- 1 Aralık 2021
- 14.818
- 53.863
- 548
- 35
- Konu Sahibi selenn0101
-
Yok eğitimsiz ailesi arkasında durmuyor zaten küçük yaşta kaçıp evlendi bilmiyorum belki de karakter meselesiNe zavallısı.bazı kadınlar bu şekilde ilişki seviyor zaten.herkes herşeyin farkında.bazı kadınlar da yoklukta falansa elindekine posta koymak istemiyor.
Yine bir taraftan seviyordur bence.gitmek isteyen gidiyor bir şekilde.Yok eğitimsiz ailesi arkasında durmuyor zaten küçük yaşta kaçıp evlendi
Sizde eleştirin. Onunkileri dikkate almayıp eleştirin belli bi zaman sonra bırakır.Merhaba hanımlar. Yaklaşık 1 yıldır evliyim. Uzun süre goruserek ve severek evlendik. 4 yıldır çalışıyorum. Lisans mezunu ve memurum.
Eşimle evlenme sürecinde ailesi yüzünden çok sıkıntı yaşadım. Maddi olarak kendi gelirlerine göre çok az destek oldular. Tabak dahi almadilar sadece çok az altın taktılar. Manevi destek ise hic görmedim. Ancak konusmalari ise sanki cok buyuk isler yapmis gibiydi. Bu sürecte kendilerinden sogudum ve gerekmedikce konusmuyorum. Bu yuzden esimle cok sorun yasadim. Hicbir zaman bana hak vermedi. Bu yuzden en guzel gececek zamanlarim aglayarak ve mutsuz gecti.
Daha yeni toparlamaya basladim kendimi. Zaten bu konudan dolayi doluyken eşim beni cok elestirmeye basladi. Kiyafetlerime cirkin diyor. Baska erkek gorse delirecegi camasirlar giyiyorum teyze gibi oldun iade et diyor. Inanin heyecanla bekledim gorunce yuzunde sacma sapan bir ifade oldu. Yaptigim yemeklere ise mutlaka bir kusur buluyor. Ustelik calisan biri olmama ragmen eve gelince yemek yapmak birlikte yemek istiyorum ama bir kusur bulacak diye korkuyorum artik. Hatta bazen yemek yapip disaridan yemek soyluyorum hangisini istersen onu ye diye. Isimden dolayi casual giyinmek zorundayim esim cok cirkin deyip duruyor. Isin tuhaf tarafi baskalari ise cok begenip nereden aldin diye soruyor link istiyor ve gidip aynisini aliyor.
Beni cok elestiriyosun bak bu kadari fazla kiriliyorum diyorum bir sey demedim abartiyosun deyip kiziyor.
Bu sabah cikarken bana etegin cok kro dedi. O kadar zoruma gitti ki. Yine soyledim cok kiricisin bak senin giydigin su kiyafet de bana oyle geliyor ama bir.kere agzimi acmadim diye. Yine kendini hakli cikariyor. O kadar bunaldim ki. Terk etme asamasindayim ancak onu seviyorum. Ne yapacagim bilmiyorum
Ben mi yalan söylüyorumNe yapsin o da.bari iyice kendimden soğutmayayım diyor.belki toparlarız diye.demekki yalan söylüyor.
Eşin seni beğenmiyor, sevmiyorum üzgünüm. Belkide aşağılık kompleksi var sen iyi oldukça rahatsız oluyor, bu yuzden böyle konusuyor da olabilir. Manipüle edip seni aşağı çekmek istiyordur.Merhaba hanımlar. Yaklaşık 1 yıldır evliyim. Uzun süre goruserek ve severek evlendik. 4 yıldır çalışıyorum. Lisans mezunu ve memurum.
Eşimle evlenme sürecinde ailesi yüzünden çok sıkıntı yaşadım. Maddi olarak kendi gelirlerine göre çok az destek oldular. Tabak dahi almadilar sadece çok az altın taktılar. Manevi destek ise hic görmedim. Ancak konusmalari ise sanki cok buyuk isler yapmis gibiydi. Bu sürecte kendilerinden sogudum ve gerekmedikce konusmuyorum. Bu yuzden esimle cok sorun yasadim. Hicbir zaman bana hak vermedi. Bu yuzden en guzel gececek zamanlarim aglayarak ve mutsuz gecti.
Daha yeni toparlamaya basladim kendimi. Zaten bu konudan dolayi doluyken eşim beni cok elestirmeye basladi. Kiyafetlerime cirkin diyor. Baska erkek gorse delirecegi camasirlar giyiyorum teyze gibi oldun iade et diyor. Inanin heyecanla bekledim gorunce yuzunde sacma sapan bir ifade oldu. Yaptigim yemeklere ise mutlaka bir kusur buluyor. Ustelik calisan biri olmama ragmen eve gelince yemek yapmak birlikte yemek istiyorum ama bir kusur bulacak diye korkuyorum artik. Hatta bazen yemek yapip disaridan yemek soyluyorum hangisini istersen onu ye diye. Isimden dolayi casual giyinmek zorundayim esim cok cirkin deyip duruyor. Isin tuhaf tarafi baskalari ise cok begenip nereden aldin diye soruyor link istiyor ve gidip aynisini aliyor.
Beni cok elestiriyosun bak bu kadari fazla kiriliyorum diyorum bir sey demedim abartiyosun deyip kiziyor.
Bu sabah cikarken bana etegin cok kro dedi. O kadar zoruma gitti ki. Yine soyledim cok kiricisin bak senin giydigin su kiyafet de bana oyle geliyor ama bir.kere agzimi acmadim diye. Yine kendini hakli cikariyor. O kadar bunaldim ki. Terk etme asamasindayim ancak onu seviyorum. Ne yapacagim bilmiyorum
Senin terk edeceğini anlayınca da R yapar ..Terk etme asamasindayim ancak onu seviyorum. Ne yapacagim bilmiyorum
Benim böyle durumlarla alakalı bir tecrübem ve gözlemim var. Adam hatunu o kadar beğeniyor o kadar kendinden üst görüyor ki kadını aşağılamak suretiyle kadından hem bir bence kendince intikam alıyor hemde kaybetme korkusunu kadını sindirerek bastırıyor. Karısını beğenmeyen adam hergün ister mi allasen yaaSizi sürekli aşağılayan bir adamla nasıl sevişebiliyorsunuz?
Sizde tuhafsiniz.Sizi eleştiren modunuzu düşüren adamla gece hiçbir şey olmamış gibi birlikte mı oluyorsunuz ?Her gun var. En sacma olan da bu. Ustelik o konuda memnunum. Bu kadar elestirip her gun istemesi cok tuhaf.
Kovaymis zaten, benim burcum gdgdgdgdgdBir başak olarak çok güldüm yaaaa
Yok kiz beni hic bisey susturamaz gdgdgdgBen de bir kovayla evliyim,kavga anında susarsanız daha çok tepenize çıkıyorlar. Tam tersi siz ondan beter bastırırsanız,hemen toparlanırlar
Basaklar biseyi begenmez, çok eleştirirler, kocamin yukseleni basak, icine kaynana kaçmış adaminNe yaptı size Başak burçları yaa, biz de eşimle Başak burcuyuz ama eşim gayet kibar, ölçülü ve beyefendidir. Beğeni sahibi, beğendiğini de zarafetle anlatan biri.
Lütfen bu durumu burçlara indirgemeyin
Yok yok kocana dedim.dememk ki beğenmiyorum diye yalan söylüyor.Ben mi yalan söylüyorum
Kocanizin eteginizi kro olarak betimlemesi,aldığınız iç çamaşırının teyzelere uygun olduğu konusunda diretmesi..Bu sabah cikarken bana etegin cok kro dedi.
Beğeniyor ama sevmiyor demek ki.sevmek de önemli.Benim böyle durumlarla alakalı bir tecrübem ve gözlemim var. Adam hatunu o kadar beğeniyor o kadar kendinden üst görüyor ki kadını aşağılamak suretiyle kadından hem bir bence kendince intikam alıyor hemde kaybetme korkusunu kadını sindirerek bastırıyor. Karısını beğenmeyen adam hergün ister mi allasen yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?