- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Çiş yaptifi icin canım, durdugu icin şişmezBen de her konuda kendime bi pay çıkarıyorum hemen ilişeyim şurayauzun süre değişmeyince şişiyor mu bez ? Yoksa üst üste çiş yaptığı için mi ?
iyi aksamlar
bugun cok bos bir konudan esimle tartistik.haftanin 3 gunu calisiiyorum kizim 2 yasina ve esimin yegeni gelip bakiyor.biraz once kizimin bezini degistirecektim ki baktim sabahtan beri ayni bezi takmis.cunku bez baya sismisti demekki oglen degistirmemis.bende esime dedim x degistirmemis bezi poposu kizarmis tek dedigim bu vallahi baska bisey demedim.basladi kizmaya sen nasi boyle soylersin senin hamalin mi sen degistireseydin ne bicim annesin falan diye basladi saymaya.bende dedim ki bana soyleseydi degistirirdim ne bileyim ne yaptigini sanki hayrina mi bakiyor karsiligini aliyor.boyle diyince daha da sinirlendi acaba ben yanlis bi cumle mi kurdum ne dersiniz?
Haha güldürdünüz bni gce gce uzun zamandır değişmeyen bez çişle doluyor şişiyorBen de her konuda kendime bi pay çıkarıyorum hemen ilişeyim şurayauzun süre değişmeyince şişiyor mu bez ? Yoksa üst üste çiş yaptığı için mi ?
Üst üste çiş yapınca içindeki su emen baloncuklar sisiyor canım ayrıca aynı bez uzun süre durunca da zarar veriyor bebek poposuna hava almadığı için mantar yapıyor
Çiş yaptifi icin canım, durdugu icin şişmez
Haha güldürdünüz bni gce gce uzun zamandır değişmeyen bez çişle doluyor şişiyor
Hahah aynen aynen bakayım öğreneyim derken seni görüyorum hep arda :)))Çok sağolun kıZlarHer bebekli - ağlamalı -çişli-kakalı konuda sıkıştırıyorum kendimi araya ne öğrensek kardır Aschi sen de kaçmıyorsun gözümden , gizli gizli not ediyorsun di mi bunları
:) idrar yığılmasından mütevellit şişiyorBen de her konuda kendime bi pay çıkarıyorum hemen ilişeyim şurayauzun süre değişmeyince şişiyor mu bez ? Yoksa üst üste çiş yaptığı için mi ?
bence bu ilk eleştirirniz değildi yeğene karşı, adam dolmuş.iyi aksamlar
bugun cok bos bir konudan esimle tartistik.haftanin 3 gunu calisiiyorum kizim 2 yasina ve esimin yegeni gelip bakiyor.biraz once kizimin bezini degistirecektim ki baktim sabahtan beri ayni bezi takmis.cunku bez baya sismisti demekki oglen degistirmemis.bende esime dedim x degistirmemis bezi poposu kizarmis tek dedigim bu vallahi baska bisey demedim.basladi kizmaya sen nasi boyle soylersin senin hamalin mi sen degistireseydin ne bicim annesin falan diye basladi saymaya.bende dedim ki bana soyleseydi degistirirdim ne bileyim ne yaptigini sanki hayrina mi bakiyor karsiligini aliyor.boyle diyince daha da sinirlendi acaba ben yanlis bi cumle mi kurdum ne dersiniz?
Eşinin yeğeni bekar ise çocuk bakimindan anlamaz....iyi aksamlar
hayir hic oyle bi sorunum yok ki bu konuda da gayet sakin bi sekilde keske degistirseymis dedim.haftanin 3 gunu gece bizde kaliyor kendisi kalmak istiyor.ben dun 5 gibi geldim eve yemek falan derken unutmusum sormayi.Eşine sık sık suçlama yönetme huyunuz var mı acaba? Mesele benim annemde sürekli suçlama durumu olduğu için ben en ufak sözünde delirip patlıyorum.Neden? Çünkü beni şişirmiş.Artık ona karşı savunma mekanizmam var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?