- 25 Haziran 2016
- 7.604
- 13.616
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Cümleyi bu şekilde kurduysaniz sizin bir sucunuz yok ama bence bir akrabaya baktirmaktansa bir bakıcı daha mantikli olur.iyi aksamlar
bugun cok bos bir konudan esimle tartistik.haftanin 3 gunu calisiiyorum kizim 2 yasina ve esimin yegeni gelip bakiyor.biraz once kizimin bezini degistirecektim ki baktim sabahtan beri ayni bezi takmis.cunku bez baya sismisti demekki oglen degistirmemis.bende esime dedim x degistirmemis bezi poposu kizarmis tek dedigim bu vallahi baska bisey demedim.basladi kizmaya sen nasi boyle soylersin senin hamalin mi sen degistireseydin ne bicim annesin falan diye basladi saymaya.bende dedim ki bana soyleseydi degistirirdim ne bileyim ne yaptigini sanki hayrina mi bakiyor karsiligini aliyor.boyle diyince daha da sinirlendi acaba ben yanlis bi cumle mi kurdum ne dersiniz?
Eşinize söylemek yerine direk kıza söyleseydiniz. Ya da eşinize deyin ki ben ücretsiz izne ayrılıp kendim bakıcam. Ya da başka bakıcı bulalım deyin. Çocuğu aç da bırakır. Tv karşısında da oyalar. Pişik olsa yavrum acı çeker çocukiyi aksamlar
bugun cok bos bir konudan esimle tartistik.haftanin 3 gunu calisiiyorum kizim 2 yasina ve esimin yegeni gelip bakiyor.biraz once kizimin bezini degistirecektim ki baktim sabahtan beri ayni bezi takmis.cunku bez baya sismisti demekki oglen degistirmemis.bende esime dedim x degistirmemis bezi poposu kizarmis tek dedigim bu vallahi baska bisey demedim.basladi kizmaya sen nasi boyle soylersin senin hamalin mi sen degistireseydin ne bicim annesin falan diye basladi saymaya.bende dedim ki bana soyleseydi degistirirdim ne bileyim ne yaptigini sanki hayrina mi bakiyor karsiligini aliyor.boyle diyince daha da sinirlendi acaba ben yanlis bi cumle mi kurdum ne dersiniz?
ben calisirken nasi bakicam ki.ayrica kendisi illaki izin kullanma calis dediEşiniz içten içe çocuğa sizin bakmanızı istiyor. Bu durumu kendine dert ettiği için eleştirinize kızmış olabilir mi?
1 yildir izindeydim zaten israrla izin alma diyen kendisiEşinize söylemek yerine direk kıza söyleseydiniz. Ya da eşinize deyin ki ben ücretsiz izne ayrılıp kendim bakıcam. Ya da başka bakıcı bulalım deyin. Çocuğu aç da bırakır. Tv karşısında da oyalar. Pişik olsa yavrum acı çeker çocuk
Üst üste çiş yapınca içindeki su emen baloncuklar sisiyor canım ayrıca aynı bez uzun süre durunca da zarar veriyor bebek poposuna hava almadığı için mantar yapıyorBen de her konuda kendime bi pay çıkarıyorum hemen ilişeyim şurayauzun süre değişmeyince şişiyor mu bez ? Yoksa üst üste çiş yaptığı için mi ?
Kuru ise istediğin kadar beklet şişmiyorBen de her konuda kendime bi pay çıkarıyorum hemen ilişeyim şurayauzun süre değişmeyince şişiyor mu bez ? Yoksa üst üste çiş yaptığı için mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?