esimin agir sozu

hayir hic oyle bi sorunum yok ki bu konuda da gayet sakin bi sekilde keske degistirseymis dedim.haftanin 3 gunu gece bizde kaliyor kendisi kalmak istiyor.ben dun 5 gibi geldim eve yemek falan derken unutmusum sormayi.
O zaman kadının suçu ne? 4 saat geçmiş beze ancak bakmışsınız?

hayir hic oyle bi sorunum yok ki bu konuda da gayet sakin bi sekilde keske degistirseymis dedim.haftanin 3 gunu gece bizde kaliyor kendisi kalmak istiyor.ben dun 5 gibi geldim eve yemek falan derken unutmusum sormayi.
dört saat önce değiştirmiş bile olsa, zaten o kadar sürede iki yaşında bebeğin bezi şişmez mi? Siz neden değiştirmediğini düşündünüz?

Valla tut bir bakici yada krese ver kimsenin lafini isitmezsin

Ablacm 4 saat gecms sorun suki,kız değil,sen değistirmemssin cocugun altını
O da öğlen gibi değiştirdiyse vay o cocugun haline..
Ben olsm 2 kadın bi çocuğa bakamadınız mı derim yani..

Madem parasıyla bir bakıcı tutun.
Akrabayla ara bozmaya lüzum yok.

Ayrıca işten geldikten sonra niye saatlerce beklettiniz bebeği. Açıp bakıverseydiniz ya bezine.
Bakıcı değiştirmiş olsa bile o kadar saatte dolar o bez yeniden.

Ablacm 4 saat gecms sorun suki,kız değil,sen değistirmemssin cocugun altını
O da öğlen gibi değiştirdiyse vay o cocugun haline..
Ben olsm 2 kadın bi çocuğa bakamadınız mı derim yani..
saat 5 gibi eve geldim ve normalde o saat 3 civari degistirir.sonra isim cikti saat 6 gibi tekrar ciktim.esim ve yegeni evdeydi ben gelince direk degistirdim.sizce suclu ben miyim?beni o kadar sinirlendirdiniz ki iki kadin bakamamissiniz ne demek.ayrica sadece cocuk kadinin mi gorevi zaten herseyi ben yapiyorum esim elini hic birseye surmez.cocukla oynar ama bakimina asla karismaz.sizin dusuncenizde olanlar var oldukca erkekler bu hakki kendinde hep bulur

normalde onun saat 3 te degistirmesi gerekirdi.ben eve geldim 1 saat sonra cikmam gerekti.gelince hemen baktim ama saat gec olmustu yani benim degil esimin yada yegeninin bakmasi gerekmez miydi.

Bence senin sinirlerin bozulmıs.
Bi sakin ol.
Adama da böyle anladığın kadarıyla çemkiriyorsan herkonuda ondan bagrınmıstır.
Çocuk bakmak kadının görevi gibi biseyi söyleyecek en sn kişiyim emin ol.
Ama emiinim ben aa babanın isi ne değiştireymiş diyince,kalkıp o adam bezi değistirmicek:)
Yani haybeye yorum israfı olacaktı:)
Hayat öyle ilerlemiyor maalesef.
ins sizinki bezini falan değiştiren adamlardandır.
Ben söylemekle yapanını görmedim henüz.
ins sizinki öyledir.

ben gayet sakindim taki sizin yorumu okuyuncaya kadar.benimki bezini degistiriyor olsaydi zaten boyle bi konu acmazdim.ben hakettiginiz icin kizdim ve kizmakta cok hakliyim bilmediginiz bi konu hakkinda soylenip duruyorsunuz ve esime her konuda bagirdigimi nerden cikardiniz oda ayri bi konu.hic ben son kisiyim demeyin aynen o kafada birisiniz.eski kafali adamlar 2 kadinsiniz sunu yapamadiniz mi derlerdi hah sizde tam oylesiniz.

İyi de ayrıntısını daha yeni anlatıyorsunuz, millete ne sinirleniyorsunuz.

Kaldı ki 3 günü zaten gece de sizde kalıyorsa, neden eşine şikayet ediyorsun ki.
Adi ayse olsun diyelim.
Seslensene kız ayşe bu ne hal.
Bu saat olmuş ben de yokum niye bakmıyorsun bu çocuğa yazık günah, eşine de ne biçim babasın senin de görevin değil mi diye çıkışsana
Kocanızdan laf yiyip gelip burda çocuğa bakmak onun da görevi demek komik olmuş

Peki.

kiz ben geldikten sonra gitti eve bu bir.ikincisi sizce ben esime sen niye bakmadin dememis miyim.her ayrintiyi konunun basinda yazmadim soruldukca yaziyorum.kimseye de sinirlenmedim sadece biri 2 kadin bakamamissiniz diyince sinirlendim.kimse baskasinin anneligini sorgulayamaz heleki boyle bi cumleyle.diger kisiler gayet guzel sormus bende cvpladim

Çocukların bezi saate göre değiştirilmez ki. Bakarsın, ne zaman yaptıysa değiştirirsin. İkinizinde ihmali var. Eve gelir gelmez siz kontrol edebilirdiniz. Oda çıkmadan önce kontrol edebilirdi. Siz eşinize söylemekte gereksiz bi ayrıntı vermişsiniz. Eşinizde çok saçma bi çıkıştı bulunmuş.

Bir kere pisik olayi bizde de oldu. Cocugu bakicidan alirken cis kokusu geldi ama yanlis aldim herhalde diye dusundum. Biraz disarida oyalanmak durumunda kaldik. Eve gelene kadar kizarmis yavrum. Simdi bakicidan almadan once bezini degisti mi ve yemek yedi mi diye sorarim. Hatta temizse bile ben almadan hemen once bezini degis diye tembihledim. Insanlik hali abilir. Degismis ardina yapmis olabilir cocuk. Esinizin cevabi hos olmamis fakat dmus diye dusundum. Bu aralar esimin en kucuk davranisina ters cevap verebiliyorum. Insanlik hali. Konusun konusamiyorsaniz bir sure kendi haline birakin.

farketmez
bir anne o 1 saat içinde 40 kere kontrol etmiş olur bebeği.
tamam ben kotu bir anneyim.allahim ya bin defa anlattim anlamamakta israrcisiniz.sizin hic mi yogun zamanlariniz olmadi isten yeni geldim ve hemen acilen ciktim.goren gelip keyif cattim sanacak.eger anneyseniz lutfen soyleyebilir misiniz siz mukemmel bi anne misiniz hic hataniz yok mu?eger oyleyseniz bizede anlatin nasi oluyor mukemmel annelik ben basaramadim demekki

Kızım 23,5 aylık. Bi bakıyorum 5 saat bezi bomboş bir bakıyorum patlayacak bez öyle şişmiş. Sık işemiyorlar artık. Birikiyor. O denk gelmiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…