- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
Ayrıca kelepçeyi ben de düşünüyorum
önerin varsa yaz suraya adını
vucut corabı bende 3-4 tane var
aslında ne alsın bılmıyorum ama
kelepce fılan ısterım yanı
bakıcam bahsettıgın sıteye
al parasını süper birşey al yılbaşında giy sonra dön poponu yat yatarkende bu benim canım kusura bakma sen alsaydın başka şeyler olabilir de en azından seneye bir şansın olabilirHic alamam canim uzatma senin aldiklarini beğeniyorum demis
parasini mi alcam napcam yaw
Yaaa vahh bacim bayildimi uzldim habir kere sordum karı kudurmuş dedi güldü
bikere daha sordum,utandırma beni dedi.
en son sordum, parasını vereyim sen al dedi.
çok abartılı olmayan bir külot giydim kırmızı. fantazi ile normal arası onu görünce bayıldı.manken gibi de değilim. yani
al parasını süper birşey al yılbaşında giy sonra dön poponu yat yatarkende bu benim canım kusura bakma sen alsaydın başka şeyler olabilir de en azından seneye bir şansın olabilir
Bu hic isime gelmez dostum[/QUOTE], post: 38343565, member: 551786"]al parasını süper birşey al yılbaşında giy sonra dön poponu yat yatarkende bu benim canım kusura bakma sen alsaydın başka şeyler olabilir de en azından seneye bir şansın olabilir
Pitikareli boxerini kendi alıyor canimKocanin donunu kim aliyor?
sanki kendine alcakBenimki ilk zamanlar markete yolladığımda bana ped bile almaya utanıyordu.
Olur da bi görevli falan o standın başında bunu görürse nedense "eşime alıyorum da hangisi gece oluyo bunların" diyerek eşime alıyom da kısmını ekleme ihtiyacı hissediyordu, asdasfd.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?