Eşimim sinir bozucu tavırları.

Sizde onu elestırin hatalarını yuzune vurun, aslında bunlara gerek yok cunku esınız kusura bakmayın ama ezik ve sizide eziklemeye calısıyor kılık kıyafeti gectim belkı begenmez hadı buna tamam ama calıstıgınız halde kalkıo yemek yapıorsunuz ozenıyorsunuz bunada herseferınde bırsey buluyorsa esınız sızı sevmıyor net, soylemesı kolay belkı ama yapılması gereken belli ayrılmak..

Onun konuşmasına izin vermeden sen durmadan eleştir onu. O eleştirirse ben çok sevdim ven böyle beğendim çok zevksizsin vs de hiç fırsat verme. Usandır onu.

Sizde eleştirin. Onunkileri dikkate almayıp eleştirin belli bi zaman sonra bırakır.

Genel yazılanlardan yola çıktım, aşırı pasif bir duruşunuz var bence. Burada çoğu kişi hemen hemen aynı tepkiyi vermiş ve önerileri uygulayamayacağınızı düşünüyorum. Bana eşim kro diyecek ben de öyle sadece suratına bakıp gece de yatağa alacağım.Ohoo..
tabiki tarzınızı beğenmek zorunda değil beğenmeyedebilir ama bunu söylemenin insani yolları var. Bu üstündeki hoş olmamış ya da kıyafetini beğenmedim demek zor değil. Kro,teyze falan nedir..
Bir de çalıştığınız halde bu kafada birinin akşama ne yiyeceğini düşünmeniz falan..
yok artık yani önce kendinizi sevin başkaları kusur kalsın.

Size hakaret edebilen adamlari nasil sevmeye devam ettiginizi bir anlasam...

Yemeginizi elestiriyorsa yapmayin uzun bir sure. Yemek sorarsa 'Daha iyisini biliyorsun ya kalk kendin yap' deyin. Etegini kro buldum dediginde 'Kro sevdigim belli degil mi, seni aldim ya' deyip kahkaha atamadiniz mi? Birakin biraz da o dusunsun azicik sesiniz ciksin yahu. Ozur dilerim ama cok miy miy geldiniz bana.

Eşin seni beğenmiyor, sevmiyorum üzgünüm. Belkide aşağılık kompleksi var sen iyi oldukça rahatsız oluyor, bu yuzden böyle konusuyor da olabilir. Manipüle edip seni aşağı çekmek istiyordur.

Ne olursa olsun sağlıklı ilişkide bunlar olmamalı. Niye böyle söylediğini konuştunuz mu? O seçsin bi gün de onun dediğini giyin bakın yine birşey bulur. Naparsan yap memnun olamayacak üzgünüm. Kendisiyle alakalı bir sorun bu, terapiye gitmeye de yanaşmaz böylesi. Varsa yoksa sorun sendedir.

Adam ezik bence, başka bir kelime bulamadım. Sizi muhtemelen daha üstün gördüğü için egosunu tatmin ediyor bu şekilde.
Yemeği beğenmez diye artı yemek alıp seçim hakkı vererek iyice ezik birini yüceltiyorsunuz. Ne halt istiyorsa onu yesin isterse şey yesin.

Bu evlilik olmamış. Böyle birinin düzelmesi de pek mümkün değil. Sizin adınıza üzücü.

Sizi sürekli aşağılayan bir adamla nasıl sevişebiliyorsunuz?
Benim böyle durumlarla alakalı bir tecrübem ve gözlemim var. Adam hatunu o kadar beğeniyor o kadar kendinden üst görüyor ki kadını aşağılamak suretiyle kadından hem bir bence kendince intikam alıyor hemde kaybetme korkusunu kadını sindirerek bastırıyor. Karısını beğenmeyen adam hergün ister mi allasen yaa

Son düzenleme:
Yüksek lisanstayken sosyoloji hocamız eşine şiddet uygulayan erkekler hakkında bir istatistik söylemişti bize; karısına fiziksel şiddet uygulayan, döven erkeklerin büyük çoğunluğu cinsel olarak iktidarsız, penis boyunu beğenmeyen erkeklermiş. Mantık şu :'' sana öyle vurup temas edemiyorsam, böyle vururum'' ilk vurmanın ne olduğunu anladık sanırım. İşte böyle psikolojik şiddet uygulayan erkeklerinde özgüven boyu kısacık bence mikro boyda. Adam kendi iç dünyasında o kadar sinik, o kadar ezik, o kadar ağlayarak günlüğüne yazacak tip kıvamındaki kadınını eziyor solduruyor. Gerçek bir erkeğin yanındaki hatunu soldurduğunu asla ama asla görmedim aksine parlattıkca parlatıyor ,zaten o tarz ilişkileri 5 km öteden anlıyorsunuz. Ya adam gibi davransın yada argo tabirle afedersiniz ama koynuna girmeyin. Sizi eziklediğinin farkında mısınız? Ya bir de sizde tuhafsınız sizi aşağılayan ruhunuzu okşamayan birine nefsinizin uyanmaması lazım.

Son düzenleme:
Her gun var. En sacma olan da bu. Ustelik o konuda memnunum. Bu kadar elestirip her gun istemesi cok tuhaf.
Sizde tuhafsiniz.Sizi eleştiren modunuzu düşüren adamla gece hiçbir şey olmamış gibi birlikte mı oluyorsunuz ?
Sizin kendinize verdiğiniz değerle alakalı sıkıntı var çok net.
İşten gelip yemek hazırlayıp bir de dışardan sipariş veriyorsunuz ?
Neden bu kadar memnun etme ihtiyacı?
Köle misiniz ?
İşiniz gücünüz var okumuş etmiş kadinsiniz bir de .
Paşa bey birgün de sen yap ben yiyeyim diyemiyor musunuz?

Ne yaptı size Başak burçları yaa, biz de eşimle Başak burcuyuz ama eşim gayet kibar, ölçülü ve beyefendidir. Beğeni sahibi, beğendiğini de zarafetle anlatan biri.
Lütfen bu durumu burçlara indirgemeyin
Basaklar biseyi begenmez, çok eleştirirler, kocamin yukseleni basak, icine kaynana kaçmış adamin

Bu sabah cikarken bana etegin cok kro dedi.
Kocanizin eteginizi kro olarak betimlemesi,aldığınız iç çamaşırının teyzelere uygun olduğu konusunda diretmesi..
Sizin ise o iç camasirini giydiginizde milleti delirtebileceginizi düşünmeniz..
Özetle konunuz tuhaf geldi bana.
Moda yazarı mi esiniz ?
Hem evde yemek yapıyorsunuz hem de dışardan yemek söylüyorsunuz ?
Kuzum siz bir akşam için kaç çeşit yemek yapıyorsunuz ?
Adamdan bu kadar dertlisiniz madem,calisiyorsunuzda..
E ayrılin o zaman.

Beğeniyor ama sevmiyor demek ki.sevmek de önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…