- Konu Sahibi gececikedi
-
Bencede asil onunki ayipti o tavri koymasa evime gelmis ben niye hosgeldin demiyimO saygısızlık etmiş,iyi yapmışsın.
Aynen oyle ben diyecektim hosgeldin diye ama tavri karsisinda agzima tikildi laf zaten..bence de o saygısızlık etmiş, çunku o an eve gelen sizsiniz ve zaten eminim ki siz hoş geldiniz diyecektiniz onun o tavrını görünce vazgeçtiniz bence konuşmayın hiç bu konuyu boşverin zaten bilerek böyle birşey yaptıysa böyle devam eder siz de çok yakın durmazsınız ama kaale alıp konışmayın bence
çok ayıp etmiş gerçekten bilerek yapmış çok belli madem size böyle davranacak ne diye size geliyor anlamadım. Bliyorum böyle akrabalarım var benim de sonra etrafta ay ben şunlara gittim de bir hoşgeldin demediler diyorlarAynen oyle ben diyecektim hosgeldin diye ama tavri karsisinda agzima tikildi laf zaten..
Ablam bize gelse ve esim dışardan eve gelip hiç yanımıza uğramasa , ne oldu bir sorun mu var acaba diye düşünürdüm . Ev arkadaşı degil , aileyiz sonuçta .Gidene kadar ordaydim esim gel filan demez ben istersem gelirim o gidince konustuk
Bana yuk olmuyor acikcasi cokta onemli birsey degil konusmus konusmamis küste degilim adim atarsa atarim atmassa atmam ama yaptigi sacmaydi esim biraz bozulup yanlis anlama diye bakmamistir dedide bahane cok ya neyini yanlis anliyim madem okadar tutucu neden once tokalasiyordu kimi diyo tuvaletten ciktigi icin utanmistir kacmistir yok afendim kaski cikariyon diye utanmistir kacmistir kendilerine inandirici geliyor mu acaba yazarken bilmiyorumArkadaşlar neden hep hayata bakış açınız en ufak bir şeyde insanları hayatınızdan çıkarmaya yönelik.hemen yok konuşma ,yüzüne bakma gibi öneriler..ya biz eşinizle dostumuzla bir aileyiz.bahseetigin kişi eşinin abisi.Çok büyük sorunlar ve terbiyesizlikler olmadığı sürece hayatınızda olacak.neden kendinize huzursuzluk gibi bir yük yukluyorsunuz.tamam adam ayıp etti konuşmadı sen de bunu devam ettirerek daha mi iyi yapıyorsun? Konuş hala aynı ise o zaman dur düsun.
Esim Ben birseyden hoslanmayinca birinin hareket tavri vs o ortama mumkunse girmedigimi girsemde asla konusmucagimi bilir ooyuzdengelsene noldu deme geregi hissetmedi bence oyuzdende gidince konustuk gormedigini sanmiyorumAblam bize gelse ve esim dışardan eve gelip hiç yanımıza uğramasa , ne oldu bir sorun mu var acaba diye düşünürdüm . Ev arkadaşı degil , aileyiz sonuçta .
Abisi belki sizi gercekten görmedi . Insan bazen cok dalgın olabiliyor , aklı baska şeyle cok doluysa farketmemiş olabilir . Aksi halde sorun yaşamadığı birini neden görmezden gelsin ki ? Cok takılmayın bence hatta size tekrar geldiginde gecen gün boyle boyle oldu bende o şaşkınlıkla yanınıza gelemedim falan diye ağız yoklayabilir siniz .
TAbiki bilerek bin tane bahane yaratip soyle olmustur boyle olnustura gerek yok o ani ben yasadim belliydi yaniçok ayıp etmiş gerçekten bilerek yapmış çok belli madem size böyle davranacak ne diye size geliyor anlamadım. Bliyorum böyle akrabalarım var benim de sonra etrafta ay ben şunlara gittim de bir hoşgeldin demediler diyorlar
Fakat siz esinizle , abisi gittikten sonra konuşmuş , rahatsız olduğunuz konuyu dile getirmişsiniz . Oncesinde bir sorun yok ki . Aranızda daha evvel bir tatsizlik olduysa o ayrı .Esim Ben birseyden hoslanmayinca birinin hareket tavri vs o ortama mumkunse girmedigimi girsemde asla konusmucagimi bilir ooyuzdengelsene noldu deme geregi hissetmedi bence oyuzdende gidince konustuk gormedigini sanmiyorum
Yok ben konularda sen niye oyle yaptinda boyle oldu gibi muhabete girmeyi sevmem bundan sonraki tepkilerini hareketlerini baz alarak davranirim okadar yuzgoz olmak gibi geliyor bana obur turlu bende soguk bi insanim yapi itibariyle yani abi cok umurumda degilde esim biraz bozulunca ona sinir yaptim asil okadar oda simdi sakin zaten bidaha birsey demedi sarildi optu flnFakat siz esinizle , abisi gittikten sonra konuşmuş , rahatsız olduğunuz konuyu dile getirmişsiniz . Oncesinde bir sorun yok ki . Aranızda daha evvel bir tatsizlik olduysa o ayrı .
Bence yine de evinize tekrar gelecek madem , siz tavır yapmayın , hatta konuyu üstten bahsedin . En azından kasıt olup olmadıgını anlarsınız .Absininin bundan sonra ki tepkilerine göre siz de tavır belirlersiniz .
GEcen esimin abisi bizdeydi bende eve girdim ustumdeki kaski ceketi cikartiyordum oda lavabodan cikmis hosgeldin diyecektim yuzune baktim soyle bi o sanki ben gorunmezim gibi yuzunu bile cevirmedi gecti gitti bende birsey demedim gectim yatak odasinda takildim onlarda icerdeydi esimle gitti sonra evine esime dedim boyle boyle oldu bakmadi bile bende oyuzden iceri gectim dio yanlis anlama diye bakmamistir boyle bi dusunce yapisi mi var ? Sonrada bugun de bize gelecekmis bende dedim ayri odada dururum ben esimde dedi konusup halledin bende konusmak istemiyorum dedim bu konuyu yaptigi ayipti ne sebebi olursa olsun sebebi mi olur onun hayaletmiyim ben yada cok mu kucugum evin icinde goremicek kadar simdide esim bozuldu tobe ya
Valla beni soracaksan sana sunu diyeyim ben evime gelen herkese hosgeldin yapar agirlarim velev ki saygisizlik etsin yine de yaparim asla odalara kapanmamBuyuGunu kucugunu neyi yaptiysa yapti siz tuvaletten cikinca utanip kacarmisiniz kardesinizin esinden Allahaskina ?ayrica pat diye degil motorun sesi evden duyuluyo duymamasi imkansiz ben supriz gelmedim biliyodur zaten ev de bende yasiyorum hem
AAyneNsenin takildigin yere bende takildim hatta uyuz oldum neyini yanlus anlucam diye giciksada gicik onun altini arayasim yok hic esim konusun diyip durduda yok anamyanlış anlama derken, sana baksa neyi yanlış anlıcaktın ki, ben de orayı anlamadım
ortada hiçbişey yokken böyle bi olay saçma, demek ki, bi konudan gıcık sana ama ne?
GEcen esimin abisi bizdeydi bende eve girdim ustumdeki kaski ceketi cikartiyordum oda lavabodan cikmis hosgeldin diyecektim yuzune baktim soyle bi o sanki ben gorunmezim gibi yuzunu bile cevirmedi gecti gitti bende birsey demedim gectim yatak odasinda takildim onlarda icerdeydi esimle gitti sonra evine esime dedim boyle boyle oldu bakmadi bile bende oyuzden iceri gectim dio yanlis anlama diye bakmamistir boyle bi dusunce yapisi mi var ? Sonrada bugun de bize gelecekmis bende dedim ayri odada dururum ben esimde dedi konusup halledin bende konusmak istemiyorum dedim bu konuyu yaptigi ayipti ne sebebi olursa olsun sebebi mi olur onun hayaletmiyim ben yada cok mu kucugum evin icinde goremicek kadar simdide esim bozuldu tobe ya
Tebrik ederim oda guzelValla beni soracaksan sana sunu diyeyim ben evime gelen herkese hosgeldin yapar agirlarim velev ki saygisizlik etsin yine de yaparim asla odalara kapanmam
BAna pek oyle gelmedi ama olsun yinede :)dalgınlıktandır canım..
erkekler bizim gibi değil çok dikkatsizler geneli....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?