• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin 2. çocuk baskısı cıkan tartısmalar

kızlar aksam geldi telefonu ver dedi ben böyle:53:
napıcaksın dedım suya dustu ya dedi arkadaslar kısa devre yapar dedıler dedı,
ölürüsün fılan cocugum anasız kalır dedı guldu, hiç ses cıkarmadım, dun eve gelmeden mesa cekmstım ped al bana dıye:27:
aldım paketı ıcınde bı agırlık telefon almış:27: onu paketı yırttıp içine koymuş, cok sivri zekadır:27:
yumusamadım tabı ben telefonumu sevıyorum gerek yok dedim:31:
aliş ede bayramlık almıs gıydırdı ne kadar zevklı bı adamın demı dıyo senınle evlenmemde bellı zaten:24:
kac gundur nası susuyosan oyle sus ve konusma benle dedım (risk aldım):27:
özür dilerım sen hıc ıstemıyorum fılan deyınce cok kabalastım ben dedi:1::1:
bıde ortakla problemler var, eşi sana bısey soylemedımı dedı, yok dedım ne soyluycek bana:20:

dizim bitince ben yatıyorum aliyi giydir yatırırsı uykusu gelınce dedım yattım:26:
yumusamıyım hemen

Merhaba ikrar çok sevindim eşinin özür dilemesine. Sende hemen olmasada yavaş yavaş yumuşa bence. Önümüz bayram küslük olmaz.
Sonrada sakin olduğunuz bir gün bu konuyu uygun bir dille tekrar konuşun. Sende kesin ve büyük konuşma daha öncede dediğim gibi ileride fikrin değişebilir
yada değişmeyebilir ama en azından zaman tanı kendine. Oda büyük konuşmasın ben eminim orta yol bulursunuz.

Merhaba ikrar çok sevindim eşinin özür dilemesine. Sende hemen olmasada yavaş yavaş yumuşa bence. Önümüz bayram küslük olmaz.
Sonrada sakin olduğunuz bir gün bu konuyu uygun bir dille tekrar konuşun. Sende kesin ve büyük konuşma daha öncede dediğim gibi ileride fikrin değişebilir
yada değişmeyebilir ama en azından zaman tanı kendine. Oda büyük konuşmasın ben eminim orta yol bulursunuz.

evet canım dogru diyosun. bgun aksamda bıraz daha nazlanıyım yarına allah kerim:27:
konu ıle ılglıl hiç yorum yapmadı zaten, ananem hasta fılan dıye gunluk seylerı anlatıyo
bende dınledım sadece:24:

kızlar aksam geldi telefonu ver dedi ben böyle:53:
napıcaksın dedım suya dustu ya dedi arkadaslar kısa devre yapar dedıler dedı,
ölürüsün fılan cocugum anasız kalır dedı guldu, hiç ses cıkarmadım, dun eve gelmeden mesa cekmstım ped al bana dıye:27:
aldım paketı ıcınde bı agırlık telefon almış:27: onu paketı yırttıp içine koymuş, cok sivri zekadır:27:
yumusamadım tabı ben telefonumu sevıyorum gerek yok dedim:31:
aliş ede bayramlık almıs gıydırdı ne kadar zevklı bı adamın demı dıyo senınle evlenmemde bellı zaten:24:
kac gundur nası susuyosan oyle sus ve konusma benle dedım (risk aldım):27:
özür dilerım sen hıc ıstemıyorum fılan deyınce cok kabalastım ben dedi:1::1:
bıde ortakla problemler var, eşi sana bısey soylemedımı dedı, yok dedım ne soyluycek bana:20:

dizim bitince ben yatıyorum aliyi giydir yatırırsı uykusu gelınce dedım yattım:26:
yumusamıyım hemen

:43::43::43::43::43::43:

kara bahtım kör talihim..:14::14::14:
Onca hakaret işitirim özür bile dilenmez..
Ne şanslısın
Allah tadınızı bozmasın..
:43::43::43:

senin adına sevindim çooook..

''Risk aldım'' sözünüze çok güldüm. :))

Bence gönlünüzü almış sanki. :)

Ne nasıl hayırlı olacaksa hakkınızda öyle olsun inşaallah.

:nazar:

:43::43::43::43::43::43:

kara bahtım kör talihim..:14::14::14:
Onca hakaret işitirim özür bile dilenmez..
Ne şanslısın
Allah tadınızı bozmasın..
:43::43::43:

senin adına sevindim çooook..

Herşey baht değil ki güzelim sen adamla özür dilemediği halde barışıyorsan adam niye özür dilesin ki. İkrar özürsüz barışmamış o da dilemiş. Mesele sende bitiyor yani.Özürsüz barışmıycaksın bu kadar basit.

Herşey baht değil ki güzelim sen adamla özür dilemediği halde barışıyorsan adam niye özür dilesin ki. İkrar özürsüz barışmamış o da dilemiş. Mesele sende bitiyor yani.Özürsüz barışmıycaksın bu kadar basit.

basit basit gerçekten çok basit...:21:

ayrıca kimsenin yaşıdığı bir sorun bir başkasının yaşadığıyla mukayese edilmez..

Hiç bir evlilik bir başka evliliğe örnek teşkil etmez..

Kişiler ve yapılar dolayısıyla tepkiler farklıdır...

bu kadar basit...:34:

basit basit gerçekten çok basit...:21:

ayrıca kimsenin yaşıdığı bir sorun bir başkasının yaşadığıyla mukayese edilmez..

Hiç bir evlilik bir başka evliliğe örnek teşkil etmez..

Kişiler ve yapılar dolayısıyla tepkiler farklıdır...

bu kadar basit...:34:

Terrakota formunda da söyledim
eşin bunları normalleştirdi
söyledikler artık ona normal geliyor
korkma ondan bırak sustulça daha üzerine geliyor
savun biraz kendini o da çekinsin senden:4:

Son düzenleme:

Terrakota formunda da söyledim
eşin bunları normalleştirdi
söyledikler artık ona normal geliyor
korkma ondan bırak sustulça daha üzerine geliyor
savun biraz kendini o da çekinsin senden:4:

tuluhçum benim forma gel ikrarınkini işgal etmiyim konumla sana birşey diyeceğim..:34:

Evet, İkrar durumlar nasıl
hiç çocuk konusu açıldı mı tekrardan?

Çarşambaya yolculuk varmış iyi gezmeler bol eğlenceler canım:24:

Back
X