Eşimin aileme ve de kendi aikesinin yanında bana karşı davranışları.. boğduracak kendini bana!

Siz de onun ailesine ayni sekilde davranin. Mesela hosgeldin deyin daha fazla muhabbet etmeyin. Somurtun oturun. Yemek hazirlayin ama cay getirip goturme isini esiniz yapsin. Biraz gec olunca da basim agriyor deyip yatin

Niye abartıyorsunuz ki? Çıkın abla kardeş başbaşa gezin, ne güzel. Ayrıca adam yorgun olsa da annesi çağırınca gider. Takdir edersiniz ki annesiyle kardeşiniz bir değil adam için. Beklentilerinizi biraz düzeltin bence.

Haklısın . Evde netice itibariyle 15 yaşında da olsa, kardeşin de olsa misafir sayılır misafir var.siz onun karseşi geldiğinde gidip yatın bakalım tepkisi ne olacak. Sizde ailesine öyle yapın.

Ama kendi kardeşi geldiği zaman da benden ona saygı bekliyo ben onları başbaşa bırakınca iki dk gelsene diloy diye yanıma hemen geliyor ? Bu bir değil iki değil yani saygısı var evet ama o kadar yapmacık davranıyor ki anlatamam ya beni çileden cıkarıyo hem gerizekalı hem öküz bunsitedeki bilmem kaç bin üye değil diğer sayfayı ziyaret edip üye olmayanlar da görsün..

Beklentiler eş kişisine ve ailesine göre değişir işte. Velev ki kayvınvalide veya görümce geldiğinde gelinin başı ağrıyıp yatsın !!! Mümkün mü sizce?

Ve kimse de eşinin kendi ailesine saygısı oömayan adamlarla evlenip de kendini sinir hastası etme yoluna düşmesin gercekten bu aileler yüzünden psikolojim bozuldu yaaaaa bu ne

misafir yatıya kalmaz mı yok artık.İnsanlar giderek yalnızlaşıyor bu tip fikirlerle bence .yaşlanınca ben ailemle olmak isterim mesela huzurevinde yapayalnız ölmek istemem

saygısızlık yaptığı. o öyle yapınca ortamın sizin için nasıl gerildiğini anlayabiliyorum ve asla sevmem öyle ortamı. kardeşiniz gittikten sonra al karşına konuş anlamıyorsa sende aynısını yap.. ailesinin yanında tek başına kalsın da görsün

Beklentiler eş kişisine ve ailesine göre değişir işte. Velev ki kayvınvalide veya görümce geldiğinde gelinin başı ağrıyıp yatsın !!! Mümkün mü sizce?
Büyük olduğu için ekstra özen gösterirsin. Kişinin erkek yada kadın tarafından olması önemli değil. Şahsen ben küçük görümcem geldiğinde de büyüğü geldiğinde de yatmak istiyorsam yatarım. Çünkü; bu tip şeylerin asla lafını yapmazlar. Hatta gelir saçımı sever, öyle uyuturlar. Ama 15 yaşında çocukta koca adamla oturup ne konuşur, ne paylaşır bilemedim.

O zaman evliliğinizi bi gözden geçirin derim ben

misafir yatıya kalmaz mı yok artık.İnsanlar giderek yalnızlaşıyor bu tip fikirlerle bence .yaşlanınca ben ailemle olmak isterim mesela huzurevinde yapayalnız ölmek istemem
Yatıya kalana misafir demem, evimin düzenine bakarım dedim. Yani evde yardımda beklerim, istediğim saatte yatıp kalkarım da, istedğim gibi dolaşırımda. Bu samimiyete ulaşmadığım biri evimde zaten kalamaz.

Huzurevi meselesne gelince de, artık çoğu insanın kendi evi var. Kendi evi varkende evimde anneme-babama-kayınvalideme-kayınpederime bakamam. Hergün gider gelirim gerekirse ama evde istemem -sağlıkları yerindeyse- Eşimin babası benim annem vefat ederse, hep birlikte bir evde mi yaşayacağız? Bizim ve onların özel hayatları ne olacak?

Ayy o lafi kuzenim hep derdi.
Yurtdan copsuz uzum bulucam gorumce elti kaynana ugrasamam daha derdi.

Ve kimse de eşinin kendi ailesine saygısı oömayan adamlarla evlenip de kendini sinir hastası etme yoluna düşmesin gercekten bu aileler yüzünden psikolojim bozuldu yaaaaa bu ne
ingilizler ‘i feel you’ derler ya. vallahi i feel you. hemde her sinir hücreni anliyorum. bu devranin degismesi gerekiyor, kisasa kisas demis ya bir arkadas, ayyynen o.

cok afedersin asla ustunuze alinmayin ama atalarimiz dinsizin hakkindan imansiz gelir demisler. aynen o mesele. birak yaa, onunki aile de seninki sambabasi mi. eminim sadece kardesine bu sefer boyle davrandi diye degil, devamli bi isteksizlik memnuniyetsizlik oldugundan boyle sinirlenmissindir.

Ama herkes sizin görümceleriniz gibi değil ki, iyi insanlarmış. Allah var benimkiler de hastaysam saçımı sevmeseler de lafını etmezler. Yaş ne olursa olsun bence evine gelen misafire saygısızlıktır keyfi yatmak veya evden çekip gitmek.Ancak konu sahibinin eşi zaten kızın ailesine giderkende gönülsüzmüş onlar geldiğinde de ilgisiz davranırmış. kasıtlı yapıyor. O yüzden bu şahıs kendi ailesine böyle davranılsa eşini rezil eder.

Ay az önce ben bana yazdınız gibi gördüm, gereksiz atladım kusura bakmayın. Buna cevap vereyim. Belki kalmasından, görüşme sıklığından, konu sahibinin eşin ailesine davranışından/samimiyetinden rahatsızdır. Konu sahibi hakaret boyutunda aktardığı için konuyu, objektif bakabildiğini sanmıyorum. Bi taraf mükemmel bi samimiyet içinde en ufak bir saygısızlık yapmadan aileyi ağırlıyorken, diğer taraf surat asıp gönülsüzce misafir ağırlamaz.

Kusura bakacak birşey yok dert etmeyin.Olabiliyor ama böyle durumlar. Mesela gelin erkek tarafını kusursuz ağırlarken , 4*4 lük hizmet hürmet ederken, erkeğin eşinin ailesinin yüzüne bakmaması , ortada hiçbir problem yokken sevmemesi. Bilemiyorum vallahi allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi .

Bunları böyle yapan anneleri.Biz bilinçli olalım ve ne olur güzel erkek çocukları yetiştirelim.Bu erkekleride analar yetiştirio.Kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…