esimin agir sozu

ona takilmadim esimin lafina takildim ama bazi kisiler benim anneligime bile laf etti.biz kotu anneyiz sanirim
Benim 3. Cocugum:) o kadar cok sey oluyoki etrafimda bi kez bezini unuttum diye anneligimi sorgulayacaksa esim .. sende baba degil misin? Sen alsaydin altini madem derim

Benim 3. Cocugum:) o kadar cok sey oluyoki etrafimda bi kez bezini unuttum diye anneligimi sorgulayacaksa esim .. sende baba degil misin? Sen alsaydin altini madem derim
esim degil burdaki kadinlardan bunu duymak daha bi ilginc.bide soyleyenlerden biride bekar sanirim

Eşin gereksiz tepki vermiş
Bez konusunda da şunu soyliyim ben degistiriyorum 1 saat sonra bez patlama derecesine geliyor
Çünkü oğlum çok su içer
Belki de öyle olmustur

Ust uste cis yapmis da olabilir.

Ayrica kiza kendin de soyleyebilirsin
Canim bez olayini atlama sakin
Gecen gun pisik olmus ok?

Gibisinden.

Herseyi esine anlatmak zorunda degilsin bu tarz konularda
Hassas demek ki

cocugun bezi saatli degistirilmez, soyleyin kiza gerekince degistirsin, kurulu makine mi bu.
ikincisi olabilir boyle seyler ama, siz bunu sorun yapacaksaniz ilk suc sizin, kontrol etmeliydiniz veya babayi aramaliydiniz disardayken.bakiciya bezi degistirmemis diye soylenmek gercekten cok sacma.
ucuncusu esiniz de yanlis yapmis evet ben olsam bunca saat oldu degistirmemiz gerekirdi demeliydi. ama onda da yok bir sorumluluk.
siz bakiciya, baba size.. cocugunuza iyi bakin.

Son düzenleme:
Ayyy eşinize çarpasım geldi. Hemen yeğenini savunacak. Bekarken yüzüne bakmadığı insanlar evlenince çok kıymetli oluveriyor erkeklerin gözünde geleymiş kendi değiştireymiş bezini az yardım edeymiş.

Bence sormanıza gerek yok ki değiştirdin mi diye kim olursa olsun bakıcı kontrol edebilirsin belki bişy var sorun varmı diye. Eve bi temizlikçi alıyoruz da peşinden bakıyoruz güzel yapmış mı diye güvenemiyoruz da her türlü kontrol etmelisiniz tanıdık akraba olduğunuz için eşiniz kızmıştır uzaktan hava hoş erkeklere nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…