Esimin 28 yil önceki nisanlisi

Aldatmanın bahanesi mi olur ya bu ne biçim düşünce yapısı

Adamın aklından çıkmamış ki zaten, teyzenizin içine doğmuş sadece.

Ya siz eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsunuz. Gördüyseniz neden bahsediyorsunuz. Nişanlısı yani tabiki sevmiştir. Eeee şimdi adamın aklına soktun düşünür durur.

Gercekten asik olduysa 100 yil gecsede unutmaz. Birde kavusamayinca ask olur derler genelde. Sonucta 24 yildir evlisiniz. Sizinle evlenmis takilmayin boyle seylere. Tanidigim cok insan var baskalariyla evli 10 yillik 9 yillik ama kavusamadiklarina asiklar

İyice şişirin kadını ha gayret

Hanimlar Siz beni yanlis anladiniz Esim Zorla nisanlandirildigi icin sordum, onu sevdinmi diye konu basinda yazmadigim icin Siz sasiriyorsunuz benim soruma üstelik nisani atanda esimdi, kiz Cok pesinden kosmus benim esim kabul etmemis yani deytayli anlatmayim dedim anlasilmasi güc oluyor

Benim esim o bayana o zamanlar asik degildi olsaydi herkez cevre aileler ikna etmeye calismis birlesmesi icin Esim istememis tek aski benim bundan eminim
Asik olsaydi zaten nisani atmazdi onunla evlenirdi

artiriyorum 12 yıl kimi sevdiğini unutuyorsun ama o duyguları unutmuyorsun. ülkede kim gerçekten sevdiğiyle evli ki.

Siz eski nişanlı oldugunu biliyorsunuz,tarihi hatırlıyorsunuz,neler yaşanmış,nasıl bitmiş herşeyden habersarsınız.
Ama sevdiğini hatırlaması mı garip.
Lütfen adamın aklına eskileri getirmeyin.

Haklisiniz Hanimlar, dogru biraz sacmalamisim burda, demekki herkez hatirlayabilir bende yillar sonra duygular hatirlanmaz diyordum Hicbirsey unutulmuyor

Yahu adamın aklına neden 28 sene sonra karpuz kabuğu düşürür gibi kadını soruyorsunuz Kaç yıl geçmiş üzerinden üstelik sizle de hemen evlenmemiş 3.5 yıl birini unutmak için uygun. Kafanızda böyle şeyler düşünüp eşinizle boşu boşuna aranızı bozmayın.

Bunu sormak için biraz geç değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…