Eşimin Aile wp grubu

Yok yere sorun çıkarmayın bence, boşverin. Babanesi olduğu için paylaşabilir ne var bunda?
Tamam ama bana bu bencilce geliyor. Geliyorsun benim çocugumun fotoğrafını çekip gruba atıcam diyorsun eee ben yokum
Tamam babaannesisin saygım sonsuzda sanamı kaldı çekip paylaşmak amcalarına halalarına göstrmek

gecen anneler gununde hediye alacagiz normalde 3 kiz kardes grubumuz var

erkek kardesim konusalim hediye alalim deyince bizim gruba ekledim
ya dedi hediyeeyi x(eşi) alacak sizin adiniza onu da eklesene

hoopp kardesimi cikardim gruptan

yeni bi grup acip gelinide aldim

ilk grup icin ne emek verdik neler konustik oyle kolay degil

Ben evlenmeden önce ailemiz diye bir grubumuz vardı. Evlendim ilk aileye giren esimdi ve ailemiz 2 diye yeni bir grup açtık sonra kardeşlerim evlenince de gelini diğer damadı hep ailemiz 2 ye aldık böylesi daha iyi oldu. Sizde samimiyseniz yeni bir grup açın eşim tarafında öyle yapmıştım. Eltim grubu dağıttı

Hayatımda daha kötü niyetli bir bakış açısı görmedim.

Babaannesi? Tabii ki ona da kalacak. Nolmuş fotoğrafını çekip gruba attıysa? Sanki çocuğu sizden zorla alıp halaya, amcaya götürüyor gibi yazmışsınız.

Her şeye dahil olmak zorunda değilsiniz. Bu kadar hasetlenmeyin. Orası onların grubu ve sizi dahil etmek istemiyorlar. Kabullenseniz iyi olur

Başınız göğe mi erecek o gruba girince? Gerçekten ne önemi var? Bir Watsap grubuyla mı anlıyorsunuz aileden olup olmadığınızı? Örnek veriyorum belki eşinizin kardeşi özel bir sıkıntısını anlatacak sadece anne babası abisinin duymasını istediği. İlla her şeyi bilmek zorunda mısınız?

Ne olmuş fotoğrafını çekip gruba attıysa ya? Sanki zorla nüfusuna geçirdi.

Babası var? Yeterli.

annemlerin de öyle kız kardeşler ayrı grup,erkek kardeşler ayrı grup, gelinlerle ayrı grup sonuçta her konu herkesle konuşulmuyor
en iyiysini yapmışsınız ekleyin çıkarmakta olmazdı gelin beni gruptan attı görümceler derdi

Başına bela arıyorsun. Gerçekten ne işin var eş sülalesi Whatsapp grubunda? Ay evlerden ırak.

Tamam sizin durum başka. Siz şimdi 3 kız kardeş grupta konusuyorsunuz o sizin aranızda. Her türlü muhabbette dönebilir çok özel konuşmalarda olabilir. Benim eşiminde abileriyle erkek kardeşkeriyle grubu olabilirdi. Çok normal erkek muhabbetinin döndüğü yere benide al diyecek halimde yoktu. Ama eşimin dahil olduğu grupta anne vebabada var ve inanın özel birsey konuştuklarıda yok. Maşallahtan öteye gitmiyorlar. He onların maşallahlarınada çok meraklı değilim ama dışkanmış hissediyprum beni aileden görmğyorlar zaten kayınvalidem görümcem hiç görmedi

Siz nereden biliyorsunuz yazılanları?

sizin sıkıntı wp grup değil ki kv görümce aileden görmedi sıkıntısı o bambaşka bişey
ay bide görmesinler evet siz o aileye dışarıdan geldiniz o evde yetişmiş gibi olamazsınız olmayında zaten ne gerek var

Siz yoksunuz ama babası var grupta, sanki alıp başka başka yerlerde paylaşıyor çocukları gibi lanse etmeyin.

Hayır bu kadar rahatsızsaniz eşinizle paylaşabilirsiniz bunu.

iste gruba dahil oldgunuzda atiyorim bir bayram mesaji paylasildiginda eltiniz kayinvalideniz yada kayniniz sizin cvp lamadiginkzda yada gruldu attiginizda falan sorun cikmauacagini mi dusunuyorsunuz

ben birebir soru sormadiysam takmam boyle seyleri ama mesela ablam cvp verdigi saate kadar aklinda tutar

esinizin ailesinin tepkisini davranisini bilmiyorim ama cok ic ice olmak da guzel degil bence takmayin kafaniza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…