Ama bu size kasitli olarak hayati zindan etmekten baska bir sey degil.Soyled ama verdiği hc bi sözü tutmadı kendi çocuğuna ble ilgilenmeyr bosanpda mutlu olursm dyr odu kopuyr ondn yaşça kucugm güzel de br bayanm istyrki hc bi zmn mutlu olmym
Bunca yaşananlara rağmen affettiyseniz ve önümüzdeki 2 yıl için birşey yapamam diyorsanız annenizi evden kovan eşinize nasıl kadınlık yapabiliyorsanız o halde kaynınızın da Kv de yaptıklarını bir güzel sineye çekip hiçbirşey olmamış gibi davranacaksınız.O illa goturcek beni oraya biliyorum anlaysli olsa zaten beni dusunrdu iki sene daha dsimi skmam gerek ailem iyi ama yanlarına gdemem cnku esim ve ailesi tam baş belası çocuğum braz buyunce başka şehre tasnmayi dusnyrm artk o derece bktm
Annene küfür edecek yarın da yıgenıne eder.. Yazık nasıl bır araya gelmeyı dusunuyorsunuz kendınıze saygınız olsun bırazMeraba bayanlar kaynım ve eltm bir kaç gün sonra yasadgz şehire geliceler daha önce esimn ailesiyle doğum zamanı tatsizklr oldu kaynanam annemi evde istemedi eşim de annemi kovdu bende bu duruma küstüm 15 günlük lohusayken annemlere gittim kaynimda annemi aradi bütün olanlardan bizi sorumlu tutup anneme küfürler etti hemde en iğrenç şekilde neyse olaylar oldu biz boşanma aşamasında geldik ozmn esm geldi özür diledi affettim döndüm aslında mecburdm affetmrye smdi annene küfür eden insanların arasına nasi gorusceksn
diyckler varsa inanın burda bir dakka durmak istemyrm ama şartlar bu smdi kaynm büyük ihtimal gorumcrmde kalck gitmek istemyrm ama yigenini görmek istiycek sizce gidince nasıl bir tutum taklym gelceklerni ogrrndgmden beri ağlıyorum psikolojimi yeni toplamstm lütfen fikir verin
neyy birde sizde kalma ihtimali mi var oldu kusura bakma ama tepki koymazsan yaptığı yanına kalirİnşallah bnde kalmaz yuzsz ona hizmet etmek istmyrm esm arkmda olsa herşey kolay ama degl maalesef çok değişti sürekli ezilyrm
İnan anlyan brileri değiller hem suçlu hem güçlü derler ya o tiplerden çocuğu kacrmsndan korkuyrm oyzden bse diyemem
Bebgm küçük bi buçuk yaşında aslnda öyle yapmk istyrm ama dengsz biri smdj bn girmedm diye cocuga birşey yapr dye korkuyrm esm zaten cockla hc ilgili degl umrunda bile degl eşme guvensem öyle yaprdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?