esimin abisi

gececikedi

boş
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
524
322
73
GEcen esimin abisi bizdeydi bende eve girdim ustumdeki kaski ceketi cikartiyordum oda lavabodan cikmis hosgeldin diyecektim yuzune baktim soyle bi o sanki ben gorunmezim gibi yuzunu bile cevirmedi gecti gitti bende birsey demedim gectim yatak odasinda takildim onlarda icerdeydi esimle gitti sonra evine esime dedim boyle boyle oldu bakmadi bile bende oyuzden iceri gectim dio yanlis anlama diye bakmamistir boyle bi dusunce yapisi mi var ? Sonrada bugun de bize gelecekmis bende dedim ayri odada dururum ben esimde dedi konusup halledin bende konusmak istemiyorum dedim bu konuyu yaptigi ayipti ne sebebi olursa olsun sebebi mi olur onun hayaletmiyim ben yada cok mu kucugum evin icinde goremicek kadar simdide esim bozuldu tobe ya

Dini inançları yüzünden mi bakmamış? Orayı tam anlayamadım?

Siz yatak odasında ne kadar zaman oyalandiniz , eşiniz eve geldiginizi farketmedi mi ? Neden yanımıza gelmiyorsun diye sormadı mı ?

Sizin kayinbiraderiniz esinizin abisi bilmem farkinda misiniz?
Her ne olursa olsun ona hosgeldin demeliydiniz, ayip etmissiniz. Birde ustune ustluk odaya kapanmissiniz.. Cok yanlis yapmissiniz ..

Merhaba lar.abi sizde misafir olduğu için sizin hosgeldin demeniz gerekirdi .belki de sizin hosgeldin demenizi beklediği için oda konuşmamış olabilir.eşinizin abisi ile konuşun bence .neden gereksiz yere aranızda gerginlik olsun ki.hatalı bile olsa siz adim atın ,ne kaybedersiniz?

Ben diyecektim zaten oyuzden basimi kaldirdim ama gormezden gelip yanimdan hizla cikti gitti bende noluyo dedim

Sizin kayinbiraderiniz esinizin abisi bilmem farkinda misiniz?
Her ne olursa olsun ona hosgeldin demeliydiniz, ayip etmissiniz. Birde ustune ustluk odaya kapanmissiniz.. Cok yanlis yapmissiniz ..
Diyecektim ama basini cevirmeden basti gitti yanimdan laf agzimda kala kaldim oyle olunca oturmadim bende

Ya belki buyuk abdestini falan yapti yani insan pat diye karsisinda kask ceket cikararak soyunan (yani ciplak kalmak degil ust cikaran) bi kadin gorunce cekinir. Sen cok ayip etmissin esin anlayisli adammis
BuyuGunu kucugunu neyi yaptiysa yapti siz tuvaletten cikinca utanip kacarmisiniz kardesinizin esinden Allahaskina ?ayrica pat diye degil motorun sesi evden duyuluyo duymamasi imkansiz ben supriz gelmedim biliyodur zaten ev de bende yasiyorum hem

bence de o saygısızlık etmiş, çunku o an eve gelen sizsiniz ve zaten eminim ki siz hoş geldiniz diyecektiniz onun o tavrını görünce vazgeçtiniz bence konuşmayın hiç bu konuyu boşverin zaten bilerek böyle birşey yaptıysa böyle devam eder siz de çok yakın durmazsınız ama kaale alıp konışmayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…