Hakettıgımı dusunuyorsunuz yani, tesekkurler ne diyeyim. Yani ben sadece hayatım boyunca boyl seyler gormedım yasamadım, sessizligim korkumdan ya da esımden cekındıgımden degıl ben genel olarak boyleyım, rahmetlı babamla annemın arasında bır kere para lafını duymadım hep utanmısımdır bu konulardan annem harclık verırken bıle utanırdım annem cuzdanıma koyardı o yuzdenZ
Hahhahhhhay,bayılacağım gülmekten,konu sahibi,hepimiz çirkef ailelerden geliyoruz tabi,ondan bu hakkını koru dememiz

Bende babamdan bir kez para lafı duymadım,50 gerekse 200 verirdi.Ben de naifliğimden sanıyordum senin gibi.
Eşime de demiştim hatta,bebek varken çalışamazsam beni istemek zorunda bırakma diye.
Eşimin babası hastalanmış,görümcemle ziyaretine gidecektik.Eşim bana epey bir miktar para verdi.Görümcem bunu gördü.Yenge,ya babamı hastaneye yatırırlarsa,ya şu olursa ya bu olursa diye babası için 3 yılda eskitemeyeceği alışveriş yaptırdı.
Yetmedi,otobüse bindik,geçti oturdu,bilet parasını da sen ver diye

Artık sinirim bozuldu,para kalmadı dedim,eminmisin dedi,çünki büyük ihtimal hesap tutmuştu

Ondan sonra da kendine gayet güzel alışveriş yaptı avmde gözümün önünde.Artı babasının basit bir rahatsızlığı varmış aslında,o da bunu biliyormuş...
Ben s.l.k o gün akıllandım

.Boşuna dememişler,aç gözünü,açarlar gözünü diye