- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.032
- 468
Tamam sizin durum başka. Siz şimdi 3 kız kardeş grupta konusuyorsunuz o sizin aranızda. Her türlü muhabbette dönebilir çok özel konuşmalarda olabilir. Benim eşiminde abileriyle erkek kardeşkeriyle grubu olabilirdi. Çok normal erkek muhabbetinin döndüğü yere benide al diyecek halimde yoktu. Ama eşimin dahil olduğu grupta anne vebabada var ve inanın özel birsey konuştuklarıda yok. Maşallahtan öteye gitmiyorlar. He onların maşallahlarınada çok meraklı değilim ama dışkanmış hissediyprum beni aileden görmğyorlar zaten kayınvalidem görümcem hiç görmedi
Selam arkadaşlar. Şimdi size pekte dert olmayan ama beni sinir eden durumu anlatacağım. Eşimin ailesiyle uzun yıllardır whatsap grubu var sevgiliyken görüyordum. Sözlendik artık ailedenim benide alırlar diye düşündüm alınmadım. Nişanlandık bekledim yine olmadı. Hadi dedim neyse evlenince alacaklar. Yine alınmadım. 2 yıllık evliyim hala bekliyorum öyle hala umutluyumneyse anlayacagınız alınmıyorum işte arkadaşlar düşünüyorum niye ben o grupta yokum sadece anne baba ve kardeşler var. Tek gelin benim. Acaba aileden mi görmüyorlar diyorum. Hatta o grupta benim çocugumun fotoğrafı paylaşılıyor maşallahlar canımlar cicimler havada uçuşuyor ben yine yok. Kayınvalidem geliyor çocugumun birsürü fotoğrafını çekiyor nispet yapar gibi bizim gruba atıcam diyor. Snir oluyorum. Eşimede çok umrumdaymış gibi bu konuyu açmıyorum anlamasın allahta başka dert vermesin ama dışlanmış hissediyorum ya
Çocuğunuzun babasıda aynı grupta yalnız.. Siz annesisiniz o da babası. Gerçekten farklı uğraşlar bulun kendinize boş işlerle yorulmayın.Tamam ama bana bu bencilce geliyor. Geliyorsun benim çocugumun fotoğrafını çekip gruba atıcam diyorsun eee ben yokum
Tamam babaannesisin saygım sonsuzda sanamı kaldı çekip paylaşmak amcalarına halalarına göstrmek
benim eşimde paylaşmıyor anca annesiÇocuğunuzun babasıda aynı grupta yalnız.. Siz annesisiniz o da babası. Gerçekten farklı uğraşlar bulun kendinize boş işlerle yorulmayın.
E içerdeymiş işte. Böylesi daha güzel değil mi? Kim istemez görünmez olmayı? Kimse onu görmüyorken o herkesi görüyor.Okuyor
Sen mi çıktın?
Hiç bu açıdan düşünmemiştim teşekkğrlerE içerdeymiş işte. Böylesi daha güzel değil mi? Kim istemez görünmez olmayı? Kimse onu görmüyorken o herkesi görüyor.
Selam arkadaşlar. Şimdi size pekte dert olmayan ama beni sinir eden durumu anlatacağım. Eşimin ailesiyle uzun yıllardır whatsap grubu var sevgiliyken görüyordum. Sözlendik artık ailedenim benide alırlar diye düşündüm alınmadım. Nişanlandık bekledim yine olmadı. Hadi dedim neyse evlenince alacaklar. Yine alınmadım. 2 yıllık evliyim hala bekliyorum öyle hala umutluyumneyse anlayacagınız alınmıyorum işte arkadaşlar düşünüyorum niye ben o grupta yokum sadece anne baba ve kardeşler var. Tek gelin benim. Acaba aileden mi görmüyorlar diyorum. Hatta o grupta benim çocugumun fotoğrafı paylaşılıyor maşallahlar canımlar cicimler havada uçuşuyor ben yine yok. Kayınvalidem geliyor çocugumun birsürü fotoğrafını çekiyor nispet yapar gibi bizim gruba atıcam diyor. Snir oluyorum. Eşimede çok umrumdaymış gibi bu konuyu açmıyorum anlamasın allahta başka dert vermesin ama dışlanmış hissediyorum ya
Onları da ekleKurdum zaten, eltilerim, görümcelerim ve yeğenler varerkekler yok
Bizimkiler canlı hayatta 3 cümle ancak kuruyor, grupta olmalarına gerek yokOnları da ekle
Espri olsun diye yazmıştım bence de yazılanları okumanız ayıp. Çocuğumun fotoğraflarını çekiyorlar diyerek kendinizde okuma hakkı görmeyin. Çünkü sizin olduğu kadar eşinizin de çocuğu. Bırakın kendi hallerinde takılsınlar. Sizin hakkınızda kötü bir şey yazmamışlar anladığım kadarıyla, yazsaydılar hesabını sorardınız gibi. Eşiniz al oku diye yazışmaları gösteriyorsa o da ayıp ediyor. Ya "eşimi de ekleyin yoksa ben de çıkıyorum gruptan" desin ya da siz talep edin. Onun dışında başkalarının mesajlarını paylaşımlarını okumaya hakkınız yok. Çocuğunuz için rahatsız oluyorsanız lütfen paylaşım yapma deyin kayınvalidenize ya da eşiniz uyarsın ama derdiniz bu değil. Eşinizle neredeyse tanıştığınız günden beri bu gruba girme hayali içindesiniz. Almak istemiyorlar zorlamayın.Hiç bu açıdan düşünmemiştim teşekkğrler
Eminim kimse yazmaz orayaKrndiniz grup açıp herkesi ekleyin. Oradan da görüşün olsun bitsin..
Öyle bişey asla yapmam zatenŞimdi bu konuyu görünce , geçen yıl yaşadığım bir olay aklıma geldi.
bir görümce olarak hemen anlatayım :))
Bizim kuzenlerimizin olduğu bir grubumuz var, zaten küçüklüğümüzden beri içli dışlıyız.
4 tane halam var , onlarda bu grupta zaten.
erkek kardeşimin eşi, kendisi o grupta niye yok diye, evde kavgayı çıkartıp, gruptanda çıkarttı bizimkini.
baya telefonu eline alıp, kendisi çıkartmış.
ben niye yokum deseydi, biz bunu elbet anlardık.
enerjisiz , isteksiz ve herkesi kasan biri olduğu için biz onu gruba davet edememiştik.
Ama işte böyle davrandığı için şuan herkesi çok daha irite etti.
Sizde öylesinizdir demiyorum asla sakın beni yanlış anlamayın.
ama ben niye bu grupta yokum diye de, bahsettiğim hataya düşmeyin.
Ben olsam hiç dert etmezdim böyle şeyleri, o kadar irite edici ki.
eğer çok istiyorsanız, eşinize mizahi amaçlı gülerek bir sorabilirsiniz
evet okuyorum okuduğumu eşimde biliyor bu kadar basirEspri olsun diye yazmıştım bence de yazılanları okumanız ayıp. Çocuğumun fotoğraflarını çekiyorlar diyerek kendinizde okuma hakkı görmeyin. Çünkü sizin olduğu kadar eşinizin de çocuğu. Bırakın kendi hallerinde takılsınlar. Sizin hakkınızda kötü bir şey yazmamışlar anladığım kadarıyla, yazsaydılar hesabını sorardınız gibi. Eşiniz al oku diye yazışmaları gösteriyorsa o da ayıp ediyor. Ya "eşimi de ekleyin yoksa ben de çıkıyorum gruptan" desin ya da siz talep edin. Onun dışında başkalarının mesajlarını paylaşımlarını okumaya hakkınız yok. Çocuğunuz için rahatsız oluyorsanız lütfen paylaşım yapma deyin kayınvalidenize ya da eşiniz uyarsın ama derdiniz bu değil. Eşinizle neredeyse tanıştığınız günden beri bu gruba girme hayali içindesiniz. Almak istemiyorlar zorlamayın.
Benide gruba aldilar görümcem toplu çekilen fotolarda benim olduğum yeri kirpip öyle foto paylaşıyor grupta sözde baksan bır sorun yok ama içten içe benden nefret etmesi çok hoşuma gidiyorSelam arkadaşlar. Şimdi size pekte dert olmayan ama beni sinir eden durumu anlatacağım. Eşimin ailesiyle uzun yıllardır whatsap grubu var sevgiliyken görüyordum. Sözlendik artık ailedenim benide alırlar diye düşündüm alınmadım. Nişanlandık bekledim yine olmadı. Hadi dedim neyse evlenince alacaklar. Yine alınmadım. 2 yıllık evliyim hala bekliyorum öyle hala umutluyumneyse anlayacagınız alınmıyorum işte arkadaşlar düşünüyorum niye ben o grupta yokum sadece anne baba ve kardeşler var. Tek gelin benim. Acaba aileden mi görmüyorlar diyorum. Hatta o grupta benim çocugumun fotoğrafı paylaşılıyor maşallahlar canımlar cicimler havada uçuşuyor ben yine yok. Kayınvalidem geliyor çocugumun birsürü fotoğrafını çekiyor nispet yapar gibi bizim gruba atıcam diyor. Snir oluyorum. Eşimede çok umrumdaymış gibi bu konuyu açmıyorum anlamasın allahta başka dert vermesin ama dışlanmış hissediyorum
Kendi yazar. Bebe fotosu falan atar. Komik sözler.. cuma mesajları vsEminim kimse yazmaz oraya
Eşiniz okuduğunuzu biliyorsa neden eşime bu konu umrumdaymis gibi olmasın diye rahatsızlığımi söylemiyorum diyorsunuz? O da farkında gayet umurunuzda olduğunu, grubu okumanızı ne olarak yorumluyor sanıyorsunuz?Öyle bişey asla yapmam zaten
evet okuyorum okuduğumu eşimde biliyor bu kadar basir
Ayy ne alaka. Benimde annem, kardeşlerim ortak grubumuz var 8 senedir. Eşim ben neden yokum dese gülerim sanırım. Ne işi var benim aile grubumda. Aile içinde konuşacağı şeyler olabilir veya günlük ,gündelik paylaşımlar,sohbetler oluyor. Herşeyin içinde olmasına da gerek yok.Selam arkadaşlar. Şimdi size pekte dert olmayan ama beni sinir eden durumu anlatacağım. Eşimin ailesiyle uzun yıllardır whatsap grubu var sevgiliyken görüyordum. Sözlendik artık ailedenim benide alırlar diye düşündüm alınmadım. Nişanlandık bekledim yine olmadı. Hadi dedim neyse evlenince alacaklar. Yine alınmadım. 2 yıllık evliyim hala bekliyorum öyle hala umutluyumneyse anlayacagınız alınmıyorum işte arkadaşlar düşünüyorum niye ben o grupta yokum sadece anne baba ve kardeşler var. Tek gelin benim. Acaba aileden mi görmüyorlar diyorum. Hatta o grupta benim çocugumun fotoğrafı paylaşılıyor maşallahlar canımlar cicimler havada uçuşuyor ben yine yok. Kayınvalidem geliyor çocugumun birsürü fotoğrafını çekiyor nispet yapar gibi bizim gruba atıcam diyor. Snir oluyorum. Eşimede çok umrumdaymış gibi bu konuyu açmıyorum anlamasın allahta başka dert vermesin ama dışlanmış hissediyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?