluyorsun
leeyn yanlış konuya reklam açtık iyi mi bu konu pek bi konuluymuşparkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
senin kocan alıyor mu?Fantazi ic giyimde mi calisiyorsun? Iyi reklam oldu.
galba hepimiz k.latızYakıcı olmayan mum anladındimi.
Sen o kostümleri giy bakayım basının ağrısı kalacak mi? Kalırsa da dedigin gibi ergenlik devam etsin.neyse ben susam artık yoksa kk da adım sapık obene cikacak
gelirim şekerim şimdiden rez. yapıyımmapustan cıkınca geyiğe gel emi
normalde giyim tarzım varValla adam gidip alamaz öyle fantezi şeyler biz alışverişe gittiğimizde o hep dışarıda bekler zaten mağazadaki bayanlarda rahatsız oluyorlar bir kere benimle gelmişti de eh bayanlara haliyle iç çamaşırlarına geceliklere bakıyorlar içeride erkek varken nasıl rahat baksınlar tuhaf bakışlar oluyor yani o yüzden alamaz parasını vereyim sen al diyorsa al kendine ya da kıskanma filan yapmayacaksın netten bakacak alacak beğendiğini başka yolu yok. Hem başka hediye olmaz mı neden fantazi iç çamaşırı?
nerden bulam şimdi.demişsin ya "bir erkeğin en zayıf yeri orası aynı zamanda en güçlü yeri......................"yok kız kopyalasana unuttum ne yazdım ben
Büyük bir iç çamaşır markası var hani yılbaşı gecesi melekleri çıkıyorya ekrana işte o marka bir alışveriş merkezinde o mağazadayım kızda benimle ilgileniyor bir adam geldi yanımıza ama yani yolda görsen hayatta bu adam alır demezsin öyle tam amca tipli neyse kızdan içi jelli südyen takımı istediKızda kaç numara dedi adam da sizin göüsleriniz kadar vardır dedi biz kızla şokk:)
Kız da bozuldu ama ne yapsın galiba 75b olur filan dedi bende amcanın gözleri benimkine kaymadan yavaştan uzaklaştım
park al bunu yavrumgelirim şekerim şimdiden rez. yapıyım
puhahaha yok onu demedi Allahtan ama adamlarinda urktuu yerler var sanirim benimkide diyor isirmiycan demi hahahbirininki kudurmuş karı demiş
hahahaha bence tam yeri candy shopleeyn yanlış konuya reklam açtık iyi mi bu konu pek bi konuluymuş
ban yirsem tükkan saa emanet unutma gözün gibin bakcenhahahaha bence tam yeri candy shop
bu arada calısan erkekse sıkıntı dogabılıraynen bende öyle bir şeye şahit oldum...o zaman dedim ki evli olsam kocamın burda işi olamaz...
bide kadın gidip alıcagı modeli çalışanla konuşuyor açık kapalı sırtı dal yok büyük küçük bir şekilde fikir alış verişi yapıyor...
ama sıkılgan bir erkek ne diyecek ayrıca beden numaraları modele göre değişiyor...
bence kendin al ona süpriz olur hem daha gizemli, şimdi o almaya kalkarsa bi ton yarı çıplak kadın görcek nette gezerken ne gereği varSelam selammm
Akıl akıldan üstündür.
Eşim şimdiye kadar evlilik yıldönümleri olsun, doğum günleri olsun istisnasız hep unuttu,
Esasen bunlar önemli değilken benim için ''nişan yıldönümü, tanışma dönümü , nikah dönümü'' kutlayan hemcinslerimden sonra bendede devreler yandı.
Hediye beklemedim ama en azından hatırlasın isterdim, ah bu kadın ah bu kadını sevelı 3 sene olmuş diyebilseydi meselaAma o naptı bunlara hiç önem vermedi, hatta tarihleri yanlış hatırladı , yanlış hatırladığı tarihleride unuttu.
Baktım bu kıvama gelemiyor kendi halinde ,
Kafamda kukuletayla bir resim çekilip gönderdim, noel anneye yılbaşında fantazi giyim hediyesi alacaksın dedim.
Israr etmelimiyim zira bana parasını vereyim sen al diyor, sizin eşleriniz alırmı?
Olabilitesi varmı bu işin?
ha bamya mevzusunerden bulam şimdi.demişsin ya "bir erkeğin en zayıf yeri orası aynı zamanda en güçlü yeri......................"
en çok bu kısım kaldı aklımda
buyursun gelsin arkidişpark al bunu yavrum
muhabeti sardı herhaldepark al bunu yavrum
ayıpsınban yirsem tükkan saa emanet unutma gözün gibin bakcen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?