Eşimin abisi

Soyled ama verdiği hc bi sözü tutmadı kendi çocuğuna ble ilgilenmeyr bosanpda mutlu olursm dyr odu kopuyr ondn yaşça kucugm güzel de br bayanm istyrki hc bi zmn mutlu olmym
Ama bu size kasitli olarak hayati zindan etmekten baska bir sey degil.
Karsiniza baska birileri cikip sizi oldugunuzdan daha mutlu edemesin diye bosanmiyor ama sizi mutlu da etmiyor.
Akillarindan zoru mu var bu erkeklerin ben hakkaten anlamiyorum.
Bosanmak icin belli sartlarin olgunlasmasini bekliyorsunuz sanirim.
Allah yardimciniz olsun ne diyim Rabbim hidayet versin insallah duzelir esiniz.

Bunca yaşananlara rağmen affettiyseniz ve önümüzdeki 2 yıl için birşey yapamam diyorsanız annenizi evden kovan eşinize nasıl kadınlık yapabiliyorsanız o halde kaynınızın da Kv de yaptıklarını bir güzel sineye çekip hiçbirşey olmamış gibi davranacaksınız.
Ve eşinizi affetiğiniz halde hala sizi eziyor ve sizi bazı şeylere zorluyorsa sizin evlilik birliğiniz temelden yıkılmış ve siz mecburiyetten bir enkazın üzerin de evliliğinizi sürdürüyorsunuz.
O halde o enkazın içinde kaynınızın olması çokta önemli değil.
Ya çekip gidin yada zamanın da yapılan herşeyi unutun.
Yorumlarınızı okudum ve şu anki hayatınız tamamen imkanlar doğrultusunda mecburiyete dayalı gibi.
Planlandığınız 2 yılı atlatmak için zamandan çok huzura ihtiyacınız varsa zorda olsa o huzuru sağlayın derim.
Senin kocan akıllanmamış da kaynına burun kıvırsan laf soksan trip yapsan akıllanacakmı sanki?
Kendin anlatmışsın yüzsüz insanlar diye.
Onlarşa uğraşıp mücadele edecek gücün varsa git uğraş.
Ama anlaşılan önümüzde ki 2 yıl boyunca elin ayağın bağlı ve bu saatten sonra yapacağın herşey huzurunu kaçırmaktan başka bir işe yaramayacak.
Yine de sen bilirsin tabi.

Cocuk icinmi mecbursun?
Yoksa cocugu elinden almaklami tehtit ediyor oylemi mecbursun?

Bundan baska mecburiyet olamaz diye dusunuyorum eger ki cocukla tehtit edilmiyorsan ki tehtit etse bile mahkame sana verir. Daha bebek...

Baskada hangi mecburiyet geri donderebilir bilemiyorum.

Ne diyecegimi bilemiyorum.

Büyük konuşmak istemiyorum ama ben olsam asla gitmezdim o hirbonun ayagina. Benim anama kufreden benim doğurduğum çocuğu görecek bide öyle mi. Ne pis aileymis onlar öyle ya.
Esiniz sizinle barismak istediyse o sizin huyunuza gidecek siz onun degil

Ben olsam gitmezdim, cocugumu da gormelerine izin vermezdim. O kadar yegen asigilarsa yegenlerinin anasina da anasinin anasina da saygi duyacaklar. Bu kadar basit. Hem kaynana da kimmis de annenizi istememis ya? Bence bunlar altinda kalinacak seyler degil. Esiniz ayri terbiyesizlik yapmis ailesi ayri. Cocugunuzu gormeyi hak etmiyorlar bence...

Hadsiz insan topluluğu bir olmuş canınızı sıkıyorlar.o kayın olcak adamın yüzüne bile bakmayın kimse size istemediğiniz hiçbirşeyi yaptıramaz.tez zamanda feraha kavuşursun inşallah...

Ne insanlar var. İnsan demeye bin şahit ister onun ki anneyse seninkide anne. İşte bazı mandalara göre evlenince ‘‘kendi aileni silecahsın vallah seni biz almişıh artih anan da bizıh babanda’’

Madem mecbursunuz , gidin . Kendisiyle hiç konuşmayın.
Esinizlede asla bu konu için kavga etmeyin. Eğer mecburum diyorsanız kavga etmek sadece sizden götürür.

Valla ben yaninda laaaps diye konuyu acar nekadar kirildimi.unutmadimi belirtir bi özür beklerdim bu dünyada kimse benim anamin moralimiz bozamaz okadar. kayniniza annenizi arattirin

Annene küfür edecek yarın da yıgenıne eder.. Yazık nasıl bır araya gelmeyı dusunuyorsunuz kendınıze saygınız olsun bıraz

Ben olsam yüzune bakmayı bırak, nasıl bir tavir takınacağımı bırak evime bile sokmam .

Eşim küsüyor mu ?

beni boşuyor mu umurumda olmaz

Ne kendim görüşürüm nede çocuklarımı yollarım. Siz o çocukların annesisiniz önce size saygı duysunlar! Siz doğurdunuz o evlatları. Yeğenim ayağına yatmasınlar! Yeğenlerini sevenler annelerine de saygı duymayı öğrenecek

Ben mecburiyetlere inanmıyorum insanlar hayatta hiç birşeye mecbur değildir sadece cesaretleri yoktur yada işine kolay geleni seçip mecburumun arkasına sığınıyordur. Kim kimden kaçırıyor çocuğu allah aşkına mahkeme de durumu anlatıp beni çocuğumla tehdit ediyorlar dediğinde bu tutanaklara geçtiğinde bak bakalım cesaret edebiliyorlar mı babası da olsa çocuk kaçırmak suçtur. Ayrıca çalışıyormuşsunuz da bırakmışsınız yeniden başlarsınız işe. Bu ülke de 5 çocuğuyla eşinden ayrılıp ilkokul mezunu olduğu halde çalışıp çocuklarına bakan kadınlr var hemde arkalarında ne anne var ne baba. Bu kadar çekingen bu kadar korkak yaşamayın hayatı. Zaten kadınlar bu kadar pasif kaldığı için erkeklerin bu hayvanlığı.

İnan anlyan brileri değiller hem suçlu hem güçlü derler ya o tiplerden çocuğu kacrmsndan korkuyrm oyzden bse diyemem

Her türlü senin gitmemen lazım. Koçani da söyle gidemez zorlama beni Özür dilemediler zaten kavga çıkaracaklar ben yine o kadar küfür isitemem de.

Olması gereken gelip senden ve anneden Özür dilemeleri. Kocana sor Özür dileyerek mi diye. Özür dilemeyecekse ben aynı ortamda olamam dersin.

Bebgm küçük bi buçuk yaşında aslnda öyle yapmk istyrm ama dengsz biri smdj bn girmedm diye cocuga birşey yapr dye korkuyrm esm zaten cockla hc ilgili degl umrunda bile degl eşme guvensem öyle yaprdm

Oldu canım. Eşine soyleyeceksin arayip görümceye soyleyeceksin çocuğu gözlerinden ayirmayacaklar.

2 sene mecburum diyorsun ya...
2 sene dolduktan sonra, ha tamam git hadi cocugu kacirmayacagim artik mi diyecek?
Yine ayni sekilde tehtit edecek. .2 sene mecburiyet bana cok mantiksiz geldi. (Aciklama yapmadiginiz icin bu konuda boyle dusunebiliyorum).

Suratına bakmayacaksın..o kimkiiii seni doğuran anneye küfredenimiz.esin bile abisi ile görüşüyorsa yazıklar olsun ona ve adamlığına.
Sen kocana evli olduğun müddetçe onların namususun.Nasıl annene küfreder?asla yüzyüze bile gelme.nefret ediyorum bu kadın kavgasına karışan karı kılıklı erkeklerden!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…