• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin ablasının isteği

Yardımda bi yere kadar yani muhtaç olur tabi yardım edersin ama ay benim arabam yok çok ihtiyacım var diye birşey mi olur çok saçma eşinizi uyarın kullanıyorlar resmen ve unutmayın ki iyilik yapsada yapmasada gün gelecek hiçbi ise yaramayacak bu dünyada.
 
Açıkçası konunuza inanasım gelmedi bu kadın evli yanii bekar da değil kocası eşine ağabeyinin araba almasını nasıl sindirebilir ki e arabası yok diye fenalaşmak nedir abartı değil mi ben hiç bu kadar da yardım yapanı duymadım görmedim yanii. kocası ne güne duruyor zamanında evin yarı parasını vermek falan gerçekten garip.
 
hem de golf

canım dondurma çekti gelirken alır mısın der gibi

en kötüsü 100000 Tl

10 bin maaşın olsa 10 ay çalışmak lazım ve hiç bir şey yemeden içmeden

eşinin de giderleri vs olduğuna göre en az iki yıl çalışacak ablasına araba almak için

ne hoş
 
Eskilerin bir lafı vardır. Kocanın belinden borcu eksik etme.Parasini har vurur harman savurur. Ev al kredi çeksin ödesin. Bitir sorarsada zaten borcu var oda alamaz.
 
Kızlar hepınıze merhaba,

Daha once esımın tum aıle ve akrabalarına verdıgı paralar konusundan bahsetmıstım.

Kendisinin bu yuzden hic birikimi yok ve maası cok ıyı duzeyde. Benım maasım ondan biraz fazla benım bırıkımım var ve benim annemın evınde oturuyoruz.

Dun baska bır olay oldu, ablası evli 2 cocugu var ve ablasının evının yarı parasını da esım vermıs bundan 5-6 yıl once biz tanısmadan daha once ve cocuklara herseylerını o karsılar. Dun dedıgı ablası araba ıstıyormus ve bana dedı kı senden gızlı yapmak ıstemedım ama ben ablama araba alıyorum, sakınce nerden cıktı dedım ablası aramıs aglamıs arabasız bır yere gıdıp gelemıyorlus cocuklarla, senelerdir hayalı hep Bir golf unun olmasıymış aglamıs telefonda aglarken fenalasmıs esım de cok uzulmus, o da abla sen uzulme ben sana alıcam dıye soz vermıs.

Ve ben de dedım ki sakınce yıne, yanı dedım benım arabamın da degısmesı lazım ama hanı ben o ıse hıc gırısmeyelım sımdı dedım bana sen ıstersen arabanı degıstır askım cok guzel olur sana yakısır en guzelı, nasıl olsa senın cok bırıkımın var dedi :KK43:

Sımdı lutfen bana objektıf bır yorum yapın kızlar.

Not: esım boyle biri hic kıyamıyor yuregı cok yufka, devamlı aılesı tum akrabaları ondan bırseyler ıstıyor ve o da yapıyor bahsetmıstım daha oncekı konumda da.
Bence eşiniz ablasına araba alana kadar annenizin evini iade etsin ve kendinize ev alin parasını nereye harcayacağını şaşırmış şöyle bir abim olmadi gerçi benim babamdan dahi böyle isteklerim olmadi o ayrı konu :)
 
Maası cok iyi canım ama kac senelik calısma hayatınolmasına ragmen kurusu yok kenarda cunku hep ailesine akrabalarına veriyor
sizde ev aldırın
artık annenizin evinde oturmak istemediğinizi söyleyin
ve veriyorsanız eve para vermeyin

ben olsam kıyametleri koparmıştım şimdiye ufak çağlı da olsa
kesin ablasına falan laf sokmadan duramazdım ne kadar doğru bi hareket olmasa da
 
Bu kadarına da pes yanı. Esiniz özel sektör is garantisi yok ki. Kendinize birikim yapın. Ablası memur en dusuk memur maaşı 3-3.5 atasındadır. Ben 12 yıllık memurum su an ikinci evimi aliyom. Alınan in alındığı kalır. Hayat bu insani ne bekler bilemezsin . Sizde sesinizi çıkarın biraz. Tatilinizi yapın . Ev alın çocuklarınıza kalır. Aklınızı kullanın
 
eğer kimsesi yoksa eşi vs ve kendiside maddi olarak zenginse tabiki yapabilir
ama ben annemin evinde oturucam kendi ihtiyaçlarımı kendi paramla yapıcam
evim yok vs eşim ailesine bakıcak onlar lüks yaşayacak. varmı ki böyle bir dünya..
yani eşi falan yoksa ihtiyaçlarını karşılayacak baksın tabiki kardeşi sonuçta ama
araba lüks yani.okadar da değil derim ben olsam..
 
Adam kosgep gibi karşılıksız para dağıtıyor ya. Ben olsam delirirdim herhalde. Tamam bir miktar eksiği olabilir yardım ister falan da bana golf al demek :/ Kesin delirirdim.
 
Sevgili deniz, biz evlenırken esımın tek kurusu yoktu bana durustce soyledı aıleme sunu sunu aldım bugune kadar hıc param yok dıye dedım kı asla onemlı degıl benım var askım gel hatta annemin evi var bos orda otururuz sen hıcbır seyı sorun etme dedım para konusjna asla kıymet vermedım.
O zaman adam masum,sonuçta dediğinizi yapıyor :işsiz:
"Bu zamana kadar olan olmuş,geçmiş,ama artık ailemiz için kazandığımızla birikim yapalım,ailene destek olsan da makul miktarları geçmesin artık"deseydiniz vaktiyle,eşiniz,şimdi canınızın sıkıldığını bir nebze olsun belki anlayabilirdi.
 
Sen mi safsın, eşin mi saf yoksa konu mu fake bilemedim. Senin birikimin var, annenin evinde oturuyosunuz, eşinin maaşı çok iyi, ablası memur ama telefonda fenalaşıyo bana araba al diye eşinde almaya karar veriyo ama sen arabanı değiştireceğini söyleyince kendi birikiminle alabileceğini söylüyo. Pardon siz hala neden evlisiniz?
 
Yufka yürekli olmak değil sizinki kullanılıyorsunuz.Ablaya söyleyecek söz bulamıyorum , arabası olmadığı için üzüntüden fenalaşmak ..Araya da marka modeli sıkıştırmak .. Ne garip hayatlar yaşıyor insanlar inanamıyorum.Çocuğun ayağında bot olmaz ya da ne biliyim canının çektiğini yediremezsin koyar insana dertlenir ağlarsın da golfum yooooooğk ne ya :KK11:
 
Back
X