Eşimin 19 yaşındaki akrabamıza erekte olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kabarama kabarama kel Fatma annen güzel sen çirkin şeklinde hindi azdırma tekerlemesi vardı bak o geldi aklıma ajsjsjsj.

Güzel fantezi ! Buralarda heba olma kitap yaz sen

fantazilerinizi gidin başka yerde yapın sapık ruhlular !!!

Belki de olabilir yani doğaldır dedim, vücuda hükmedemiyoruz bazen falan.

Kız yok biz hükmediyoruz vücuda. Bizim bir şeylerimiz kabarınca görünmüyor zaten yanlış anlatmışlar sana. Pipililer de belli bir doygunluğa ulaşınca hükmetmeyi öğreniyor. Senin yaşlarda zor oluyor biraz ama öğrenirsin kıyamam. Olur olmadık yerde kabarıyor değil mi? Allahım koru yarabbim.

Bu arada dili kullanma şeklini çok sevdim. Biz burada fortumla falan uğraşıyoruz bak ne güzel kendini ifade etmekte de iyisin. Uğraşma böyle şeylerle annem, kabaran tarafları dizginle öyle gel. Hadi annecim.

Bu olay gerçekse ne kadar yakınının olursa olsun öyle kuzeninin yiğenini siz varken çağırmamalıydın. Senin yakının diye kocanın da yakını değil nikah düşüyor. Bir de gece almaya gittiğinde sen niye gitmedin o saatte tek gönderdin madem sabah öyle olay oldu?

sizde çok ilginçsiniz valla
normalde alıntı yapmam yapılmasından da hoşlanmam ama buna kayıtsız kalamadım

ne demek yiğenini çağırma ya ?
eşşek kadar adam şeyine mukayet olamıcak 19 yeşındaki yiğenine hallanecek kadar hayvansa miktirsin gitsin
nikah düşermiş falanmış filanmış
ilerleyin artık biraz yahu pesss

Siz eşinizin yeğeninden etkilenmeye utanmiyormusunuz ?
Çok büyük bir şey gibi burda anlatıyorsun utanmdan iğrenç insan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…