Bence denk olmadığınız için size yapmacık ve dertsiz gibi geliyorlar.Kızlar 20 yıldır evliyiz. 1 evladımız var. Eşimin 3 teyzesi 3 halası ablası var anne hayatta.yegenler kuzenler gırla.. Bunlar bütün özel günlerde, bayramlarda, yılbaşlarında, doğum günlerinde dipdipe. Benimde bulunmam icap ediyor. Artık basından beri gittiğim için birden kesemem. Ama o kadar yapmaciklar ki. Çoğu iyi yetişmiş kalbur üstü. Ögretim görevlileri vs. Ama benim eğitim düzeyim onlar kadar olmadığı için sıkılıyorum. Ve bence içten içe beni hor görüyorlar. Yani hiç görmek istemiyorum artık. Pandemide görmeyince acayip rahat hissettim. Bitince napicam?
Nasil anlatsa, Sanki hiç dertler yokmuş gibi bir iş görüşmesi kıvamında konusuyolar birbirleriyle. Bizim aile az kişi ve aşırı rahat samimi. Zaten çok sık görüşmeyiz.
Of bunu ayarlamak öyle zorki.Bence denk olmadığınız için size yapmacık ve dertsiz gibi geliyorlar.
Öyle olur genelde, uyuşmadıklarımızı sevmeyiz, kulp takarız.
Ya tamamen bağları koparın ya da minimum düzeyde görüşün.
Şu kisma cok güldümNasil anlatsa, Sanki hiç dertler yokmuş gibi bir iş görüşmesi kıvamında konusuyolar birbirleriyle.
Niye ki?Of bunu ayarlamak öyle zorki.
20 yıl sonra böyle şeyleri takmayı hiç istemiyorummmmm amin20 yıl olmuş ya
İnsan 20 yıl sonra hala böyle şeyleri dert ediyor mu gerçekten?
İstiyorsan gör istemiyorsan görm
Sal gitsin
Koskoca 20 yılı devirmişsin evlilikte
Valla benim de kalkınma planımın içinde yok20 yıl sonra böyle şeyleri takmayı hiç istemiyorummmmm amin
Bance dedim. Hor görmek ağır oldu, yani paylaşacak bişey bulamıyorlar sanki. Mesafeliler. Mimar muhendis kuzenler.20 yıldır daha yenımı fark ettınız sızı hor gorduklerını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?