Eşimi yılbaşında iç giyim almaya ikna etmek istiyorum ama ?

kızlar bu tıp magazalarda yanı bana kadın gelıp ya kıcınmı acık basınmı acık seversın kac beden demıyor
tabı erkek saftırık gıbı o reyonu bulamazsa bılemeıcem
avm bır suru magaza var
olmadı mahmut pasa var
hepsını erkek satıyor ben balık ekmek yerım asagıda

ama ıcıme doguyorkı almıcak bu herıf

Tamam silikon yapılabilir de, işin ehlini bulmak zor. Aradan tren geçebilecek şekilde yapılan silikonlar hiç hoş değil. Kişinin hiç meme dokusu yoksa hele daha zor.
abi silikonla hallediyorlar
bak söyliyim
şişman olmasın
ama gögüsleri olsun
ben bunu bilir bunu söylerim

bana da öyle geliyor cute.
neden öyle geliyor. sana güveniyor her bir konudaa

ya canım hepsiburda da dolu çeşit var hepsi birbirinden güzel valla, hem artık içindekini faturayada yazmıyorlar miss gibi işte

galba hepimiz k.latız
neler duydum neler

Hep senin yüzünden sadece sen değil buradaki herkes herseyi gördü, duydu.Cevrwdekilerden hiç bahsetmeyeyim

Ne yani cinsellik sadece erkekler icin mi? Erkek cekinmez kadin cekinmek zorunda.Yok ya banane banane.Hatta basta kandirdilar beni evlilik evcilik dediler haberim bile yoktu boyle birseyden sonra devrim gecirdim deeermisim

benim eşim 3 yıl önce doğum günümde fantazi bir gecelik almıştı bi daha yapmadı öyle bir incelik :)
dün bizde de konuşuldu bu konu. utanıyorum alamam dedi 3 yıl önce nasıl aldıysan öyle alırsın dedim. olmaz dedi. ne değiştiyse artık

Tamam silikon yapılabilir de, işin ehlini bulmak zor. Aradan tren geçebilecek şekilde yapılan silikonlar hiç hoş değil. Kişinin hiç meme dokusu yoksa hele daha zor.
buarada kızlar
sımdı cıddı bır konu ama
meme dokusunu tamamen aldırıp sılıkon yapılırsa eger meme kanserı %90 oranında engellenıyormus
ben bu yaz dusunsemmı dıyorum kendı meme dokumu aldırarak sadece sılıkonlu kalabılırım
neyse ama haklısın
gercekten kadının gobegıde sarkabılır bın turlu seyı var

evet o yuzden kazen bızı banlamasın arkadas
kadınız bız
tamammı
konusabılırız
cınsellık tabu degıl artık

kaynanamın dişleri takma bi dene olaydı da benim olaydı diye ağlanır haberin ola

anacım sende en sondan dalmışsın olaya, hiç hediye alamayan adama direk iç çamaşırı çoook zor . sen bile inamadın bence hani şöyle daha mutahasıp bişeyde başlasaydın keşke alırken utanmayacağı bişey olsa olabilirdi.
bana gelince 9 yıldır sadece ilk yıl özel günler oldu başka yok. bide hediye verirken pazarlık yapıyor adam başka bekleme aaa ona göre. dediği gibi 8 yıldır bir gül yok onu bırak dikeni yok.
neyse 5 yıl öncesine kadar içerlerdim. sonra ben içerliyorum adamda para harcamamanın mutluluğu oooh ne ala, baktım adama ödül veriyorum duuur dedim olaya ve abartılı olmadan arsızlığa vurdum işi. canım bana şunu hediye olarak alırmısın, beğendiklerimi söylüyorum oda bi dönem bana bişey almamanın mahcubiyetındenmidir bilinmez alıyor.
yani hatırlamalarını beklersek daha çooook bekleriz. tabi istisnalar vardır ama bzie denk gelmedi bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…