51-yavuz hırsız ev sahibini bastırır
2-zeytinyağ gibi üste çıkmak
3-hem suçlu hem güçlü
4-bunların hepsi
5- bu bir çelişkimi
Hahahaha ayhi bennBen de dün gece yatak paylaşımı kavgası yaptım.
Yaptım diyorum çünkü söylediklerimin hiçbirini duymamış, kendi kendime kavga etmişim
Sürekli benim tarafımda yatmasına sinir oluyorum, her gece 3-5 kere aynı siniri yaşıyorum. Kaysana ya kenara dememle "susssss" demesi bir oldu. Ben bir sinirlendim zaten uykumdan uyandırılınca ateş saçan ejderha gibi olurum. Kapıları çarptım, yastığımı, çarşafı bir hışımla aldım, uyku bırakmadın yetti artık diye söylendim gittim salonda yattım. Aradan geçmiş 1.5 saat tepeme dikilmiş "sen niye buraya geldin" diye sorabiliyorKavga ettik dedim, "ben niye bir şey duymadım" diyor Gülsem mi dha çok mu sinirlensem bilemedim
Annem olsa şakayı kaka etmişsiniz derdi :) bişey olmaz bunlar iyidir :)Kızlar karnim agriyordu yatiyordum eşimde ikide bir beni gidiklayip rahatsiz ediyordu yanimda tepiniyordu iyice kizmaya basladim o guluyordu ben sinirden gözüm doldu hala ayagimi tutmuş gidikliyordu sinir olmam komigine gidiyor baya çunku 50 kere uyardim kalkti bende serbest kalinca tutup onu yoldum biguzel ama oyle yuzunu filan cizmedim fazla bi zarar vermedim neyse yolarken kucakladi beni koltuga koydu kendide oturdu neymiş küsmüş canı yanmis ...Bende rahatsizim kaşınıp durdun yoluncada kiziyorsun dedim gittim optum ama küşmüş baştan aşşa sacma sapan bisey 50 kere uyardim iyice kudurttugundada canini yakabilecegimi biliyordu zaten karnimin agrisi vardi birde .. simdi oturdu dizi izliyor bende birsey demiyorum 1-2 saate küslük kalmayacak biliyorum ama bile bile yapip sonra niye kusmek ne oluyor ki ona ayri uyuz oldum
Begenmediysen esime soyliyim birde o beni dovsun oylede bir konu acayim ilgini ceker herhalde ozamandert mi bu şimdi?
Sagolasin actim simdi yaninda
Sana hediye edesim geldi konu sahibi..
Bence sen de eşine hediye et küslük müslük kalmaz..
Sagolasin actim simdi yanindahahaha .d
Biyik altindan guluyordu sesi actikca ama daha yanasmadiAşkın alevse hasretin bir kor..
Senin yokluğunu kalbime sor.
Dünyaya seninle gelmiş gibiyim.
Sensiz yaşamayı düşünmek çok zorrrrrrr kısmını bağıra çağıra söyle
1 optum 1 optum bir daha optum derken darginlik küslük kalmaz canimm[QUOTE="sivrikose, post: 38712628, member: 63027 5 dk bile kusluk olsa huzursuz oluyorum sevmiyorum aslinda dedigim gibi gonlunu alasim var ama sirnasirsam iyice tribe girer diye yaklasmiyorum suan olayin ardindan sadece 1 kere optum okadar
Yok baya ciddi ciddi sinirlendim neseli bi ortam yoktu ozellikle yolmadan sonraBaşlığı görünce kahkaha patlattım
Neşeniz daim olsun bize hep böyle dertlerle gelin ne diim
Davulun sesi..Keşke butun dertler sizinki gibi olsa :) çok tatlisiniz bence
NiyeSize yorum yazarken benimki triplendii hahahha))
Sende haklısınBoşanın bence siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?