- 19 Nisan 2014
- 4.606
- 13.652
- 498
- Konu Sahibi tambirleydiii
-
Gidip uyandır dun plan yapmıştık haberin vardi hadi diyiver. Ayrica siz onun ailesine nasıl davraniuosunuz belki sizin davranislariniz yüzündendir eger siz oyle davranmiyorsaniz siz de esiniz gibi davranmaya baslayin ama oncesinde esinizi uyarin düzelmezse sizde onun gibi davraninBu benim gerizekalı eşim aileme o kadar tuhaf davranıyor ki anlatamam. Gelmek istememeler gelse de konuşmaması falan aşırı itici beni çok rahatsız ediyor. Dün kardeşim -15yaşında- geldi bizde kalacak iki gün su an o öküz içerde uyuyor! Bide dün deidm ki bizi yarın akşam dışarı cıkarır mısın tamam dedi ama sonuç... Ama kendi aileis olunca konu o kadar mükemmel o kadar iyi davranıyo ki başının ağrısından catlasa uykusuzluktan ölse yine de o uykuyu uyumaz. Yaa Allah kahretsin eğer bidaha evlenecek olursam gidip yurttan kimsesiz birini bulup evlenicem böyle anakuzularının carkına tüküreyim...........
Çok tatlıya say gitsin boşverOhh be rahatladım teşekkürler kk
Benim eşimin oz anne ve baba hayatta değil bir kaynım var ve inanın hiç iyi bişey değil heveslenmeyinaynı benim kocam.
ben dw kimsesiz biriyle evleneydim keşke
Buna çözüm bulırsan bana da yaz ya da gidip beraber yurttan birilerini bulalım ne dersinizBu benim gerizekalı eşim aileme o kadar tuhaf davranıyor ki anlatamam. Gelmek istememeler gelse de konuşmaması falan aşırı itici beni çok rahatsız ediyor. Dün kardeşim -15yaşında- geldi bizde kalacak iki gün su an o öküz içerde uyuyor! Bide dün deidm ki bizi yarın akşam dışarı cıkarır mısın tamam dedi ama sonuç... Ama kendi aileis olunca konu o kadar mükemmel o kadar iyi davranıyo ki başının ağrısından catlasa uykusuzluktan ölse yine de o uykuyu uyumaz. Yaa Allah kahretsin eğer bidaha evlenecek olursam gidip yurttan kimsesiz birini bulup evlenicem böyle anakuzularının carkına tüküreyim...........
Bunları böyle yapan anneleri.Biz bilinçli olalım ve ne olur güzel erkek çocukları yetiştirelim.Bu erkekleride analar yetiştirio.Kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıo.
Okuyunca kendi eşim geldi gözümün önüne benim ailem gelicek dediğimde buyursunlar gelsinler der lakin gelince de kimseyi yüz vermez bide üstüne kendi ailesini çağırır sanki biz pasta kesiyoruz da onlar eksik kalmış gibi doğumum da bile aileme bizim aile burda sizin gelmenize gerek yok demişti hey gidi hey hepsi böyle demekkiBu benim gerizekalı eşim aileme o kadar tuhaf davranıyor ki anlatamam. Gelmek istememeler gelse de konuşmaması falan aşırı itici beni çok rahatsız ediyor. Dün kardeşim -15yaşında- geldi bizde kalacak iki gün su an o öküz içerde uyuyor! Bide dün deidm ki bizi yarın akşam dışarı cıkarır mısın tamam dedi ama sonuç... Ama kendi aileis olunca konu o kadar mükemmel o kadar iyi davranıyo ki başının ağrısından catlasa uykusuzluktan ölse yine de o uykuyu uyumaz. Yaa Allah kahretsin eğer bidaha evlenecek olursam gidip yurttan kimsesiz birini bulup evlenicem böyle anakuzularının carkına tüküreyim...........
Benimde kardeşim gelir haftada 1 filan kalır bende. Eşim der hatta kalsın diye. Düşkünüm kardeşime ben sağolsun o da ona göre davranır. Ama eşiniz içeri gitti yattı diye aşırı tepki vermişsiniz. Ben şahsen tercih ediyorum eşimin gidip uzanmasını. Daha rahat oluyoruz.Bu benim gerizekalı eşim aileme o kadar tuhaf davranıyor ki anlatamam. Gelmek istememeler gelse de konuşmaması falan aşırı itici beni çok rahatsız ediyor. Dün kardeşim -15yaşında- geldi bizde kalacak iki gün su an o öküz içerde uyuyor! Bide dün deidm ki bizi yarın akşam dışarı cıkarır mısın tamam dedi ama sonuç... Ama kendi aileis olunca konu o kadar mükemmel o kadar iyi davranıyo ki başının ağrısından catlasa uykusuzluktan ölse yine de o uykuyu uyumaz. Yaa Allah kahretsin eğer bidaha evlenecek olursam gidip yurttan kimsesiz birini bulup evlenicem böyle anakuzularının carkına tüküreyim...........
Ben zaten öyle davranabilecek bi insn değilim ama ben iyi davrandıkça onlara yaklasmaya çalıştıkça eşim de ailesi de öyle davranmaya mecburmuşum gibi dabranıyolar daha sinirleniyorumİnatlaşmakla bir yere varılmaz.
İletişimdir herşeyin çözümü.
Sen bana böyle yaptın al benden de sana böyle.
Sen benim aileme böyle, ben senin ailene böyle.
Derseniz o evlilik biter!
Saygı istersen, saygı göstereceksin, göstermiyor mu, gösterteceksin!
Bu kadar basit.
İtiş kakışla hiç birşey yolunu bulmaz.
Bir birinizi yıprattığınızla, üzdüğünüz ile kalırsınız.
Tatlı dil boşuna yılanı deliğinden çıkartmıyor, demi ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?