- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
Aralarında yabancı dil konuşmaları eğitim seviyesi yüksekliği değildir, herkes anlamasın diyedir.Bazen aralarında ingilizce konuşuyorlar anlamıyorum desem? Ikna olurmusun kardeşim?
Neyse ne, sonuçta benim gibi degiller. Ben rahat etmiyorum işte.Aralarında yabancı dil konuşmaları eğitim seviyesi yüksekliği değildir, herkes anlamasın diyedir.
Ayrıca bu bir karaktersizliktir.
O insanlarla bir arada bulunmak istemeyebilirsiniz, sevmiyor ya da kafa yapınız uyuşmuyor olabilir ama bunu eğitim düzeyine bağlamanızı yanlış buldum.
Çok saçmasınSil bence
Yalnız bu tavırda iseniz karşı tarafı haklı bulacağım çünkü üslubunuzdan ciddi derecede rahatsız oldumNeyse ne, sonuçta benim gibi degiller. Ben rahat etmiyorum işte.
Seninn bu kibarligindan anlayabilecek biri olduğunu dusunmuyorumAralarında yabancı dil konuşmaları eğitim seviyesi yüksekliği değildir, herkes anlamasın diyedir.
Ayrıca bu bir karaktersizliktir.
O insanlarla bir arada bulunmak istemeyebilirsiniz, sevmiyor ya da kafa yapınız uyuşmuyor olabilir ama bunu eğitim düzeyine bağlamanızı yanlış buldum.
Sorunlari var galiba ruhen .baksana beni de hor görmüş ,Yalnız bu tavırda iseniz karşı tarafı haklı bulacağım çünkü üslubunuzdan ciddi derecede rahatsız oldum
Tabii sizi ilgilendirmez benim rahatsızlığım, böyleyim der, geçersiniz.
Ama kaba yani, söyleyeyim...
Banım açılalı 24 saat olmadı, rahat durmalıyımSorunlari var galiba ruhen .baksana beni de hor görmüş ,arkadaşlarım pilot diyetisyen filan bende mi sileyim diyorum silmelisin bence diyor duy da gülme
Bance dedim. Hor görmek ağır oldu, yani paylaşacak bişey bulamıyorlar sanki. Mesafeliler. Mimar muhendis kuzenler.
Vallaha umrumda değil ban .Banım açılalı 24 saat olmadı, rahat durmalıyım
Ne ekersen, onu biçersin buna inanırım ben.
Çoğunluklar haklılığı göstermez ama bazen de dik burnu biraz törpülemek insana kazandırır.
İngilizce konuşuyorlarmış aralarında.Canım ablacım akraba sohbetinde ne konuşulur ki zaten
İş, güç
Bebeler
Yeme içme
Orda olmayan akrabalar
Araba, ev, arsa aldım sattım
Bazen ekonomi ve siyaset sonrası kavga gürültü olmasa daha iyi
Yani yani bunlar da hoşbeş konuları işte. Ne konuşsunlar ki? Sizi dışladıkları yok bence havadan sudan konuşuyorlar işte.
Ay hiç sormayınanlatmış da anlatmışlar, şu kadar şey oluyorum bu kadar sık yapıyoruz, şu kostumleri giyiyoruz Halime aglayasim geldi ciddi ciddi bir dahs kkya girip moralimi bozmayacagim diye düşündüm ama çabuk vazgeçtim. Öğretmenim ben.
Benim doğumgünüme hiç birisi gelmedi, ben kırılmadım bile bu arada. Sorun yok. Hiç bir sene gelmezler. Zaten eşim de bizim apartmanı görmesinler gibi bir laf etmişti yıllar önce:)Canım ablacım akraba sohbetinde ne konuşulur ki zaten
İş, güç
Bebeler
Yeme içme
Orda olmayan akrabalar
Araba, ev, arsa aldım sattım
Bazen ekonomi ve siyaset sonrası kavga gürültü olmasa daha iyi
Yani yani bunlar da hoşbeş konuları işte. Ne konuşsunlar ki? Sizi dışladıkları yok bence havadan sudan konuşuyorlar işte.
Görüşmek istemiyorum deme hakkınız var mı peki?Neyse ne, sonuçta benim gibi degiller. Ben rahat etmiyorum işte.
Yok ya abla genel olarak gergin benceGörüşmek istemiyorum deme hakkınız var mı peki?
Sanırım yok ki geriliyorsunuz bu kadar.
Arkadaş cinsellik konusunda bir yorum yapmisti, bu konunun içinde ona gönderme yaptik. Ardından da mesleğimi sormuş ona cevap verdim. Ama arkadaşımız yorumunu silince ben kostüm giymiş mühendis öğretmen gibi oldumAnlayamadım kostüm giyen mühendis mimar mı, öğretmen mi yoksa siz misiniz
Ben hepsiyimAnlayamadım kostüm giyen mühendis mimar mı, öğretmen mi yoksa siz misiniz
Öyle mi diyorsunYok ya abla genel olarak gergin bence
Silmedim kiArkadaş cinsellik konusunda bir yorum yapmisti, bu konunun içinde ona gönderme yaptik. Ardından da mesleğimi sormuş ona cevap verdim. Ama arkadaşımız yorumunu silince ben kostüm giymiş mühendis öğretmen gibi oldum
Ama esasen ben kostüm giymiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?