Eşimin ailesi bana uzak duruyor ve maddi yardım etmiyor eşim çalışmıyor

Herkes linç atmış ama bakın benim annem yok kayınvalidem de çocuk bakmıyor ki yüzüme bakmıyorlar ztn, ayrıyeten ben babama ve özürlü amcam a da bakıyorum nasıl çalışim mecbur um gerçek ten bazı insanlar halden anlamıyor çocuğum büyüsün çalışcam bi şekilde, ama daha çok küçük benim dediğim insan sıkıştı ğı znm yardım edilmeli sonuçta biri torun biri gelin ha bu arada onların verdiği evde değil babamın evinde oturu yoruz o ev boş aidat biz ödüyoruz bide

Babanla oldugun için yardım etmiyorlardir. Babana bakıyorsan onunda maddi yardim etmesi cok normal.

Baştan öyle demedin linç yeyince çevirmişsin . Sen bu çirkeflikle oturmadığın boş evin kayınpederin evine asla aidat ödemezsin . Komik olma . 180 derece dönme buna denir

Eş ailesi ev vermiş beğenmiyorsanız kiraya çıkın. Babanız yıllarca çalışıp emekliliğinde rahat edeceğine 3 nüfusa daha bakıyor peki siz ne yapıyorsunuz bu arada.

Eşiniz çalışmak istese çalışır sizde tabiki, gönlünüz yok oynamaya yerim dar diyorsunuz resmen. Bir tanıdığım vardı karısı oturduğu apartmanın merdivenini siliyordu aidat vermemek için, evde elişi yapıp satıyordu, kocası hem fabrikada çalışıyordu hem evde dikiş dikip satıyordu hemde bayramlarda Eminönü’ne gidip kolonya satıyordu peki siz?

Babana ve engelli amcana baktigin için onlar yardim etmis olmuyor maddi karşılıkla onlara bakıyorsun bir bakici gibi karşılığında maaşıyla hepbirlikte geçiniyorsun

Kayinbabanin evini kiraya verin o zaman

Ayşe hanım haklısınız zor durumdasınız, baba ve amcaya da siz bakıyormuşsunuz cocukta küçük bakacak kimse yok ama konunun başında niye eşimden ayrılmayı düşünüyorum dediniz orayı anlayamadım bu durumda ayrilsanız nereye gideceksiniz.

Benim annem öldü maalesef bakamaz ve ben şu an hem çocuğuma hem babama hem özür lü amcama bakıyorum daha ne kadar çalışabilir im sizce kader bu npıcam
Kader değil eşiniz sorumsuz. Hala tapu üzerimize değil deyip duruyorsunuz. Kira ödemiyorsunuz işte daha ne yapacak insanlar?

Benim babam da kayınpederimde bize ev verdi. Babam KIZ BABASI olarak TAPUYU ÜSTÜME VERDİ, kayınpeder vermedi hiçte ben gelinim bana versinler diye düşünmedim.

Babanıza amcanıza bakıyormuşsunuz zaten tabiki size Maddi yardımda bulunmalılar. Eşinizin ailesi ev vermiş muhtemelen o evde kira vermeden oturuyorsunuz ama dediğinize göre o evde oturmuyormuşsunuz kiraya verin o zaman. Konuyu neresinden tutsam elimde kalıyor bir tane bile size hak vereceğim bir yer göremedim.

Adamlar ev vermis bu ne demek biliyor musunuz en kotu ihtimalle ayda 1000 tl lerini size hibe ediyorlar. Daha ne yapsınlar?
Lütfen ama evin tapusu onların üstüne değil üstelik oturdukları evin aidatınida ödemelerini bekliyorlarmış!!Mesala tapuyu verip aidatı ödeyip aylık 2000 tl verebilirler yani sonucta torunları var ortada

Size ev vermişler bir zahmet ikiniz de iş bulup çalışın. Kimse sizin geçiminizi sağlamak zorunda değil.

Aileler hiç gün yüzü görmesin büyütsün evlenecek yaşa kadar getirsin para harcasın hala daha bakmak zorundalar diyin ohh ne güzel hayat insanlar hiç emekliye ayrılıp geçim sıkıntısı çekmeden yaşamasınlar dimi?

Gerçkten çok şey bekliyorsunuz kimse kimseye yardım etmek zorunda değil.Esinin ailesinin içinden gelmiş evlerine sizi oturtmuşlar istemeseler kiraya verip parasını alırlardı sizin de bir şey demeye hakkınız olmazdı öncelikle buna şükredin.Babanizin da içinden geliyor yardım ediyor demekki.
ASIL problem eşinizin şuan işsiz olması ve birilerinden yardım beklemeniz.Tamam işten çıkarılmış olabilir ama daha 2 ay oldu insan bazı şeyleri düşünerek özellikle çocuk varken biraz para koyar.Acil birşey olur hastalık olur diye.
Burda para vermiyorlar diye konu acacaginiza gidip ikiniz için de iş bakabilirdiniz.Kira da yok asgari ücret bile olsa idare edebilirsiniz.

güzel düşünmüşsün bi daha düşünme
yanlış düşünüyorsun evet, kimse size bakmak para vermek zorunda değil.eşinin ve senin yatmayıp çalışması gerekiyo hani yetişkin insanlar olmuş evlenmiş bi de çocuk yapmışsınız ya bedavaya evi bulup yerleşmişsiniz aidat ödemeye söyleniyosunuz daha.Ay daha söylenicek çok şey var da mübarek günde gelin bana sövün diye konu açmışsın resmen yazık günah o bebeğe acıdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…