Kızlar karnim agriyordu yatiyordum eşimde ikide bir beni gidiklayip rahatsiz ediyordu yanimda tepiniyordu iyice kizmaya basladim o guluyordu ben sinirden gözüm doldu hala ayagimi tutmuş gidikliyordu sinir olmam komigine gidiyor baya çunku 50 kere uyardim kalkti bende serbest kalinca tutup onu yoldum biguzel ama oyle yuzunu filan cizmedim fazla bi zarar vermedim neyse yolarken kucakladi beni koltuga koydu kendide oturdu neymiş küsmüş canı yanmis ...Bende rahatsizim kaşınıp durdun yoluncada kiziyorsun dedim gittim optum ama küşmüş baştan aşşa sacma sapan bisey 50 kere uyardim iyice kudurttugundada canini yakabilecegimi biliyordu zaten karnimin agrisi vardi birde .. simdi oturdu dizi izliyor bende birsey demiyorum 1-2 saate küslük kalmayacak biliyorum ama bile bile yapip sonra niye kusmek ne oluyor ki ona ayri uyuz oldum
Sorma hele tripleri pek bi seker iyice kizdiriyor beni hadi oldu bisey niye kusuyor onu cozemedim durduk yere yoldum sanki 0.o cunku deliyimÇok şekersiniz. :)
Ama karnim agriyor sakince yatiyordum agrin varken biri surekli seninle ugrassa cidden seninde tepen atardiYa benimde düğünüm artık olsada bende yolsamyazık kız adam şakalaşmk istiyor senle nolcak
Can sıkıcak birsey yokta o kaşindi bende yoldum orda kalsa neysede sonra ki kustum demesi beni kizdirdi madem yapiyorsun birsey sonra kusmek nedirOlur böyle şeyler sıkmayın canınızı.
Aynen karnimin agridiginida daha once soyledim biliyordu ve sakalasirken yapma diye diye tüy bittiMutluluğunuz daim olsun :)
Haklısınız tabi halden anlaması gerekirdi ama o da şakalaşmak istemiş sizinle :)
Erkekler cıvıklık yapıyorlar bazen.Can sıkıcak birsey yokta o kaşindi bende yoldum orda kalsa neysede sonra ki kustum demesi beni kizdirdi madem yapiyorsun birsey sonra kusmek nedir
Seninkide kusuyor muAyni bizz
Küsüyorr tabiSeninkide kusuyor mu
Durum bencede bastan assa sacma mevzu sekerlik degil halimden anlamayip sacma sapan sakalasacaginin tutmasi benimde dayanamayip yolmam buda ilgisini cekme amacli degil 50 kere en az yapma diye uyardim canima yetti hadi burda kalsa neyse sonra küstum tribi bazi gunler degisik oluyorYa bana hic de seker gelmiyor bu fiziksel darbeler. Yorumlari okuyunca sasirdim pozitif tepkilere. Biz sac cekerek karsi cinsin ilgisini cekme cagini 5 yasinda biraktik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?