Eşimi yılbaşında iç giyim almaya ikna etmek istiyorum ama ?

internetten alsın
eşim bana sutyen almıştı. normal günlük kullanım için sipariş üzerine gitmiş penti ye kadına sormuş almış. yapılmayacak şey değil.

eşim nişanlıyken almıştı bana yılbaşı hediyesi olarak. fuşya saten bir gecelik ve dantel sabahlığı ile takım , çeyize koymuştum. o zamandan yatırım yapmış ileriye normalde çekinir ama aldığı mağaza kalabalık değilmiş öyle söylemişti. bi kerede pentide beğendiğim bi ev botu vardı , gitmiş içeride birsürü bayan var diye girememiş , iş yerinden bi kıza aldırmış

Hic alamam canim uzatma senin aldiklarini beğeniyorum demis
parasini mi alcam napcam yaw
al parasını süper birşey al yılbaşında giy sonra dön poponu yat yatarkende bu benim canım kusura bakma sen alsaydın başka şeyler olabilir de en azından seneye bir şansın olabilir

bir kere sordum karı kudurmuş dedi güldü
bikere daha sordum,utandırma beni dedi.
en son sordum, parasını vereyim sen al dedi.
çok abartılı olmayan bir külot giydim kırmızı. fantazi ile normal arası onu görünce bayıldı.manken gibi de değilim. yani

İnternetten baksın işte ya ... O seçeneğe ne dedi ?
Birlikte gidin o seçsin ? O da olur :)

ben eşimden gecelik istesem. mağazaya girer ilk gördüğünü alıp çıkar. bedenine, rengine bakmak aklına gelmez.
biz genelde beraber alırız. benimleyken baya inceler :)
kompedan dan alıyorum bende hem güzel ürünler var hem fiyatı uygun. bence sizde beraber gidin sen onun için birşeyler seç oda sana seçsin. tek başına zor olabilir.

Allah aşkına siz bunları giyiyorsunuz hamileler ne giyiyor çok merak ediyorum Göbekle birşey yakışmıyorki (((

Yaaa vahh bacim bayildimi uzldim ha
Insallah ayilmistir sonra

leeeeeennnn basarım burayııı gacilerrrrrrrrr.. kocası olan var olmayen var uleyyynnnnnnn....

yıl başına kadar koca bulma şansumuz nedir acepppp muhahahahhaha :) ayy koptum iş yerinde tövbeeee

al parasını süper birşey al yılbaşında giy sonra dön poponu yat yatarkende bu benim canım kusura bakma sen alsaydın başka şeyler olabilir de en azından seneye bir şansın olabilir

, post: 38343565, member: 551786"]al parasını süper birşey al yılbaşında giy sonra dön poponu yat yatarkende bu benim canım kusura bakma sen alsaydın başka şeyler olabilir de en azından seneye bir şansın olabilir[/QUOTE]
Bu hic isime gelmez dostum

ya benim en sinir olduğum şey kadın kendine bakar kadın gecelik giyer süslenir kadın cilvelenir kim için ? vücudu kıllarla donanmış seksi bile olamayan odunumsu adamlar için sen o kadar güzelleş yahu bu erkekler de azıcık fetiş noktaları olsaydı nolurdu arkadaş hiç mi çekici noktası olmaz bir insanın

Benimki ilk zamanlar markete yolladığımda bana ped bile almaya utanıyordu.
Olur da bi görevli falan o standın başında bunu görürse nedense "eşime alıyorum da hangisi gece oluyo bunların" diyerek eşime alıyom da kısmını ekleme ihtiyacı hissediyordu, asdasfd.

Bu hic isime gelmez dostum[/QUOTE]
maksimum internetten halledebilir o zaman dostum

sanki kendine alcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…