Esimin 28 yil önceki nisanlisi

3 yıl kadar önce yaşlıca bir amca ailemin evinin önünden geçerken balkonda anneannemi görüyor.. durup selam verip rahmetli dedemi soruyor. anneannem de tanıyamıyor adamı ama çaktırmıyor.. adam tek tek bütün çocuklarını soruyor işte şu ne yapıyor bu ne yapıyor diye.. o esnada babam dışardan eve geliyor ve adamı tanıyor. adam bunu fark edince basıp gidiyor. babam anneanneme çıkışıyor "tanımadın mı anne, kızının eski sevgilisi" diyor. teee 70'lerin başında annemin ilk aşkıymış meğerse.. çok istemiş defalarca ailesini göndermiş rahmetli dedem vermemiş. kaçalım demiş anneme , annem ailemi ezip kaçamam demiş. sonra babamla nişanlanınca gidip babamı tehdit etmiş. adamın korkusundan düğünü alelacele kaçak göçek yapmış salonun kapısına bir sürü adam yığmışlar. adamı merak edip sosyal medyadan buldum. hikaye beni çok etkiledi. uzun beyaz saçlı bağlama çalıp türkü söyleyen bi amca. hiç evlenmemiş. hep orda burda saz çalıp türkü söylemiş. 2 yıl kadar önce vefat ettiğini öğrendim. allah rahmet eylesin. şimdilerde daha yüzeysel yaşıyoruz aşkı meşki, ama eskiler daha bi tutkuluymuş, daha derinmiş sevgileri.

Geçmiş unutulmaz anı olarak kalır. Tabi ki geçmişteki duygular devam etmiyor ama anılar yeri geldikçe yâd ediliyor bunun sorun edilmesini saçma buluyorum.

Ya çok saçma salak bi durum ama sizi anlayabiliyorum
Dün erkek arkim bana şeyi anlattı ortaokulda çıktığı fulya diye bir kız varmış. Adını kızın oturduğu sokağın karşısındaki duvara spreyle yazmış. Küsüp içeri gittim sdkflksdlkdss

28 sene yahu 28.
Taşa yazılsa silinir gider yani salın artık bu takıntıları.

Kendine dertmi ariyon?

Zamanında sevmiştir tabii en azından dürüst olmuş aradan da yıllar geçmiş bence kafanıza takmayın bitmiş gitmiş sonuçta

Yok artık bir ömür geçmiş gitmiş 28 yıl öncesine takılmanız da ne bileyim
Hatırlar yani sevip sevmediğini ilkokul aşkınızı hatırlamıyor musunuz siz?

Karsiniza pat diye nasil cikar eşiniz aratmış olabilir meraktan bakılmış hesaplar çıkar karşıniza.Sosyal medya sahte hesabi vardir belki eşinizin

Tövbe ya rabbi. Abla senin başka derdin mi yok

Biraz takıntı yaptığınizi düşünüyorum bu kadını. Aslında gereksiz yere de degil.

28 yıl önceki telefon numarasını günümüzde hala kullanıyor olması biraz inanılmaz. Cunku gerçekten 28 yıl önce cep telefonu öyle her köşe basında bulabileceğiniz birsey değildi.

Evet sosyal mecralardan birbirlerinden haberdar oluyorlar. Iki kere iki dört ama belki sadece dostane bir iki kez geçmiş yıllarda konusmuslardir ve bu arama motoru bunu sürekli önünüze getiriyordur.

Ama bu ancak dert olur size. Sizi yer bitirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…