Eşimin Aile wp grubu

Bu pembiş gelinler ne kadar yorucu ya. Kendilerine dert edinecek abuk sabuk bir şey her halükarda buluyorlar. Özel bir şey konuşmalarına gerek yok. Kök aile olarak kendi aralarındaki whatsapp grubuna sizi almak zorunda değiller. Siz kök aileden biri değilsiniz. Çocuğunuzun fotolarını da kendi aralarında paylaşırlar onların da çocuğu/torunu/yeğeni sonuçta. Yabancı birine göstermiyorlar.

cheryblossommm vardı eşinin ailesinin whatsapp grubuna takık. o musunuz acaba diye düşündüm.

Ayy noluyo len dedm sonunu görene kadr cici bebeler mi karstı oldum

Ya benide almadılar ama hiç problem değil kafam rahat hergun görüntülü konusuyorlar hiç ugrasamam valla hem almasınlar napicaksiniz ki orda aşağı yukarı standart şeyler konuşuluyordur zten belli bı yaşın üzerindedir hepsi bosverinnn

Akıllarına bile gelmiyordur, içten içe dusunecegnize kaynanaya ben grupta yokum benide ekleyin dersin. Yonetici kimse o ekleyebilir gerce

Kendi yazar. Bebe fotosu falan atar. Komik sözler.. cuma mesajları vs
Yok sahsen ben oyle bi grupta olsam birileri birsey yazsin bende okuyayim yorum yapayim falan isterim
Komik mesaj video falan paylasip efor sarfetmek istemem ki oraya atcagima kankama anama falan atarim yani

Valla aynen öyle , erkek kardeşim saçma sapan espiriler yapar. Bize takılır falan. Eşimin anlayamayacağı şakalar , espiriler döner çocuklugumuzdan falan. Babamın dedikodusunu falan yaparız annemle. Eşimin ne işi var o ortamda

Ayy niye siz yokken çocuğunuzun fotoğrafını halası ,amcası falan görünce eksilmeme mi oluyor biryerlerinde

Yahu kök ailenin kendi arasında konuşacak özel meseleleri olamaz mı? Didisinin bibisinin bilmem neyi şöyle olmuş gibi şeyler konuşulur öyle yerlerde bize ne yani. Kocamızın sülalesinden. Çocuğumun fotoğrafları demişsiniz de komşu çocuğu değil ya torun/ yeğen neticede. Eşimin anne ve kardeşleriyle grubu var. 10 yıldır bir kere olsun merak etmedim neden burada yokum/ neden beni eklemediler diye. Hayatta da açıp okumam ve münasebet. Ben de kendi kardeşlerimle grup kursam eşimi almam. Zamanında grup kurduk gerçi. Sonra ayrı dedikodunun daha güzel olduğuna karar verdik

Kayınvalidem kayınpederim ve görümcem çok şükür ki instagramımda, Facebook’umda Twitter’ımda ekli değil
Aile whatsapp grubunda hiç değilim

Böylelikle Her cuma çiçekli böcekli paylaşımlardan, bilmem ne bitkisinin 10 faydasından, ayak tırnağına sürülen devedikeni sütünün vücudumuzu nasıl temizlediğinden bihaber mutlu mesut yaşıyorum.

Cidden bunu mu dert ettiniz? Eşimin ailesinin de var, beni de almışlardı ama sonra kendim çıktım. Dıt dıt sürekli görümcelerin kayınların çocuk fotosu, cuma mesajları falan. Matah bir şey değil yani.

Bu gayet normal. Bizim de kök aile grubumuz var gelinler yok. Gelinlerin de kök aile grubu var kardeşlerim ve gelinlerin erkek kardeşlerin eşleri yok.
Duruma bu şekilde bakın. Size özel bir durum olduğunu sanmam

Bu gayet normal. Bizim de kök aile grubumuz var gelinler yok. Gelinlerin de kök aile grubu var kardeşlerim ve gelinlerin erkek kardeşlerin eşleri yok.
Duruma bu şekilde bakın. Size özel bir durum olduğunu sanmam
Ay ne kökmüş ya beni bi gruba sığdıramadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…