Eşimin 19 yaşındaki akrabamıza erekte olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ya hiç çağırılmayacakmış diye demiyorum. Madem sabah öyle bir olay oldu kadın niye gitmedi akşam kızı arabayla almaya?

Kabul etmeyecek asla o yüzden hiç yüzleşmeyin. Daha çok kavga falan çıkar ve olay sizin paranoyaklığınıza gelir kesin. Gerçekten zor bir durum ben de kendimi çok kötü hissederdim Ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum inanın cevap bulamadım. Eşimden soğurdum o kesin de nasıl atlatırdım bilmiyorum gerçekten.

Evet bugün üye olup hemen böyle bir konu açmak mikemmel hayal gücü demek isterdim ama maalesef hiç inandırıcı değil. Hadi biz seni dışarı alalım hiç oylama yapmayalım seni böyle rezil bir konuyla kkda misafir etmiş olalım

Fake olduğu, konu sahibinin hem yeni üye olmasından hem de ilk mesajı yazıp sessiz kalmasından belli.

Ya fake konu açıyorsunuz tamam da neden açtığınız konular hep cinsellik üzerine oluyor? Aklınız bir tek buna mı çalışıyor? Ensest-taciz temalı fake konular açınca komik olduğunuzu mu zannediyorsunuz? Böyle şeyleri espri malzemesi yapabilecek kadar zavallısınız!

Ben ne okudum az once saskinim suan adam bildigin dumduz almis kime sonecegi belli degil ,gercekse hizla uzaklas arkana bile bakma...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…