Esimin 28 yil önceki nisanlisi

Alzaymır değilsem hatırlarım niye hatırlamayayım. Üstelikte evlilikten dönmüşler. Önemli bi mevzu yani

Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz.
Adam seviyormus ki evlenmeye kalkmış.
Cevabı belli sorular sorup bos yere kendinizi üzüyorsunuz.

Bende 22 yıllık evliyim
İnan hiç umrumda değil artık bu tür olaylar kıskançlıklar
Artık o kadar iyi tanıyorumki eşimi
Neredeyse konuşmadan anlaşacağız
İnanıyorum sizdede böyledir o yüzden eşinizi biliyorsunuz
Takılnayın derim bunlara
Ha buda var bazen insan sıradanlıktan sıkılır heyecan arar
Eğer sizde de buysa bence heyecan tercihiniz kırmızı bir gecelik olsun

Allah aşkına başka işin mi yok ablacım Adamın aklına bir şeyler sokma.Benim eşimde kuzeniyle evlenecekken kızı yarı yolda bırakıp benimle evlendi.Suan o kızın kardeşiyle eşimin kardeşi evli.Ne yapsam eşime onu hatırlatabilirŞimdi bunu düşünüp eşime de sorarak aklına mı düşüreyimSeni sevmiş senin nasibinmis üstünden 28 yıl geçmiş boşverrrr

Allah başka dert vermesin.

Şaka bir yana vaktinde nişanlandığına göre elbette o zaman sevmiştir, zaten sevmeden nişanlanmasa anormal.

İlişkinin devamı yokmuş ki ayrılmışlar.

O zaman doğanlar şimdi 28 yaşına geldi, evlendi üstüne belki de 3 çocuk sığdırdı. Bu hikayenin ilkokul aşklarından pek farkı kalmamış, ne o o zamanki insan ne de eski nişanlısı.

Yani bundan normal ne var? Ben de eşimden önce birini sevdim. Hala hatirlarim ara ara ama geçer gider. Hatiradir yani. Bence takilmayin

Bende de bazen regl olmama yakin boyle asiri eski mevzulara takma durumu oluyor. Regl olduktan sonra o konunun aslinda hic umrumda olmadigini farkediyorum. Bir de erkekler bu tur sorulara iyi cevap vermeyi hiic beceremezler. Sordukca her cevapta hancer yiyormus gibi olursun. Sonra seni daha cok sevdigini soylese bile yalan soyledigini dusunursun yani hic bir turlu yaranamaz adam sana.

Fazla kurcalıyorsunuz gibi, eskı konuları acmanın ne yararı var?

Dertsiz başına dert arıyosun, napacaksın sevdiyse sevmediyse yaşa gitsin işte

28 yıldır aşk acısı çekiyor olsaydı ya çok iyi bir şair ya da arabesk sektöründe bilinen bir şarkıcı olurdu.

28 sene önce esiniz sevmiski nisanlanmis üstelik kac senede gecse insanin hatirlamasi cok normal. Ama hatirlamasi hala sevdiyi anlamina gelmiyor. 28 sene gecmis aradan bosverin. Üstelik esiniz dürüstce cevap vermis eyer hala seviyor olsaydi size dürüstce evet sevmistimde nisanlanmistim demezdi. Bosverin gecmisi keyfinize bakin

Şu an sizinle evli ve 28 yıl önce olan bir şeyi kafanıza takmanız aşırı yersiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…