Eşimim ailesinden sıkılıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazen aralarında ingilizce konuşuyorlar anlamıyorum desem? Ikna olurmusun kardeşim?
Aralarında yabancı dil konuşmaları eğitim seviyesi yüksekliği değildir, herkes anlamasın diyedir.
Ayrıca bu bir karaktersizliktir.

O insanlarla bir arada bulunmak istemeyebilirsiniz, sevmiyor ya da kafa yapınız uyuşmuyor olabilir ama bunu eğitim düzeyine bağlamanızı yanlış buldum.

Neyse ne, sonuçta benim gibi degiller. Ben rahat etmiyorum işte.

Çok saçmasın beni engelle lütfen !!!

Kişilikler hor görülebilir...meslekle sınıflandırma olamaz ve burada hazimsiz olan sensin eşinin ailesindeki başarılı kişilerin başarılarına karşı

Neyse ne, sonuçta benim gibi degiller. Ben rahat etmiyorum işte.
Yalnız bu tavırda iseniz karşı tarafı haklı bulacağım çünkü üslubunuzdan ciddi derecede rahatsız oldum

Tabii sizi ilgilendirmez benim rahatsızlığım, böyleyim der, geçersiniz.
Ama kaba yani, söyleyeyim...

Seninn bu kibarligindan anlayabilecek biri olduğunu dusunmuyorum

Sorunlari var galiba ruhen .baksana beni de hor görmüş ,arkadaşlarım pilot diyetisyen filan bende mi sileyim diyorum silmelisin bence diyor duy da gülme

Sorunlari var galiba ruhen .baksana beni de hor görmüş ,arkadaşlarım pilot diyetisyen filan bende mi sileyim diyorum silmelisin bence diyor duy da gülme
Banım açılalı 24 saat olmadı, rahat durmalıyım
Ne ekersen, onu biçersin buna inanırım ben.
Çoğunluklar haklılığı göstermez ama bazen de dik burnu biraz törpülemek insana kazandırır.

Bance dedim. Hor görmek ağır oldu, yani paylaşacak bişey bulamıyorlar sanki. Mesafeliler. Mimar muhendis kuzenler.

Canım ablacım akraba sohbetinde ne konuşulur ki zaten

İş, güç
Bebeler
Yeme içme
Orda olmayan akrabalar
Araba, ev, arsa aldım sattım
Bazen ekonomi ve siyaset sonrası kavga gürültü olmasa daha iyi

Yani yani bunlar da hoşbeş konuları işte. Ne konuşsunlar ki? Sizi dışladıkları yok bence havadan sudan konuşuyorlar işte.

Banım açılalı 24 saat olmadı, rahat durmalıyım
Ne ekersen, onu biçersin buna inanırım ben.
Çoğunluklar haklılığı göstermez ama bazen de dik burnu biraz törpülemek insana kazandırır.
Vallaha umrumda değil ban .
Başka platforma gidiyorum öyle olunca ben

Sen yine dikkat et tabi

İngilizce konuşuyorlarmış aralarında.
Herkes pek tuhaf

Anlayamadım kostüm giyen mühendis mimar mı, öğretmen mi yoksa siz misiniz

Benim doğumgünüme hiç birisi gelmedi, ben kırılmadım bile bu arada. Sorun yok. Hiç bir sene gelmezler. Zaten eşim de bizim apartmanı görmesinler gibi bir laf etmişti yıllar önce:)

siz herkesle buradaki cevaplariniz gibi konusuyorsaniz bence insanlar 20 yildir sizi iyi bile cagirmislar yanlarina.

insanlar size duzgunce ne yapiyorlar da rahatsiz oluyorsunuz demisler, bos laftan baska bir sey yok cevap olarak. anlatmazsaniz kim ne desin?

Konu sahibi ben seni anladım bazı ortamlar vardır eğlenceli, şenşakrak, insanı motive eden, eğlendiren, güldüren-kahkahaların havada uçuştuğu, bazen duygulandıran, bazen saçmaladığın ama her halinle her duygunla rahat hissettiğin işte eşinizin aile ortamında o duyguyu yakalayamamışsınız. Zoraki resmiyet, hep ciddi ya da mesleki konular daraltmış sizi. Pandemi de -20 yılın sonunda- böyle bir dünya da varmışı görünce bi yılgınlığınızı fark etmişsiniz. Haliyle hiç görüşmesem keşke diyorsunuz. Ki ben yanınızda başka anlamadığınız bir dilde sohbet edilmesini çok nahoş buldum. Haklısınız. Kimse konuşmaların ya da esprilerin yarısını anlamadığı bir ortamda saatlerini geçirip bütün özel ve güzel günleri bu insanlarla ( yabancılık çektiği) geçirmek istemez. Endişe etmeyin daha bu pandemi maalesef bizi bi süre daha götürür. O zaman kadar kafanız rahat olsun. Bu konuları da tekrardan günü gelince düşünürsünüz.

Anlayamadım kostüm giyen mühendis mimar mı, öğretmen mi yoksa siz misiniz
Arkadaş cinsellik konusunda bir yorum yapmisti, bu konunun içinde ona gönderme yaptik. Ardından da mesleğimi sormuş ona cevap verdim. Ama arkadaşımız yorumunu silince ben kostüm giymiş mühendis öğretmen gibi oldum
Ama esasen ben kostüm giymiyorum

Silmedim ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…