Eşinizin ailesini baba tarafı akrabalarıma benzettim. Babamın durumu çok iyiydi. Hatta baya iyiydi. Yağdırırdı kendi ailesine. Çok iyi birisidir babam asla sesini yükseltmezdi, anneme bi kere bile bağırdığını duymadım. Yeğenlerini tatile gönderirdi mesela, bir halamın durumu kötü diye ona ev alması için bi ev parası verdi. Annem 17 yaşında evlenmiş görücü usulu. Babamın durumu iyi diye vermişler annemi. Annemde küçük olduğu için eline vur ekmeğini al tipinde. Senelerce bişey demedi ne de olsa bi eksiği yoktu. Babam annem ne istese alır ne kadar istese verirdi. O kadar çok anlatacak şey varki. Annem zamanla para kazanmak istedi kazak örgü sattı falan işe girdi. Kendi birikimi oldu vs.
Burdan bakınca babam çok iyi annemde eeee ses etmediği sürece iyi. Yıllar geçti. Babam rahatsızlandı. Bi 20 gün kadar yoğun bakımda yattı. Doktorlar herşeye hazır olun dediler. Babamın o meşhur ailesi ne yaptı biliyormusunuz. O kadar alışmışlardıki tırtıklamaya annemi bizi hiçe saymaya.
Şunu konuşmaya başladılar acaba abimizin mallarından bizede düşermi. Almak için ne yapabiliriz. Öz halamdan şunu duydum herşeyi mi siz yiyeceksiniz. Yani onlar için annem falan hiç. Çünkü a-lış-mış-lar yemeye. Neler yaşadık biz biliriz. Babam ölmedi ama engelli kaldı. Şimdi annem asla babamın ailesinden yani kardeşleri ve yeğenlerinden birisi ile görüşmüyor tabi bizde.
Ben olsam kesinlikle şunu direk yazardım. Araba almandan rahatsızım ve istemiyorum. Beni hiçe sayıp araba alırsan kardeşine bundan sonra orda kardeşinin evinde yaşa. Beni unut