Ayy noluyo len dedm sonunu görene kadr cici bebeler mi karstı oldumBizim de var aile grubumuz. Ablam annem kardeşim ben. Eşimi almazdım. Evimizin içini konuşuyoruz, her halimizi atıyoruz tereddütsüz. Eşimi ilgilendirmeyen ailevi meseleler dönüyor. Bizim kira artışımızdan eşimin neden haberi olsun mesela? Uygun olmaz bence. Bu kadar takıntı yapmayın.
Edit : evli değilim bu arada farazi bir eş
Ya benide almadılar ama hiç problem değil kafam rahat hergun görüntülü konusuyorlar hiç ugrasamam vallaSelam arkadaşlar. Şimdi size pekte dert olmayan ama beni sinir eden durumu anlatacağım. Eşimin ailesiyle uzun yıllardır whatsap grubu var sevgiliyken görüyordum. Sözlendik artık ailedenim benide alırlar diye düşündüm alınmadım. Nişanlandık bekledim yine olmadı. Hadi dedim neyse evlenince alacaklar. Yine alınmadım. 2 yıllık evliyim hala bekliyorum öyle hala umutluyumneyse anlayacagınız alınmıyorum işte arkadaşlar düşünüyorum niye ben o grupta yokum sadece anne baba ve kardeşler var. Tek gelin benim. Acaba aileden mi görmüyorlar diyorum. Hatta o grupta benim çocugumun fotoğrafı paylaşılıyor maşallahlar canımlar cicimler havada uçuşuyor ben yine yok. Kayınvalidem geliyor çocugumun birsürü fotoğrafını çekiyor nispet yapar gibi bizim gruba atıcam diyor. Snir oluyorum. Eşimede çok umrumdaymış gibi bu konuyu açmıyorum anlamasın allahta başka dert vermesin ama dışlanmış hissediyorum ya
Akıllarına bile gelmiyordur, içten içe dusunecegnize kaynanaya ben grupta yokum benide ekleyin dersin. Yonetici kimse o ekleyebilir gerceSelam arkadaşlar. Şimdi size pekte dert olmayan ama beni sinir eden durumu anlatacağım. Eşimin ailesiyle uzun yıllardır whatsap grubu var sevgiliyken görüyordum. Sözlendik artık ailedenim benide alırlar diye düşündüm alınmadım. Nişanlandık bekledim yine olmadı. Hadi dedim neyse evlenince alacaklar. Yine alınmadım. 2 yıllık evliyim hala bekliyorum öyle hala umutluyumneyse anlayacagınız alınmıyorum işte arkadaşlar düşünüyorum niye ben o grupta yokum sadece anne baba ve kardeşler var. Tek gelin benim. Acaba aileden mi görmüyorlar diyorum. Hatta o grupta benim çocugumun fotoğrafı paylaşılıyor maşallahlar canımlar cicimler havada uçuşuyor ben yine yok. Kayınvalidem geliyor çocugumun birsürü fotoğrafını çekiyor nispet yapar gibi bizim gruba atıcam diyor. Snir oluyorum. Eşimede çok umrumdaymış gibi bu konuyu açmıyorum anlamasın allahta başka dert vermesin ama dışlanmış hissediyorum ya
X merakından okuyor deyip geçiyor sanırım.Eşiniz okuduğunuzu biliyorsa neden eşime bu konu umrumdaymis gibi olmasın diye rahatsızlığımi söylemiyorum diyorsunuz? O da farkında gayet umurunuzda olduğunu, grubu okumanızı ne olarak yorumluyor sanıyorsunuz?
Yok sahsen ben oyle bi grupta olsam birileri birsey yazsin bende okuyayim yorum yapayim falan isterimKendi yazar. Bebe fotosu falan atar. Komik sözler.. cuma mesajları vs
Alınmadığınız için rahatsız olduğunuzu söylebilirsiniz o zaman, kuyruğu dik tutmaya niye çalışıyorsunuz?X merakından okuyor deyip geçiyor sanırım.
Valla aynen öyle , erkek kardeşim saçma sapan espiriler yapar. Bize takılır falan. Eşimin anlayamayacağı şakalar , espiriler döner çocuklugumuzdan falan. Babamın dedikodusunu falan yaparız annemle. Eşimin ne işi var o ortamdaÖncelikle ben de aile grubumuza yengemi aldığıma çok pişmanımbu kötü biri vs olduğundan değil kesinlikle orası aile grubu adı üstünde. O da aileden ama o gelince mesela istediğim kadar orada kendi şamatamızı yapamıyoruz.Belki kendi aralarında bi konuşma dilleri vardır siz gelince rahat edemeyecekler takılmayın derim bu duruma.
Ayy niye siz yokken çocuğunuzun fotoğrafını halası ,amcası falan görünce eksilmeme mi oluyor biryerlerindeTamam ama bana bu bencilce geliyor. Geliyorsun benim çocugumun fotoğrafını çekip gruba atıcam diyorsun eee ben yokum
Tamam babaannesisin saygım sonsuzda sanamı kaldı çekip paylaşmak amcalarına halalarına göstrmek
Tacım düşmesinAlınmadığınız için rahatsız olduğunuzu söylebilirsiniz o zaman, kuyruğu dik tutmaya niye çalışıyorsunuz?
Ay ne kökmüş ya beni bi gruba sığdıramadılarBu gayet normal. Bizim de kök aile grubumuz var gelinler yok. Gelinlerin de kök aile grubu var kardeşlerim ve gelinlerin erkek kardeşlerin eşleri yok.
Duruma bu şekilde bakın. Size özel bir durum olduğunu sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?