Eşimi yoldum

Sanirim bu dert edilmez ...En büyük dertleriniz bunlar olsun.bol muhabbetler dilerjm

İyi yapmışsınız, ben olsam daha etkili yolardım tam küssün.

benimki de arada ısırarak ya da sakallarını bastırıp öperek uyandırıyor, çıldırıp çığlık atıyorum, saldırıyorum sonra suvlu ben oluyorum

ayyy ne tatlı bız de boyleyız tatlımla barışmanıza sevindim

Gözümüz aydinn nadil oldu canimm barışma anlatttt

Gözümüz aydinn nadil oldu canimm barışma anlatttt
Hic ugrasmadim aciktim dedim oda ne yapalim dedi yemek filan yaparken normal sohbet ettik kendi kendine oldu sıkıntı yok .d acikmamistim aslindada konu iletisime gecmek icin ddim d

haahaa çok tatlısınız ya, yolmak diyince nasıl bişey onu çözemedim. Gözümün önüne bi şekil gelmiyor, bu söze çok takıldım :)

başlığa bakınca kötü şeyler olmuş demiştim ama Allah mutluluğunuzu artırsın

ya benm eşim de ben ağlayana kadar gıdıklar beni.. sonra ben ciddileşirim kızarım aman ne trip yapıyosun olur sonra aramız bozulur... her seferinde böyle yahu başka yol yok sanki sevgini belli etmek için...sevmiyorum işte : )) artık ben de zayıf noktasını buldm karnının yanlarından çok huylanıyor.. diyorum nasılmış... misilleme işe yarar:)

Sana saçlarını yol getir isimli Türküyü yolluyorum canım

Bu arada cidden çok şekersiniz...

fazla abartmışsınız bence alt tarafı şakalaşmış sizinle. bu dert bile değil yani, rahatsız olunacak bir durum da değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…