Eşin iyi biriyse sadece maddiyat için ayrılmak bana garip geldi acaba kocanız sevmiyor olabilirmisiniz çünkü seven insan öyle ilk zorlukta vazgeçmez ha başka sorunlar varsa adam kötü biriyse orası ayrıMerhaba arkadaşlar ben severek evlendim eşimin ailesi bana başta iyiydi sonra uzak dur durdular, eşim şu an çalışmıyor ve benim ailem bize bakıyor, eşim ailesinden para iste miyor iste diyorum, onlar durumu biliyorlar onlar vermiyor sa npim diyor, ailesi nin iki evi var birini bize verdi ler ama tapu onlar ın üstüne, bi ay aidat geciksin kayınpeder arıyor hmn ödeyin diye bu durum çok sinir imi bozuyor, haksızmı düşünüyorum, eşim onlardan lzm olduğu zmn para istemesi gerekmezmi, hep babamın emekli maaşı ndan yiyoruz, boşanmayı bile düşündüm, eşimi seviyorum, sen haklısın diyo bana sen de arama sorma diyo, ama hiç bir şey yapmıyor bu konuda, eşim çalıştı nı bize getir ir verir hiç para kaçırmadı ama aldığı maaş yetmediği gün çok oldu hep babam yardım etti, arkadaşlar ben im yeni doğan bi kızım var ama bu sorunlardan ayrılmak istiyorum eşimden, yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum
Parazit gibi insanlar nasıl hayatta kalıyor anlamıyorum. Eşinin ailesi ev vermiş, senin ailen gecindiriyor. Siz de yiyip yatiyorsunuz, çalışayım demiyorsunuz. Utanmadan çocuk da yaparsınız.
Hayırlı , mübarek günde linç yemek için konu açmışsınız resmen ...Merhaba arkadaşlar ben severek evlendim eşimin ailesi bana başta iyiydi sonra uzak dur durdular, eşim şu an çalışmıyor ve benim ailem bize bakıyor, eşim ailesinden para iste miyor iste diyorum, onlar durumu biliyorlar onlar vermiyor sa npim diyor, ailesi nin iki evi var birini bize verdi ler ama tapu onlar ın üstüne, bi ay aidat geciksin kayınpeder arıyor hmn ödeyin diye bu durum çok sinir imi bozuyor, haksızmı düşünüyorum, eşim onlardan lzm olduğu zmn para istemesi gerekmezmi, hep babamın emekli maaşı ndan yiyoruz, boşanmayı bile düşündüm, eşimi seviyorum, sen haklısın diyo bana sen de arama sorma diyo, ama hiç bir şey yapmıyor bu konuda, eşim çalıştı nı bize getir ir verir hiç para kaçırmadı ama aldığı maaş yetmediği gün çok oldu hep babam yardım etti, arkadaşlar ben im yeni doğan bi kızım var ama bu sorunlardan ayrılmak istiyorum eşimden, yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum
Bu yokluğa çocuk doğurduğunuza göre eşinize olan sevginiz çocuğun karnını doyurur sandınız sanırım. Biri size söylemeli artık. Sevgi aşk karın doyurmuyor. Zaten kira ödemiyorsunuz. Birde size para mı verdin kayınpeder. Ona da yazık değil mi? Bırakın çocuğunuza anneniz baksın sizde çalışın. Eşiniz de çalışsın. Biz çalışamayız diyorsanız akşama sevginizi pişirin yiyin. Hatta aidatı da sevginiz ödesinMerhaba arkadaşlar ben severek evlendim eşimin ailesi bana başta iyiydi sonra uzak dur durdular, eşim şu an çalışmıyor ve benim ailem bize bakıyor, eşim ailesinden para iste miyor iste diyorum, onlar durumu biliyorlar onlar vermiyor sa npim diyor, ailesi nin iki evi var birini bize verdi ler ama tapu onlar ın üstüne, bi ay aidat geciksin kayınpeder arıyor hmn ödeyin diye bu durum çok sinir imi bozuyor, haksızmı düşünüyorum, eşim onlardan lzm olduğu zmn para istemesi gerekmezmi, hep babamın emekli maaşı ndan yiyoruz, boşanmayı bile düşündüm, eşimi seviyorum, sen haklısın diyo bana sen de arama sorma diyo, ama hiç bir şey yapmıyor bu konuda, eşim çalıştı nı bize getir ir verir hiç para kaçırmadı ama aldığı maaş yetmediği gün çok oldu hep babam yardım etti, arkadaşlar ben im yeni doğan bi kızım var ama bu sorunlardan ayrılmak istiyorum eşimden, yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum
Aile benim ailem yardım ediyor hyt pahalı, ev bizim üstümüze değil arkadaşım, ve yeni torunları oldu bakmak zorunda lar eşim ztn çalışan bi insan dı bi aya kadar benim dediğim insan sıkışınca aile yrd m eder başkası değil, benim ailem yardım etmemeli sonuçta ben gelinimEşinin ailesi size destek olmak zorunda değil kaldı ki ev vermişler daha ne yapsınlar. Sinir olman gereken kişi eşinin ailesi değil, eşin. Senin ailen de destek olmak zorunda değil koca koca insanlar olup evlenmişsiniz. Nedir bu sürekli ailelerden maddi destek beklemek hiç anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?