esimin abisi

Daha önceden yaşadığınız bir sorun yoksa ve genel yapı itibarı ile saygısız biri değilse oturup konuş ya da hiç birşey yokmuş gibi davran .konusmazsan kafana takılacak ve onun karşı'nda kendini hep huzursuz hissedeceksin.Ben dili ile konuşursan daha iyi olur.

Aynen oyle ben diyecektim hosgeldin diye ama tavri karsisinda agzima tikildi laf zaten..

Aynen oyle ben diyecektim hosgeldin diye ama tavri karsisinda agzima tikildi laf zaten..
çok ayıp etmiş gerçekten bilerek yapmış çok belli madem size böyle davranacak ne diye size geliyor anlamadım. Bliyorum böyle akrabalarım var benim de sonra etrafta ay ben şunlara gittim de bir hoşgeldin demediler diyorlar

Arkadaşlar neden hep hayata bakış açınız en ufak bir şeyde insanları hayatınızdan çıkarmaya yönelik.hemen yok konuşma ,yüzüne bakma gibi öneriler..ya biz eşinizle dostumuzla bir aileyiz.bahseetigin kişi eşinin abisi.Çok büyük sorunlar ve terbiyesizlikler olmadığı sürece hayatınızda olacak.neden kendinize huzursuzluk gibi bir yük yukluyorsunuz.tamam adam ayıp etti konuşmadı sen de bunu devam ettirerek daha mi iyi yapıyorsun? Konuş hala aynı ise o zaman dur düsun.

Gidene kadar ordaydim esim gel filan demez ben istersem gelirim o gidince konustuk
Ablam bize gelse ve esim dışardan eve gelip hiç yanımıza uğramasa , ne oldu bir sorun mu var acaba diye düşünürdüm . Ev arkadaşı degil , aileyiz sonuçta .

Abisi belki sizi gercekten görmedi . Insan bazen cok dalgın olabiliyor , aklı baska şeyle cok doluysa farketmemiş olabilir . Aksi halde sorun yaşamadığı birini neden görmezden gelsin ki ? Cok takılmayın bence hatta size tekrar geldiginde gecen gün boyle boyle oldu bende o şaşkınlıkla yanınıza gelemedim falan diye ağız yoklayabilir siniz .

Bana yuk olmuyor acikcasi cokta onemli birsey degil konusmus konusmamis küste degilim adim atarsa atarim atmassa atmam ama yaptigi sacmaydi esim biraz bozulup yanlis anlama diye bakmamistir dedide bahane cok ya neyini yanlis anliyim madem okadar tutucu neden once tokalasiyordu kimi diyo tuvaletten ciktigi icin utanmistir kacmistir yok afendim kaski cikariyon diye utanmistir kacmistir kendilerine inandirici geliyor mu acaba yazarken bilmiyorum

Esim Ben birseyden hoslanmayinca birinin hareket tavri vs o ortama mumkunse girmedigimi girsemde asla konusmucagimi bilir ooyuzdengelsene noldu deme geregi hissetmedi bence oyuzdende gidince konustuk gormedigini sanmiyorum

TAbiki bilerek bin tane bahane yaratip soyle olmustur boyle olnustura gerek yok o ani ben yasadim belliydi yani

Esim Ben birseyden hoslanmayinca birinin hareket tavri vs o ortama mumkunse girmedigimi girsemde asla konusmucagimi bilir ooyuzdengelsene noldu deme geregi hissetmedi bence oyuzdende gidince konustuk gormedigini sanmiyorum
Fakat siz esinizle , abisi gittikten sonra konuşmuş , rahatsız olduğunuz konuyu dile getirmişsiniz . Oncesinde bir sorun yok ki . Aranızda daha evvel bir tatsizlik olduysa o ayrı .

Bence yine de evinize tekrar gelecek madem , siz tavır yapmayın , hatta konuyu üstten bahsedin . En azından kasıt olup olmadıgını anlarsınız .Absininin bundan sonra ki tepkilerine göre siz de tavır belirlersiniz .

Yok ben konularda sen niye oyle yaptinda boyle oldu gibi muhabete girmeyi sevmem bundan sonraki tepkilerini hareketlerini baz alarak davranirim okadar yuzgoz olmak gibi geliyor bana obur turlu bende soguk bi insanim yapi itibariyle yani abi cok umurumda degilde esim biraz bozulunca ona sinir yaptim asil okadar oda simdi sakin zaten bidaha birsey demedi sarildi optu fln

yanlış anlama derken, sana baksa neyi yanlış anlıcaktın ki, ben de orayı anlamadım
ortada hiçbişey yokken böyle bi olay saçma, demek ki, bi konudan gıcık sana ama ne?

BuyuGunu kucugunu neyi yaptiysa yapti siz tuvaletten cikinca utanip kacarmisiniz kardesinizin esinden Allahaskina ?ayrica pat diye degil motorun sesi evden duyuluyo duymamasi imkansiz ben supriz gelmedim biliyodur zaten ev de bende yasiyorum hem
Valla beni soracaksan sana sunu diyeyim ben evime gelen herkese hosgeldin yapar agirlarim velev ki saygisizlik etsin yine de yaparim asla odalara kapanmam

yanlış anlama derken, sana baksa neyi yanlış anlıcaktın ki, ben de orayı anlamadım
ortada hiçbişey yokken böyle bi olay saçma, demek ki, bi konudan gıcık sana ama ne?
AAyneNsenin takildigin yere bende takildim hatta uyuz oldum neyini yanlus anlucam diye giciksada gicik onun altini arayasim yok hic esim konusun diyip durduda yok anam

dalgınlıktandır canım..
erkekler bizim gibi değil çok dikkatsizler geneli....

Ben de eşimin ailesine gittiğimde tuvaletten çıkınca kimseyle karşılaşmak istemem. Olur da biriyle karşılaşırsam yüzüne bakmamaya çalışırım. bu yaradılıştan kaynaklı bişey bilerek yapmıyorum. Eşinizin abisi de böyle olabilir. aslında keşke içeri gidip bi hoşgeldin deseydiniz. hatta biraz önce dicektim beni görmeden geçtin falan diyebilirdin. o zaman sorun var mı yok mu belli olurdu. Gerçekten varsa en azından eşiniz de sorunun sizden kaynaklı olmadığını görürdü. şimdi siz biraz evinize gelen misafire hoşgeldin demedi olmuş olabilirsiniz eşinizin gözünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…