esimin agir sozu

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.604
13.616
248
iyi aksamlar
bugun cok bos bir konudan esimle tartistik.haftanin 3 gunu calisiiyorum kizim 2 yasina ve esimin yegeni gelip bakiyor.biraz once kizimin bezini degistirecektim ki baktim sabahtan beri ayni bezi takmis.cunku bez baya sismisti demekki oglen degistirmemis.bende esime dedim x degistirmemis bezi poposu kizarmis tek dedigim bu vallahi baska bisey demedim.basladi kizmaya sen nasi boyle soylersin senin hamalin mi sen degistireseydin ne bicim annesin falan diye basladi saymaya.bende dedim ki bana soyleseydi degistirirdim ne bileyim ne yaptigini sanki hayrina mi bakiyor karsiligini aliyor.boyle diyince daha da sinirlendi acaba ben yanlis bi cumle mi kurdum ne dersiniz?
not:normalde yegeni saat 3 te bezini degistirir bende 5 te eve geldi ve acil bi is icin 1 saat sonra ciktim.eve gelir gelmez bezini degistirdim.normalde ben eve gelicne hemen sorar degistiririm ama acil isim cikinca gittim.ayrica bakicimi degistirmek istemiyorum hem cok iyi biri hemde kizimi seviyor ve guzel bakiyor.sadece bugun boyle bi hata yapti.benim sorunum esimin bu tepkisi yoksa kizla bi sorunum yok.

Son düzenleme:
Cümleyi bu şekilde kurduysaniz sizin bir sucunuz yok ama bence bir akrabaya baktirmaktansa bir bakıcı daha mantikli olur.

Eşinize söylemek yerine direk kıza söyleseydiniz. Ya da eşinize deyin ki ben ücretsiz izne ayrılıp kendim bakıcam. Ya da başka bakıcı bulalım deyin. Çocuğu aç da bırakır. Tv karşısında da oyalar. Pişik olsa yavrum acı çeker çocuk

1 yildir izindeydim zaten israrla izin alma diyen kendisi

Sen benim anneliğimi sorgulayacak Adam değilsin,beğenmiyorsan çek git diyemedinizmi ?

Sizin de eve gelince bakmanız lazımdı yalnız. Bu sadece onun hatası değil.

Ben kv min çok boşlamayacağını bildiğim halde akşam gelince oyun oynarken elimle olsa da yokluyorum ne kadar dolu diye..

Olur ya insan unutabilir araya başka şey girer. Kaka değil ki bu öteki odadan farkedilsin..

Eşiniz kabalık etmiş yalnız. Başka şeylerde de yakınıyorsanız dolmuş olabilir..

Söylediğinizde çok bir şey yok da eşiniz bakan kendi yeğeni olunca alınganlık göstermiş anlaşılan.
Ben asıl başka bir şey söyleyeceğim size.
Çocuğuma akraba da bakıcı da baksa teslim aldığımda vücudunu mutlaka gözden geçirir ve bezini kontrol ederdim ben olsam.
Çocuk bu düşer,çarpar,altı pişik olur,takipçi olmanızda fayda var.
Bakımında bir takipsizlik veya aksaklık varsa da yeğeninizin bizzat kendisiyle görüşün, belli ki eşiniz derdinizi almayacak.

bazen uzun sure olmasada bez dolabiliyor sivi tuketimiyle alakali sanirim
yada dis cikardigi donemlerde salya arttigi icin cis ve kaka sayisi siklasiyor belki oyle biseydir degistirmemiste olabilir bende bazen oyuna ise dalinca unutuyorum insanlik hali yarin kiza uygun bir dille sık sık kontrol etmesini cildinin hassas oldugunu hemen kizardigini soylerseniz hatasi varsa daha dikkatli olur

Ben de her konuda kendime bi pay çıkarıyorum hemen ilişeyim şuraya uzun süre değişmeyince şişiyor mu bez ? Yoksa üst üste çiş yaptığı için mi ?
Üst üste çiş yapınca içindeki su emen baloncuklar sisiyor canım ayrıca aynı bez uzun süre durunca da zarar veriyor bebek poposuna hava almadığı için mantar yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…