- 23 Ekim 2013
- 676
- 1.369
- 133
Babanla oldugun için yardım etmiyorlardir. Babana bakıyorsan onunda maddi yardim etmesi cok normal.Herkes linç atmış ama bakın benim annem yok kayınvalidem de çocuk bakmıyor ki yüzüme bakmıyorlar ztn, ayrıyeten ben babama ve özürlü amcam a da bakıyorum nasıl çalışim mecbur um gerçek ten bazı insanlar halden anlamıyor çocuğum büyüsün çalışcam bi şekilde, ama daha çok küçük benim dediğim insan sıkıştı ğı znm yardım edilmeli sonuçta biri torun biri gelin ha bu arada onların verdiği evde değil babamın evinde oturu yoruz o ev boş aidat biz ödüyoruz bide
Baştan öyle demedin linç yeyince çevirmişsin . Sen bu çirkeflikle oturmadığın boş evin kayınpederin evine asla aidat ödemezsin . Komik olma . 180 derece dönme buna denirHerkes linç atmış ama bakın benim annem yok kayınvalidem de çocuk bakmıyor ki yüzüme bakmıyorlar ztn, ayrıyeten ben babama ve özürlü amcam a da bakıyorum nasıl çalışim mecbur um gerçek ten bazı insanlar halden anlamıyor çocuğum büyüsün çalışcam bi şekilde, ama daha çok küçük benim dediğim insan sıkıştı ğı znm yardım edilmeli sonuçta biri torun biri gelin ha bu arada onların verdiği evde değil babamın evinde oturu yoruz o ev boş aidat biz ödüyoruz bide
Babana ve engelli amcana baktigin için onlar yardim etmis olmuyor maddi karşılıkla onlara bakıyorsun bir bakici gibi karşılığında maaşıyla hepbirlikte geçiniyorsunHerkes linç atmış ama bakın benim annem yok kayınvalidem de çocuk bakmıyor ki yüzüme bakmıyorlar ztn, ayrıyeten ben babama ve özürlü amcam a da bakıyorum nasıl çalışim mecbur um gerçek ten bazı insanlar halden anlamıyor çocuğum büyüsün çalışcam bi şekilde, ama daha çok küçük benim dediğim insan sıkıştı ğı znm yardım edilmeli sonuçta biri torun biri gelin ha bu arada onların verdiği evde değil babamın evinde oturu yoruz o ev boş aidat biz ödüyoruz bide
Ayşe hanım haklısınız zor durumdasınız, baba ve amcaya da siz bakıyormuşsunuz cocukta küçük bakacak kimse yok ama konunun başında niye eşimden ayrılmayı düşünüyorum dediniz orayı anlayamadım bu durumda ayrilsanız nereye gideceksiniz.Herkes linç atmış ama bakın benim annem yok kayınvalidem de çocuk bakmıyor ki yüzüme bakmıyorlar ztn, ayrıyeten ben babama ve özürlü amcam a da bakıyorum nasıl çalışim mecbur um gerçek ten bazı insanlar halden anlamıyor çocuğum büyüsün çalışcam bi şekilde, ama daha çok küçük benim dediğim insan sıkıştı ğı znm yardım edilmeli sonuçta biri torun biri gelin ha bu arada onların verdiği evde değil babamın evinde oturu yoruz o ev boş aidat biz ödüyoruz bide
Kader değil eşiniz sorumsuz. Hala tapu üzerimize değil deyip duruyorsunuz. Kira ödemiyorsunuz işte daha ne yapacak insanlar?Benim annem öldü maalesef bakamaz ve ben şu an hem çocuğuma hem babama hem özür lü amcama bakıyorum daha ne kadar çalışabilir im sizce kader bu npıcam
Lütfen ama evin tapusu onların üstüne değil üstelik oturdukları evin aidatınida ödemelerini bekliyorlarmış!!Mesala tapuyu verip aidatı ödeyip aylık 2000 tl verebilirler yani sonucta torunları var ortadaAdamlar ev vermis bu ne demek biliyor musunuz en kotu ihtimalle ayda 1000 tl lerini size hibe ediyorlar. Daha ne yapsınlar?
Aileler hiç gün yüzü görmesin büyütsün evlenecek yaşa kadar getirsin para harcasın hala daha bakmak zorundalar diyin ohh ne güzel hayat insanlar hiç emekliye ayrılıp geçim sıkıntısı çekmeden yaşamasınlar dimi?Aile benim ailem yardım ediyor hyt pahalı, ev bizim üstümüze değil arkadaşım, ve yeni torunları oldu bakmak zorunda lar eşim ztn çalışan bi insan dı bi aya kadar benim dediğim insan sıkışınca aile yrd m eder başkası değil, benim ailem yardım etmemeli sonuçta ben gelinim
güzel düşünmüşsün bi daha düşünmeMerhaba arkadaşlar ben severek evlendim eşimin ailesi bana başta iyiydi sonra uzak dur durdular, eşim şu an çalışmıyor ve benim ailem bize bakıyor, eşim ailesinden para iste miyor iste diyorum, onlar durumu biliyorlar onlar vermiyor sa npim diyor, ailesi nin iki evi var birini bize verdi ler ama tapu onlar ın üstüne, bi ay aidat geciksin kayınpeder arıyor hmn ödeyin diye bu durum çok sinir imi bozuyor, haksızmı düşünüyorum, eşim onlardan lzm olduğu zmn para istemesi gerekmezmi, hep babamın emekli maaşı ndan yiyoruz, boşanmayı bile düşündüm, eşimi seviyorum, sen haklısın diyo bana sen de arama sorma diyo, ama hiç bir şey yapmıyor bu konuda, eşim çalıştı nı bize getir ir verir hiç para kaçırmadı ama aldığı maaş yetmediği gün çok oldu hep babam yardım etti, arkadaşlar ben im yeni doğan bi kızım var ama bu sorunlardan ayrılmak istiyorum eşimden, yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?