Eşimin ailesi bana uzak duruyor ve maddi yardım etmiyor eşim çalışmıyor

elden gelen ögün olmaz,oda vaktinde bulunmaz..
esin ne zamandan beri issiz bilmiyorum ama caba sarfetmesi lazim ,is yok diye birakmasin kendini..iyice tembellesip nasilsa onume bir kap yemek geliyor diye ilgilenmez surekli bahane bulur calismamak icin..
iyiki ev kira degill daha ne yapsin ana baba gorevlerini yapmis hakkiniz yok hickjmseye soylenmeye..

Kira veriyor musunuz vermiyor musunuz?
Vermiyorsunuz muhtemelen. Ee daha ne yapsın bu adamlar.Ev üstümüze değil diyorsunuz, yok bir de üstünüze yapsınlar. Onlar da kendini geçindirmek zorunda sonuçta. Aidata kadar onlardan beklemek de artık yüz verip astar aramak.

Canım eşine kız ailesine değil evleniyorsa gecindirmeyide bilecek

Kira çalışma, işsizlik odenegi, hic bir şey almıyor mu eşiniz? Sigortalı çalışan değil miydi?
Çocuk olana kadar 3-5 kuruş atmadınız mi kenara?
Allah korusun, çocuk hasta olsa, birinize ameliyat gerekse nasıl halledecektiniz?
Kira ödemiyor bir de tapu mu bekliyorsunuz?
Biraz pişkinlik olmuyor mu?
Tapulu evinizi de siz alırsınız inşallah.

Cnm eşim aşçı, virüs yüzünden 2 aydır işten çıkarıldı, iş ler açılınca bakcak yine, bu arda bebeğimiz doğdu, eşimin ailesi ev verdi ama bizim üstümüze değil ki, çok sıkıştık ve baştan beri her zaman benim babam yrdm etti bize, soruyorum, sonuçta ben gelinim onlarıın bakması araması sorması lzm, onu geçtim eşim onlardan para istemiyor onların durumu daha iyi bizden

Evlenmek deme kimseye ihtiyaç duymadan kendi ayaklarımızın üzerinde durabiliriz demek. Ne sizin aileniz nede eşinizin ailesi yardım etmek zorunda değil. Sizn aileniz yardım ediyo diye eşinizin ailesi kötü de olmuyor. Bemce bi tek eşinizin eline bakmadan sizde çalışıp eve katkıda bulunun aileniz de rahat etsin

Bu kafaya erişmek için mübarek Ramazan günü ne içtiniz Allah aşkına ya ahsjahjsja. Gelin gidince anne babalar kızları evlatlıktan red mi ediyor ne alaka? Kimse size bakmak zorunda değil bunu bir idrak edin önce. Ama şanslısınız ki kendi aileniz maddi yardım yapıyor, eşinizin ailesi ceplerine atacakları kira gelirini evlerini size verip gözden çıkarıyor. Hala evi üzerimize yapmadılar diyorsunuz. Allah gözünüzü doyursun.

Sizin üzerinize verince ne farkedecek yine kira ödemeden yaşıcaksınız. Üstelik tek çocuk sizin eşniz mi ki sizin üzerinize versinler.
Ayrıca ben ben gelinim onların bakması mantığını anlamıyorumda

Pardonda kira vermiyorsunuz ev sizin üzerinize olmak zorunda mı . Çalışınca biriktirin tapusu sizin olan bi ev alın. Bu cümleyi neden ekleyip duruyorsunuz adam çalışmış emek etmiş ev almış tapuyu size mi yapıcak çok ilginç düşüncedesiniz

Evi satmak istiyor herhalde, tapuya bu kadar takmasının tek açıklaması bu. Yoksa ne fark eder tapulu ya da tapusuz. Kira ödemeden yaşıyorlar sonuçta.

Kafalar pırıl pırıl

Ev üstünüzde veya degil ne onemi var. Sonucda kira odemeden oturuyorsunuz.

Illa evin sizin uzerinize olmasına gerek yok ki yardımin en büyüğünü yapmışlar kiraya verip kirayi yemek yerine sizi oturtturmuslar bence Allah razı olsun hiç degilse kiramız yok demeniz lazimken ama ev bizim uzerimize degil ki diyorsunuz gerçekten pes . 4 gündür evdeyim ben bu platform da gördüğüm kadar sacmalik hayatimda gormedim. Bir de demis ki ben gelinim, ya havle diyesim var

İyice saçmaladın. Kimse size bakmak zorunda değil. İyiymiş ama bu kafa ; bakmak zorunda filan inanıyo musun buna. Evlenmeseydiniz geçinemeyecektiniz madem . Ayrıca bu kadar sorun yapıyosan ben gelinim diye diye ailene söyle para vermesinler size . Keske kirada otursaydın da anlasaydın karşı tarafın kıymetini. Şu zamanda 1000 tl kira veriyoruz. Eşim tek çalışıyor. Bebeğim az daha büyüsün işime geri dönücem . Ama senin gibi asla ailen bize para versin vermek zorunda demedim . Aksine bebeğimizin koynuna para sıkıştırıyolar kızıyorum sizinde durumunuz iyi değil vermeyin bize diye .

Kira vermeden oturuyorsun ya kim kimin ustune ev verir onu da yapmasin bi de kira verdigini düşün size niye yardim etsin niye para versinler anne babanızdan neden para alıyorsunuz siz saka mi yapıyorsunuz insanlarin sınırını hoplamak için mi bu konuyu açtınız kayinbabaniz size bakmak zorunda degil bir kurus bile vermek zorunda degil evinde oturtmak zorunda degil evini de kiraya verir yer icer isterse.

Virus kriz varsa herkese var eşinize ara da yardim etsinler diyene kadar kalk da calis yan gelip yatma de. Normallesme başladı herkes çalışıyor bizlerin canı yok mu virus mirus ayni çalışıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…