- 21 Ocak 2018
- 8.575
- 21.268
- 348
- 32
- Konu Sahibi sabir ve hamd
-
Esim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecenlerde sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?
Özet geciver yav spordayım lslslslwwşKoca elden gidiyii
Kendine dertmi ariyon?Esim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecenlerde sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?
Özet abla koca eğitmeniymiş. Seninkini de gönder eğiteyim dedi Allah razı olsun.Özet geciver yav spordayım lslslslwwş
Amaaaaa benim singapur faresi kelleri de göndereyim egitsinÖzet abla koca eğitmeniymiş. Seninkini de gönder eğiteyim dedi Allah razı olsun.
Sanami soracagim bosanmayi
Haklisiniz rol yapamazda yinede cevap tuhaf oldu onca yildan sonraAbla derdim yok dert çıkarayım konusu olmuş seni sevmese anlardın zaten kimse rol yapamaz bu kadar yıl
Karsiniza pat diye nasil cikar eşiniz aratmış olabilir meraktan bakılmış hesaplar çıkar karşıniza.Sosyal medya sahte hesabi vardir belki eşinizinEsim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecenlerde sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?