O illa goturcek beni oraya biliyorum anlaysli olsa zaten beni dusunrdu iki sene daha dsimi skmam gerek ailem iyi ama yanlarına gdemem cnku esim ve ailesi tam baş belası çocuğum braz buyunce başka şehre tasnmayi dusnyrm artk o derece bktmTabiki suratına bakma küfür ederken aklı nereydi aslında böylesine yeğen bile gösterrmemek lazım ama ne diyim....
Eşin ne diyor onun tavrı nasıl sana baskısı var mı
İnan anlyan brileri değiller hem suçlu hem güçlü derler ya o tiplerden çocuğu kacrmsndan korkuyrm oyzden bse diyememValla konuyu aç ve özür dilemesini söyle. Ez laflarinla.
İnşallah bnde kalmaz yuzsz ona hizmet etmek istmyrm esm arkmda olsa herşey kolay ama degl maalesef çok değişti sürekli ezilyrmGitme.Yine kufur ederler ki bu normallestirilmis.Niye kasiyosun kiCocugunu cok gormek istiyolarsa yuzleri varsa kendileri gelsin gorsunler bi zahmet
Bebgm küçük bi buçuk yaşında aslnda öyle yapmk istyrm ama dengsz biri smdj bn girmedm diye cocuga birşey yapr dye korkuyrm esm zaten cockla hc ilgili degl umrunda bile degl eşme guvensem öyle yaprdmBence çok görmek istiyorsalar eşinizle yollayın çocugu ben olsam a
sla gitmem
Keşke dedgn kadr kolay olsao adam benim anneme küfretse değil konuşmak evladımın tırnağını göstermem. çok istiyosa dolu bebek bezlerinden yolla eşinle
Allah yardımcın olsun bilirim o tipleri.İnan anlyan brileri değiller hem suçlu hem güçlü derler ya o tiplerden çocuğu kacrmsndan korkuyrm oyzden bse diyemem
Zaten ondan cesaret aldlr esim paraya çok duskun bn işten ayrılınca gözünden düştüm bana ikinci snf insan muamelesi ypyr bebeğe bakck kmse olmdgi icn calsamadm da calssamda bakicya gdcek ona para vermeyince gene aynı olcak oda herşeyi yapma hakkı görüyor kendndeeşin nasıl izin verdi hadsiz adamın senin annene küfür etmesine ben şok resmen
Zaten canm boşanmadan döndük söz kimseye ezdrmycm seni dedi pismanim dedi ama hc degsmems smdide biraz daha katlanmam gerek biraz bebgmn büyümesini beklyrm bnde biliyrm biz mutlaka ayrilcz o belli zatenAllah yardımcın olsun bilirim o tipleri.
Bir de kocan doldurusa gelen bir tip se gör sen işkenceyi.
Valla arkadaşım pek sağlıklı görmüyorum evliliğini. Böyle aile üyeleri ne yapar eder mıçar evliliğin içine.
Kendini her şeye hazirla. Bir gün biterse evliliğin kurtuluşun olur bu bes para etmez insanlardan. Yani hiç bunaltma kendini onlar için.
Gerekmedikçe tek kelime etmeyin sadece protokol gereği bir görüşme olsun ve ezik durmayınMeraba bayanlar kaynım ve eltm bir kaç gün sonra yasadgz şehire geliceler daha önce esimn ailesiyle doğum zamanı tatsizklr oldu kaynanam annemi evde istemedi eşim de annemi kovdu bende bu duruma küstüm 15 günlük lohusayken annemlere gittim kaynimda annemi aradi bütün olanlardan bizi sorumlu tutup anneme küfürler etti hemde en iğrenç şekilde neyse olaylar oldu biz boşanma aşamasında geldik ozmn esm geldi özür diledi affettim döndüm aslında mecburdm affetmrye smdi annene küfür eden insanların arasına nasi gorusceksn
diyckler varsa inanın burda bir dakka durmak istemyrm ama şartlar bu smdi kaynm büyük ihtimal gorumcrmde kalck gitmek istemyrm ama yigenini görmek istiycek sizce gidince nasıl bir tutum taklym gelceklerni ogrrndgmden beri ağlıyorum psikolojimi yeni toplamstm lütfen fikir verin
Degismezler aynı durumu yaşadım bosanmadan döndük kendisi istemedi boşanmayi. 2 ay iyi rolü yaptı sonra bir bahaneyle boşanmak istedi. Hamurunda varsa adilik ona engel olamIyosun. Bi yerde patlıyor.Zaten canm boşanmadan döndük söz kimseye ezdrmycm seni dedi pismanim dedi ama hc degsmems smdide biraz daha katlanmam gerek biraz bebgmn büyümesini beklyrm bnde biliyrm biz mutlaka ayrilcz o belli zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?