Kira veriyor musunuz vermiyor musunuz?Eşim 2 aydır şu virüs ten dolayı çalışmıyor, benim ailem yardım ediyor onunkiler etmiyor, ayrıyeten ben düne kadar çalışıyor dum çocuk olunca kaldı, kimsenin sırtından geçinemiyorum evde bizim üstümüze değil ztn
Canım eşine kız ailesine değil evleniyorsa gecindirmeyide bilecekMerhaba arkadaşlar ben severek evlendim eşimin ailesi bana başta iyiydi sonra uzak dur durdular, eşim şu an çalışmıyor ve benim ailem bize bakıyor, eşim ailesinden para iste miyor iste diyorum, onlar durumu biliyorlar onlar vermiyor sa npim diyor, ailesi nin iki evi var birini bize verdi ler ama tapu onlar ın üstüne, bi ay aidat geciksin kayınpeder arıyor hmn ödeyin diye bu durum çok sinir imi bozuyor, haksızmı düşünüyorum, eşim onlardan lzm olduğu zmn para istemesi gerekmezmi, hep babamın emekli maaşı ndan yiyoruz, boşanmayı bile düşündüm, eşimi seviyorum, sen haklısın diyo bana sen de arama sorma diyo, ama hiç bir şey yapmıyor bu konuda, eşim çalıştı nı bize getir ir verir hiç para kaçırmadı ama aldığı maaş yetmediği gün çok oldu hep babam yardım etti, arkadaşlar ben im yeni doğan bi kızım var ama bu sorunlardan ayrılmak istiyorum eşimden, yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum
Eşim 2 aydır şu virüs ten dolayı çalışmıyor, benim ailem yardım ediyor onunkiler etmiyor, ayrıyeten ben düne kadar çalışıyor dum çocuk olunca kaldı, kimsenin sırtından geçinemiyorum evde bizim üstümüze değil ztn
Evlenmek deme kimseye ihtiyaç duymadan kendi ayaklarımızın üzerinde durabiliriz demek. Ne sizin aileniz nede eşinizin ailesi yardım etmek zorunda değil. Sizn aileniz yardım ediyo diye eşinizin ailesi kötü de olmuyor. Bemce bi tek eşinizin eline bakmadan sizde çalışıp eve katkıda bulunun aileniz de rahat etsinMerhaba arkadaşlar ben severek evlendim eşimin ailesi bana başta iyiydi sonra uzak dur durdular, eşim şu an çalışmıyor ve benim ailem bize bakıyor, eşim ailesinden para iste miyor iste diyorum, onlar durumu biliyorlar onlar vermiyor sa npim diyor, ailesi nin iki evi var birini bize verdi ler ama tapu onlar ın üstüne, bi ay aidat geciksin kayınpeder arıyor hmn ödeyin diye bu durum çok sinir imi bozuyor, haksızmı düşünüyorum, eşim onlardan lzm olduğu zmn para istemesi gerekmezmi, hep babamın emekli maaşı ndan yiyoruz, boşanmayı bile düşündüm, eşimi seviyorum, sen haklısın diyo bana sen de arama sorma diyo, ama hiç bir şey yapmıyor bu konuda, eşim çalıştı nı bize getir ir verir hiç para kaçırmadı ama aldığı maaş yetmediği gün çok oldu hep babam yardım etti, arkadaşlar ben im yeni doğan bi kızım var ama bu sorunlardan ayrılmak istiyorum eşimden, yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum
Bu kafaya erişmek için mübarek Ramazan günü ne içtiniz Allah aşkına ya ahsjahjsja. Gelin gidince anne babalar kızları evlatlıktan red mi ediyor ne alaka? Kimse size bakmak zorunda değil bunu bir idrak edin önce. Ama şanslısınız ki kendi aileniz maddi yardım yapıyor, eşinizin ailesi ceplerine atacakları kira gelirini evlerini size verip gözden çıkarıyor. Hala evi üzerimize yapmadılar diyorsunuz. Allah gözünüzü doyursun.Aile benim ailem yardım ediyor hyt pahalı, ev bizim üstümüze değil arkadaşım, ve yeni torunları oldu bakmak zorunda lar eşim ztn çalışan bi insan dı bi aya kadar benim dediğim insan sıkışınca aile yrd m eder başkası değil, benim ailem yardım etmemeli sonuçta ben gelinim
Sizin üzerinize verince ne farkedecek yine kira ödemeden yaşıcaksınız. Üstelik tek çocuk sizin eşniz mi ki sizin üzerinize versinler.Cnm eşim aşçı, virüs yüzünden 2 aydır işten çıkarıldı, iş ler açılınca bakcak yine, bu arda bebeğimiz doğdu, eşimin ailesi ev verdi ama bizim üstümüze değil ki, çok sıkıştık ve baştan beri her zaman benim babam yrdm etti bize, soruyorum, sonuçta ben gelinim onlarıın bakması araması sorması lzm, onu geçtim eşim onlardan para istemiyor onların durumu daha iyi bizden
Pardonda kira vermiyorsunuz ev sizin üzerinize olmak zorunda mı . Çalışınca biriktirin tapusu sizin olan bi ev alın. Bu cümleyi neden ekleyip duruyorsunuz adam çalışmış emek etmiş ev almış tapuyu size mi yapıcak çok ilginç düşüncedesinizEşim 2 aydır şu virüs ten dolayı çalışmıyor, benim ailem yardım ediyor onunkiler etmiyor, ayrıyeten ben düne kadar çalışıyor dum çocuk olunca kaldı, kimsenin sırtından geçinemiyorum evde bizim üstümüze değil ztn
Evi satmak istiyor herhalde, tapuya bu kadar takmasının tek açıklaması bu. Yoksa ne fark eder tapulu ya da tapusuz. Kira ödemeden yaşıyorlar sonuçta.Sizin üzerinize verince ne farkedecek yine kira ödemeden yaşıcaksınız. Üstelik tek çocuk sizin eşniz mi ki sizin üzerinize versinler.
Ayrıca ben ben gelinim onların bakması mantığını anlamıyorumda
Kafalar pırıl pırılAile benim ailem yardım ediyor hyt pahalı, ev bizim üstümüze değil arkadaşım, ve yeni torunları oldu bakmak zorunda lar eşim ztn çalışan bi insan dı bi aya kadar benim dediğim insan sıkışınca aile yrd m eder başkası değil, benim ailem yardım etmemeli sonuçta ben gelinim
Ev üstünüzde veya degil ne onemi var. Sonucda kira odemeden oturuyorsunuz.Eşim 2 aydır şu virüs ten dolayı çalışmıyor, benim ailem yardım ediyor onunkiler etmiyor, ayrıyeten ben düne kadar çalışıyor dum çocuk olunca kaldı, kimsenin sırtından geçinemiyorum evde bizim üstümüze değil ztn
Illa evin sizin uzerinize olmasına gerek yok ki yardımin en büyüğünü yapmışlar kiraya verip kirayi yemek yerine sizi oturtturmuslar bence Allah razı olsun hiç degilse kiramız yok demeniz lazimken ama ev bizim uzerimize degil ki diyorsunuz gerçekten pes . 4 gündür evdeyim ben bu platform da gördüğüm kadar sacmalik hayatimda gormedim. Bir de demis ki ben gelinim, ya havle diyesim varAile benim ailem yardım ediyor hyt pahalı, ev bizim üstümüze değil arkadaşım, ve yeni torunları oldu bakmak zorunda lar eşim ztn çalışan bi insan dı bi aya kadar benim dediğim insan sıkışınca aile yrd m eder başkası değil, benim ailem yardım etmemeli sonuçta ben gelinim
İyice saçmaladın. Kimse size bakmak zorunda değil. İyiymiş ama bu kafa ; bakmak zorunda filanAile benim ailem yardım ediyor hyt pahalı, ev bizim üstümüze değil arkadaşım, ve yeni torunları oldu bakmak zorunda lar eşim ztn çalışan bi insan dı bi aya kadar benim dediğim insan sıkışınca aile yrd m eder başkası değil, benim ailem yardım etmemeli sonuçta ben gelinim
Kira vermeden oturuyorsun ya kim kimin ustune ev verir onu da yapmasin bi de kira verdigini düşün size niye yardim etsin niye para versinler anne babanızdan neden para alıyorsunuz siz saka mi yapıyorsunuz insanlarin sınırını hoplamak için mi bu konuyu açtınız kayinbabaniz size bakmak zorunda degil bir kurus bile vermek zorunda degil evinde oturtmak zorunda degil evini de kiraya verir yer icer isterse.Eşim 2 aydır şu virüs ten dolayı çalışmıyor, benim ailem yardım ediyor onunkiler etmiyor, ayrıyeten ben düne kadar çalışıyor dum çocuk olunca kaldı, kimsenin sırtından geçinemiyorum evde bizim üstümüze değil ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?