- 17 Aralık 2018
- 354
- 317
- 23
- Konu Sahibi tambirleydiii
-
Çok hoşsunuz vallahi bizim birşey söylememize gerek kalmamışOhh be rahatladım teşekkürler kk
Esinizin kardesi geldiginde de onu siz mi disari cikariyorsunuz? Kendi kardesinizi kendiniz gezdirin,neden yani bu beklenti?Bu benim gerizekalı eşim aileme o kadar tuhaf davranıyor ki anlatamam. Gelmek istememeler gelse de konuşmaması falan aşırı itici beni çok rahatsız ediyor. Dün kardeşim -15yaşında- geldi bizde kalacak iki gün su an o öküz içerde uyuyor! Bide dün deidm ki bizi yarın akşam dışarı cıkarır mısın tamam dedi ama sonuç... Ama kendi aileis olunca konu o kadar mükemmel o kadar iyi davranıyo ki başının ağrısından catlasa uykusuzluktan ölse yine de o uykuyu uyumaz. Yaa Allah kahretsin eğer bidaha evlenecek olursam gidip yurttan kimsesiz birini bulup evlenicem böyle anakuzularının carkına tüküreyim...........
aynı benim kocam.Bu benim gerizekalı eşim aileme o kadar tuhaf davranıyor ki anlatamam. Gelmek istememeler gelse de konuşmaması falan aşırı itici beni çok rahatsız ediyor. Dün kardeşim -15yaşında- geldi bizde kalacak iki gün su an o öküz içerde uyuyor! Bide dün deidm ki bizi yarın akşam dışarı cıkarır mısın tamam dedi ama sonuç... Ama kendi aileis olunca konu o kadar mükemmel o kadar iyi davranıyo ki başının ağrısından catlasa uykusuzluktan ölse yine de o uykuyu uyumaz. Yaa Allah kahretsin eğer bidaha evlenecek olursam gidip yurttan kimsesiz birini bulup evlenicem böyle anakuzularının carkına tüküreyim...........
çağ aç çağ kapat bayıldım bu lafınaKardeşimle basbasa kalmayi tercih ederjm. Ama sen şöyle yap. Onun ailesi gelince odanda kitap oku, uyu, film izle, cekmece düzenle ne bileyim çağ aç çağ kapat ama onun ailesinin yanına çıkma.
Hadi bakalim de sen misin kötü olan yoksa ben mi
Hazırolda beklemez de . Hani hoşgeldin der. Derslerin nasıl der. Sonra gider yatar. Onlar da abla kardes dışarı çıkar . yani bence öyle. Araba kapinin önünde. Alirim kardesimi gece 1 2 geziyorum... ama ne bileyim bu platformda da cok değişik seyler duydum. Tek başına disari cikmayan ya da cikamayan, aksamlari cikamayan, tek başına şehir disina cikamayan gibi şeyler.. o yüzden de cok bi sey diyemiyorum.Hayir bir de 15 yasindaki cocuk geldi diye yatmasin napsin adam kalkip hazirolda mi beklesin yahu?
Belki oncesinde yatmistir yani,kalkar hosgeldin der elbet. Ya ne bileyim burdaki kadinlar her seyi eslerinden bekliyor. Konu sahibinin gorumcesi kayni gelse onlari alip kendisi mi gezdiriyordur ki kendi kizkardesini esinin gezdirmesini bekliyor? Sacmalik.Hazırolda beklemez de . Hani hoşgeldin der. Derslerin nasıl der. Sonra gider yatar. Onlar da abla kardes dışarı çıkar . yani bence öyle. Araba kapinin önünde. Alirim kardesimi gece 1 2 geziyorum... ama ne bileyim bu platformda da cok değişik seyler duydum. Tek başına disari cikmayan ya da cikamayan, aksamlari cikamayan, tek başına şehir disina cikamayan gibi şeyler.. o yüzden de cok bi sey diyemiyorum.
E kendi anasiKardeşim olmayınca işten yorgun argın bile olsa gelen adam annesi cağırdığı anda cay içmeye gidebiliyor ama ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?