esimin agir sozu

Akrabaya cocuk baktirinca uyaramiyorsunuz işte. Siradan bir bakici olsaydi ne esiniz savunurdu ne de siz soylemeye cekinirdiniz. Ama şöyle de bir durum var esinizin yegeni cocugunuzu yabanci birine gore daha buyuk bir sevgiyle buyutebilir. Bence bu bez degistirme olayi çok buyuk bir olay degil insanlik hali unutulmustur. Veya bakici baktigi sirada cok dolu değildir ondan degistirmemistir sizin degistireceginizi dusunerek

Bence arada degistirmistir yoksa bezden taşardi. Siz eve gelir gelmez altina bakmaliydiniz

Bayılıyorum bu erkeklerin çocuğu salt kadınla kadın bakımıyla özdeşleştiren zihniyetine..İkiniz de çalışıyorsunuz sonuçta,bu çocuğun bezinin durumuyla ilgilenmesi gereken tek kişi sen değilsin sonucta.Ayrıca sırf akrabası diye yanlış gördüğün bi durumu eşinle paylaşamayacak mısın..Güya kendi akrabası ya hemen savunma saldırma psikolojisine girmiş.Diğer üyelerin de dediği gibi akrabayla iş yapılmaz gerçekten.aranızda herhangi bir duygusal ya da akrabalık bağı olmayan birine karşı yaptığı bu yanlışı daha net ve açık söyleyebilirsiniz.

Üst üste çiş yapınca içindeki su emen baloncuklar sisiyor canım ayrıca aynı bez uzun süre durunca da zarar veriyor bebek poposuna hava almadığı için mantar yapıyor

Çiş yaptifi icin canım, durdugu icin şişmez

Haha güldürdünüz bni gce gce uzun zamandır değişmeyen bez çişle doluyor şişiyor

Çok sağolun kıZlar Her bebekli - ağlamalı -çişli-kakalı konuda sıkıştırıyorum kendimi araya ne öğrensek kardır Aschi sen de kaçmıyorsun gözümden , gizli gizli not ediyorsun di mi bunları

İyide siz suclusunuz.Benimde bebeğime bakıcı bakıyor.o giderken soruyorum herşeyini..
en
son ne zaman yemek yedi
Kaka yaptımi
Kaç saat uyudu
Altı temizmi diye hep sorarim
Ki ona göre ben bakmaya devam edeyim

x bezını degıstırmemıs nıye dedınız kı esınıze
degıstırmemısse sız degıstırıceksınız sonucta x den cocugunuzu aldıgınız anda sorup kontrol etmenız lazım

esınız kaba konusmus ama sızde yanlıs yaklasmıssınız mevzuya yegenını sıkayet etmek ıstemıssınız ama aslında onun kadar sızın de hatanız olmus bebegın onca saat bezde kalmasında

ıcınıze sınmeyen rahatsız oldugunuz bı durum varsa ya konusup cozun bakıcıyla yada yenı bakıcı bulursunuz

Alla alla çocuğa bakıyor para alıyor değiştirecek bezini pişik olur çocuk
Aynı bezle bütün gün durur mu
Uyar kızı
Eşini karıştırma

bence bu ilk eleştirirniz değildi yeğene karşı, adam dolmuş.

Yine çok şanslısın çoğu adam işten çık çocuğa sen bak diye diretir, ayrıca çocuğa en iyi bakacak olan yine annedir, ki zamanında anneme kızımı 1 haftalığa bakmaya götürmüştü başka ilde yaşıyor ki ben özel sektörde yoğun çalışıyordum, o zaman 5yaşın daydı kızım iğnelikle oynamış annemde uykuya dalmış o esnada ayağına iğne batmış ve baş parmağında doğru ayak altına ilerlemişti, ki hafta sonu geldiğimde kızım ağrım var deyip ayağını gösterince ve ağlayınca hemen doktora gidip röntgen çektirdim, aynı gün içinde iğne ameliyatla alınmıştı
Öfkem o kadar büyüktü ki bundan sonra anneme kızımı baktırmadım

Eşine sık sık suçlama yönetme huyunuz var mı acaba? Mesele benim annemde sürekli suçlama durumu olduğu için ben en ufak sözünde delirip patlıyorum.Neden? Çünkü beni şişirmiş.Artık ona karşı savunma mekanizmam var..

Eşinin yeğeni bekar ise çocuk bakimindan anlamaz....

Çocuğuna iyi bakım istiyorsan yabancı, anne olan birini bakıcı olarak bulacaksın...

Akraba olunca böyle sorunlar çıkabiliyor...senin bir akraban baksaydi ve bir aksaklık olsaydı eşinde sana yüklenirdi iyi bakamıyor diye...

hayir hic oyle bi sorunum yok ki bu konuda da gayet sakin bi sekilde keske degistirseymis dedim.haftanin 3 gunu gece bizde kaliyor kendisi kalmak istiyor.ben dun 5 gibi geldim eve yemek falan derken unutmusum sormayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…