Eşimin aileme ve de kendi aikesinin yanında bana karşı davranışları.. boğduracak kendini bana!

Konu sahibi, sizi anladım ben. Eşinizin kendi ailesine karşı sizden beklentileri var, ancak kendisi sizin ailenize karşı duyarsız muhtemelen. Sizi bu denli sinirlendiren de bu. Ki bunda da haklısınız. Yapacağınız şey bence de kısas. Siz de onun aile üyeleri için keyfinizden ödün vermezseniz, yapmak istemediğiniz şeyleri sırf eşinizin gönlü olacak diye yapmazsanız, eşinizin bu tavırları da gözünüze batmaz. Adalet duygunuz şu anki gibi zedelenmez ve kendinizi haksızlığa uğramış hissetmezsiniz zira.

Ayrıca kardeşinizi alın, çıkın, gezin. Eşinize ihtiyacınız yok. Hatta onsuz çok daha güzel olur.

Gidip uyandır dun plan yapmıştık haberin vardi hadi diyiver. Ayrica siz onun ailesine nasıl davraniuosunuz belki sizin davranislariniz yüzündendir eger siz oyle davranmiyorsaniz siz de esiniz gibi davranmaya baslayin ama oncesinde esinizi uyarin düzelmezse sizde onun gibi davranin

Eşiniz belki rahatsızdır yada bir sıkıntısı vardır. Evet sinir bozucu bir durum ama bu kadar büyütülecek bişey değil ayrıca beraberde gezebilirsiniz kardeşinizle

Kardeşinizi kendiniz gezdirin diyenler burada konu sahibi bayanin rahatsız olduğu şey ailesine karşı ilgisiz olduğu için kenara çekilip yokmuş gibi davranması. Bu bir evlilik tabi ki karısının ailesine de eğer bir sorun yoksa ilgi gösterecek. Arkadaş ortamında trip atmiyor eşinin ailesine kardeşine yapıyor bunu. Sanki konu sahibi bizi gezdirsin diye ısrar etmemiş ki nasıl ilgisiz olduğuna ornek vermiş. Sizin ailenize böyle davranilsa bu kadar sakin kalamazsiniz. Ben benimkini varyaaa ne yaparım bilmem

Buna çözüm bulırsan bana da yaz ya da gidip beraber yurttan birilerini bulalım ne dersiniz

Bunları böyle yapan anneleri.Biz bilinçli olalım ve ne olur güzel erkek çocukları yetiştirelim.Bu erkekleride analar yetiştirio.Kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıo.

Bazi erkek anneleri gelinlerinin ezilmesini istiyor, soz hakki olmasin istiyor.
ogullarini dolduruyorlar. Kimi oglanlar da bilinçli veya bilinç dışı eslerine ailesine vs cephe aliyor.
Oysa o kaynana da bir zamanlar veyahut hala birilerinin gelini ..
Cok iki yuzlu insanlar var maalesef cokk
.

Okuyunca kendi eşim geldi gözümün önüne benim ailem gelicek dediğimde buyursunlar gelsinler der lakin gelince de kimseyi yüz vermez bide üstüne kendi ailesini çağırır sanki biz pasta kesiyoruz da onlar eksik kalmış gibi doğumum da bile aileme bizim aile burda sizin gelmenize gerek yok demişti hey gidi hey hepsi böyle demekki

Benimde kardeşim gelir haftada 1 filan kalır bende. Eşim der hatta kalsın diye. Düşkünüm kardeşime ben sağolsun o da ona göre davranır. Ama eşiniz içeri gitti yattı diye aşırı tepki vermişsiniz. Ben şahsen tercih ediyorum eşimin gidip uzanmasını. Daha rahat oluyoruz.

Benim derdim yatmasıkalkması değil tutarsızlığı. Dün annesi aradı caya gelicem dedi iyi dedim gel o gelince kalktı hemen ama ??

İnatlaşmakla bir yere varılmaz.
İletişimdir herşeyin çözümü.

Sen bana böyle yaptın al benden de sana böyle.
Sen benim aileme böyle, ben senin ailene böyle.
Derseniz o evlilik biter!

Saygı istersen, saygı göstereceksin, göstermiyor mu, gösterteceksin!
Bu kadar basit.
İtiş kakışla hiç birşey yolunu bulmaz.
Bir birinizi yıprattığınızla, üzdüğünüz ile kalırsınız.
Tatlı dil boşuna yılanı deliğinden çıkartmıyor, demi ya!

Ben zaten öyle davranabilecek bi insn değilim ama ben iyi davrandıkça onlara yaklasmaya çalıştıkça eşim de ailesi de öyle davranmaya mecburmuşum gibi dabranıyolar daha sinirleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…