- 24 Mayıs 2014
- 1.434
- 761
- 83
o adam benim anneme küfretse değil konuşmak evladımın tırnağını göstermem. çok istiyosa dolu bebek bezlerinden yolla eşinle
eşinle bebeği yolla 1 saat dursun gelsin eşin. ama ben olsam asla gitmezdimMeraba bayanlar kaynım ve eltm bir kaç gün sonra yasadgz şehire geliceler daha önce esimn ailesiyle doğum zamanı tatsizklr oldu kaynanam annemi evde istemedi eşim de annemi kovdu bende bu duruma küstüm 15 günlük lohusayken annemlere gittim kaynimda annemi aradi bütün olanlardan bizi sorumlu tutup anneme küfürler etti hemde en iğrenç şekilde neyse olaylar oldu biz boşanma aşamasında geldik ozmn esm geldi özür diledi affettim döndüm aslında mecburdm affetmrye smdi annene küfür eden insanların arasına nasi gorusceksn
diyckler varsa inanın burda bir dakka durmak istemyrm ama şartlar bu smdi kaynm büyük ihtimal gorumcrmde kalck gitmek istemyrm ama yigenini görmek istiycek sizce gidince nasıl bir tutum taklym gelceklerni ogrrndgmden beri ağlıyorum psikolojimi yeni toplamstm lütfen fikir verin
Yok artık bir de kalmaz eğer ki kalma söz konusu olur ise yeri göğü yık o kadar ezdirme kendini. Ben olsam asla izin vermem ya esiniz bunu sana yaparsa üstünü kalın kalem ile çizİnşallah bnde kalmaz yuzsz ona hizmet etmek istmyrm esm arkmda olsa herşey kolay ama degl maalesef çok değişti sürekli ezilyrm
Bnde böyle yapmayı dusunuyorum inşallah basarablrmGerekmedikçe tek kelime etmeyin sadece protokol gereği bir görüşme olsun ve ezik durmayın
Tek göndermek istyrm ama eşime guvenemyrm sahip çıkmaz orda yaramazda bir çocuk başına birşey gelr diye korkuyrmMadem mecbursun.
Suratına bakma.
Hosgeldin besgittin, iyi bayram bilmem ne tantanasina girme.
Göz göze bile gelme.
Bakma yani.
Gayet net bir tavır.
Tabi bunlar için kocan sana küfür etmeyecekse yap.
Bunun üzerine küfür yiyeceksen selam de geç.
Ben olsam babasıyla oğlunu gönderir kendim gitmezdim.
Küfür ne demek ya.
Eşşşek mi bunlar? Yok vazgeçtim davarlar.
Yol uzun 3 saatte anca gdlyr gidiş geliş altı saat iki saatte otursa babası sorumsuz zaten hala desen ilgsz yemk bile ysdrmz napar orda dye dusunyrm bebegmeşinle bebeği yolla 1 saat dursun gelsin eşin. ama ben olsam asla gitmezdim
Soyled ama verdiği hc bi sözü tutmadı kendi çocuğuna ble ilgilenmeyr bosanpda mutlu olursm dyr odu kopuyr ondn yaşça kucugm güzel de br bayanm istyrki hc bi zmn mutlu olmymNe kendim giderim ne cocugumu gonderirim.
Benim anama saygisi olmayanin yegenini ozleme luksu yoktur.
Kocaniz abisine ayar cekmedi mi hic?
Barisirken abinle gorusmem demediniz mi hic sart koymadiniz mi?
Allah korkusu olsa zaten esine çocuğuna sahip ckar o lafta dinci kendini etrafa iyi gösterir yemedgi halt kalms dedgn gbi gidip muhatap olmamyi dusunyrmCanım sen şu esinle iyice konuş biraz duygusal takıl sevgiyi vicdani Allah i hatirlat biraz dişli. . Inşallah Rabbim sana yardım eder esin pislik senin yanında olur . Yapabilirsen gitme . Esin zorlarsa geçmişi hatirlat yinede ısrar ederse git. Ama ne surat as ne de gül . Gerekli konu olunca cevap da ver hic ters konusma .onun disinda hiç konuşma surat ta asma nötr kal . Işin zor Allah yardimcin olsun.
Bnm elimde olsa adlarni ble duymak istmyrm ama işler öyle degl işteyerinde olsam asla gitmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?