Herkes kocaya ve ablasına yüklenmiş ama konu sahibinin eşine karşı şimdiye dek bi tepki gösterdiği yok! Eski konusunu da okudum. Ve eşi ne kadar maaş alıyor merak içindeyim. Orta düzey yönetici 15.000-20.000 civarı maaş alıyor olsa gerek, bu maaşla bi ev alamadınız mı yani?
Öncelikle anneninizin evinden çıkıp kocanızı ev borcuna sokun, sonra gelecek için birikim hesabına ikiniz de eşit şekilde para aktarın kalan parayı da napıyosa yapsın artık. Siz böyle üzüleceğine bırakın da biraz o dertlensin bu ne yaa içim şişti sizin pasifliğinizden. Benim kocam da bu yaşına dek bişey sahibi olmamıştı ama evlendikten sonra dünyanın kaç bucak olduğunu gördi. Tüm çevresi ev araba sahibi olmuştu ama vakit geçmişti işte..
Biraz zorluk görmesi lazım. Çevresine destek olması çok güzel, ablasına araba alması da çok güzel bence. Ama eşine kendin al demesi bence evliliğin yazlı olmayan kaidelerine aykırı.
Eski arabayı satıp Kendinize E class alın peşinatı siz verin aylık da eşiniz ödesin mesela. Bu tarz şeyler isteyin.
Bi de şunu merak ediyorum düğünde size ne aldı? Pırlanta takı vs? Ev harcamalarınızı nasıl yapıyorsunuz?
Belki de dogru soyluyorsunuz pasifim. Ama ben bu konulara hıc alısık olmadıgım ıcın cozumleyemıyorum. Hayatım boyunca cok calısmaktan okumaktan baska bırsey yapamadım. Bir de ilk bu konular olunca soylemıştım ama eşim yani benim maaşım bu karışamazsın ben seninkine karışmıyorum tavrına girince uzatmamıştım huzursuzluk olmuştu çünkü
Dugunde bana sordu ne ıstedıgımı ama benım takıyla aram olmadıgı ıcın bırsey ıstemedım ama o yıne de pırlanta kupe ve pırlanta bır bıleklik almıştı bana ailesi de bilezik takmıştı onu da eşim almıştı zaten.