- 9 Mart 2023
- 265
- 357
- 23
- 31
- Konu Sahibi sabir ve hamd
-
Aldatmanın bahanesi mi olur ya bu ne biçim düşünce yapısıBenim salak teyzemde kocasına böyle eski sevgilisini aynı sizin gibi gösterip anlatmıştı kocasınin aklına karpuz kabuğu düşürmüştü adam gitti çatır çatır aldattı o kadınla teyzemi suç sizin kusura bakmayın adamın aklına zorla sokmussunuz
Adamın aklından çıkmamış ki zaten, teyzenizin içine doğmuş sadece.Benim salak teyzemde kocasına böyle eski sevgilisini aynı sizin gibi gösterip anlatmıştı kocasınin aklına karpuz kabuğu düşürmüştü adam gitti çatır çatır aldattı o kadınla teyzemi suç sizin kusura bakmayın adamın aklına zorla sokmussunuz
Ya siz eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsunuz. Gördüyseniz neden bahsediyorsunuz. Nişanlısı yani tabiki sevmiştir. Eeee şimdi adamın aklına soktun düşünür durur.Esim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecenlerde sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?
Gercekten asik olduysa 100 yil gecsede unutmaz. Birde kavusamayinca ask olur derler genelde. Sonucta 24 yildir evlisiniz. Sizinle evlenmis takilmayin boyle seylere. Tanidigim cok insan var baskalariyla evli 10 yillik 9 yillik ama kavusamadiklarina asiklarEsim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecenlerde sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?
İyice şişirin kadını ha gayretGercekten asik olduysa 100 yil gecsede unutmaz. Birde kavusamayinca ask olur derler genelde. Sonucta 24 yildir evlisiniz. Sizinle evlenmis takilmayin boyle seylere. Tanidigim cok insan var baskalariyla evli 10 yillik 9 yillik ama kavusamadiklarina asiklar
Benim esim o bayana o zamanlar asik degildi olsaydi herkez cevre aileler ikna etmeye calismis birlesmesi icin Esim istememis tek aski benim bundan eminimGercekten asik olduysa 100 yil gecsede unutmaz. Birde kavusamayinca ask olur derler genelde. Sonucta 24 yildir evlisiniz. Sizinle evlenmis takilmayin boyle seylere. Tanidigim cok insan var baskalariyla evli 10 yillik 9 yillik ama kavusamadiklarina asiklar
SüpermisBugün şöyle bişey gördüm, aklıma direkt bu konu geldi. Allahim affetEki Görüntüle 3243424
baska özür bulamamis aklimami sokdun demis? Ne basit bir bahaneAldatmanın bahanesi mi olur ya bu ne biçim düşünce yapısı
artiriyorum 12 yıl kimi sevdiğini unutuyorsun ama o duyguları unutmuyorsun. ülkede kim gerçekten sevdiğiyle evli ki.Gercekten asik olduysa 100 yil gecsede unutmaz. Birde kavusamayinca ask olur derler genelde. Sonucta 24 yildir evlisiniz. Sizinle evlenmis takilmayin boyle seylere. Tanidigim cok insan var baskalariyla evli 10 yillik 9 yillik ama kavusamadiklarina asiklar
Arkadaşa rahat batmışE iyi de 28 yıl olmuş? Şu an sizinle?
Menopoz gerginliği buHocam adet gununuzmu
Bunu sormak için biraz geç değil miEsim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecen sene sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?
Güncelleme
Hanimlar Siz beni yanlis anladiniz Esim Zorla nisanlandirildigi icin sordum, onu sevdinmi diye konu basinda yazmadigim icin Siz sasiriyorsunuz benim soruma üstelik nisani atanda esimdi, kiz Cok pesinden kosmus benim esim kabul etmemis yani deytayli anlatmayim dedim anlasilmasi güc oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?