- Konu Sahibi tambirleydiii
-
Beklentiler eş kişisine ve ailesine göre değişir işte. Velev ki kayvınvalide veya görümce geldiğinde gelinin başı ağrıyıp yatsın !!! Mümkün mü sizce?Niye abartıyorsunuz ki? Çıkın abla kardeş başbaşa gezin, ne güzel. Ayrıca adam yorgun olsa da annesi çağırınca gider. Takdir edersiniz ki annesiyle kardeşiniz bir değil adam için. Beklentilerinizi biraz düzeltin bence.
misafir yatıya kalmaz mı yok artık.İnsanlar giderek yalnızlaşıyor bu tip fikirlerle bence .yaşlanınca ben ailemle olmak isterim mesela huzurevinde yapayalnız ölmek istemem15 yaşındaki kardeşiniz için adam uykusundan neden olsun ki? 2 gün kalacakmış birde, misafir dediğin yatıya kalmaz bana göre. Yatıya kalan insanın yanında da normal ev düzenime devam ederim, o samimiyetim var demektir bu.
Büyük olduğu için ekstra özen gösterirsin. Kişinin erkek yada kadın tarafından olması önemli değil. Şahsen ben küçük görümcem geldiğinde de büyüğü geldiğinde de yatmak istiyorsam yatarım. Çünkü; bu tip şeylerin asla lafını yapmazlar. Hatta gelir saçımı sever, öyle uyuturlar. Ama 15 yaşında çocukta koca adamla oturup ne konuşur, ne paylaşır bilemedim.Beklentiler eş kişisine ve ailesine göre değişir işte. Velev ki kayvınvalide veya görümce geldiğinde gelinin başı ağrıyıp yatsın !!! Mümkün mü sizce?
O zaman evliliğinizi bi gözden geçirin derim benAma kendi kardeşi geldiği zaman da benden ona saygı bekliyo ben onları başbaşa bırakınca iki dk gelsene diloy diye yanıma hemen geliyor ? Bu bir değil iki değil yani saygısı var evet ama o kadar yapmacık davranıyor ki anlatamam ya beni çileden cıkarıyo hem gerizekalı hem öküz bunsitedeki bilmem kaç bin üye değil diğer sayfayı ziyaret edip üye olmayanlar da görsün..
Yatıya kalana misafir demem, evimin düzenine bakarım dedim. Yani evde yardımda beklerim, istediğim saatte yatıp kalkarım da, istedğim gibi dolaşırımda. Bu samimiyete ulaşmadığım biri evimde zaten kalamaz.misafir yatıya kalmaz mı yok artık.İnsanlar giderek yalnızlaşıyor bu tip fikirlerle bence .yaşlanınca ben ailemle olmak isterim mesela huzurevinde yapayalnız ölmek istemem
ingilizler ‘i feel you’ derler ya. vallahi i feel you. hemde her sinir hücreni anliyorum. bu devranin degismesi gerekiyor, kisasa kisas demis ya bir arkadas, ayyynen o.Ve kimse de eşinin kendi ailesine saygısı oömayan adamlarla evlenip de kendini sinir hastası etme yoluna düşmesin gercekten bu aileler yüzünden psikolojim bozuldu yaaaaa bu ne
Ama herkes sizin görümceleriniz gibi değil ki, iyi insanlarmış. Allah var benimkiler de hastaysam saçımı sevmeseler de lafını etmezler. Yaş ne olursa olsun bence evine gelen misafire saygısızlıktır keyfi yatmak veya evden çekip gitmek.Ancak konu sahibinin eşi zaten kızın ailesine giderkende gönülsüzmüş onlar geldiğinde de ilgisiz davranırmış. kasıtlı yapıyor. O yüzden bu şahıs kendi ailesine böyle davranılsa eşini rezil eder.Büyük olduğu için ekstra özen gösterirsin. Kişinin erkek yada kadın tarafından olması önemli değil. Şahsen ben küçük görümcem geldiğinde de büyüğü geldiğinde de yatmak istiyorsam yatarım. Çünkü; bu tip şeylerin asla lafını yapmazlar. Hatta gelir saçımı sever, öyle uyuturlar. Ama 15 yaşında çocukta koca adamla oturup ne konuşur, ne paylaşır bilemedim.
Gıcıklık olarak kısasa kısas diye yapılmaz ama hastaysa niye yatmasın ki?Beklentiler eş kişisine ve ailesine göre değişir işte. Velev ki kayvınvalide veya görümce geldiğinde gelinin başı ağrıyıp yatsın !!! Mümkün mü sizce?
Ay az önce ben bana yazdınız gibi gördüm, gereksiz atladım kusura bakmayın. Buna cevap vereyim. Belki kalmasından, görüşme sıklığından, konu sahibinin eşin ailesine davranışından/samimiyetinden rahatsızdır. Konu sahibi hakaret boyutunda aktardığı için konuyu, objektif bakabildiğini sanmıyorum. Bi taraf mükemmel bi samimiyet içinde en ufak bir saygısızlık yapmadan aileyi ağırlıyorken, diğer taraf surat asıp gönülsüzce misafir ağırlamaz.Ama herkes sizin görümceleriniz gibi değil ki, iyi insanlarmış. Allah var benimkiler de hastaysam saçımı sevmeseler de lafını etmezler. Yaş ne olursa olsun bence evine gelen misafire saygısızlıktır keyfi yatmak veya evden çekip gitmek.Ancak konu sahibinin eşi zaten kızın ailesine giderkende gönülsüzmüş onlar geldiğinde de ilgisiz davranırmış. kasıtlı yapıyor. O yüzden bu şahıs kendi ailesine böyle davranılsa eşini rezil eder.
Gıcıklık olması için söylemedim, gelin hasta olup yatsa bile göze batar.Gıcıklık olarak kısasa kısas diye yapılmaz ama hastaysa niye yatmasın ki?
Kusura bakacak birşey yok dert etmeyin.Olabiliyor ama böyle durumlar. Mesela gelin erkek tarafını kusursuz ağırlarken , 4*4 lük hizmet hürmet ederken, erkeğin eşinin ailesinin yüzüne bakmaması , ortada hiçbir problem yokken sevmemesi. Bilemiyorum vallahi allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi .Ay az önce ben bana yazdınız gibi gördüm, gereksiz atladım kusura bakmayın. Buna cevap vereyim. Belki kalmasından, görüşme sıklığından, konu sahibinin eşin ailesine davranışından/samimiyetinden rahatsızdır. Konu sahibi hakaret boyutunda aktardığı için konuyu, objektif bakabildiğini sanmıyorum. Bi taraf mükemmel bi samimiyet içinde en ufak bir saygısızlık yapmadan aileyi ağırlıyorken, diğer taraf surat asıp gönülsüzce misafir ağırlamaz.
Bunları böyle yapan anneleri.Biz bilinçli olalım ve ne olur güzel erkek çocukları yetiştirelim.Bu erkekleride analar yetiştirio.Kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıo.Bu benim gerizekalı eşim aileme o kadar tuhaf davranıyor ki anlatamam. Gelmek istememeler gelse de konuşmaması falan aşırı itici beni çok rahatsız ediyor. Dün kardeşim -15yaşında- geldi bizde kalacak iki gün su an o öküz içerde uyuyor! Bide dün deidm ki bizi yarın akşam dışarı cıkarır mısın tamam dedi ama sonuç... Ama kendi aileis olunca konu o kadar mükemmel o kadar iyi davranıyo ki başının ağrısından catlasa uykusuzluktan ölse yine de o uykuyu uyumaz. Yaa Allah kahretsin eğer bidaha evlenecek olursam gidip yurttan kimsesiz birini bulup evlenicem böyle anakuzularının carkına tüküreyim...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?