• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi bana uzak duruyor ve maddi yardım etmiyor eşim çalışmıyor

Kayinpeder iyi sabirli edepli adammis
Ben olacam ev verecem oturun diye,oglumla gelinim bir yerlerini yayip yatacaklar,cocuk yapacaklar,ustune aidat odemeyecekler he
Kapinin onune atardim hepsini tekme tokat 😂
Adamda peygamber sabri varmis mubarek. Allah yardimcisi olsun alimden zalim dogar diye bosuna demiyorlar

Size cevap yazanlara insan karası diyemezsiniz hanımefendi. Üslubunuzdan tarzınız belli zaten sizin seviyenize düşmemek lazım aslında ancak benden size tavsiye evde oturup ona buna laf yetistireceginize çalışın, azıcık gurur yapın da yaşlı başlı insanların eline bakmayın.
Sizin aileniz size yardım eder etmez onların bileceği iş ancak eşinizin ailesi eminim hazır yiyici gelsinde yedirelim diye çalışmamıştır bunca yıl.
Senin kalbin böyle yse yapcak bişi yok burası dertleşme yeri her şeyi eleştiri haksız eleştiri yeri değil bi derdimiz var ki yazdık ben şu an çalışamam çok isterdim ama maalesef çünkü 2 aylık bi bebeğim var ve özürlü, amcam la babama bakıyorum, ha eşimin ailesi yardım etmesin tabi benim b az babamda bilirdi çocuk okumayıp çovukla tını çalıştırıp sırtından geçinmeyi onlarda bilirdi 2 ev araba almayı bak bizim şu an arabaya ihtiyacımız var alamıyor uz, ama şu corona da işsiz kalmış eşimin ailesi daha geçen hafta yeni araba çektiler altlarına Allah her şeyi görür ve burda sizin gibi ler olduğu gibi iyi kalpli dobra at gözlüğüyle bakmayan lar da var ha benim bşrikmişim var diye yazmıştım ben on senedir çalışıyorum ve o para kızımın hakkı kimseye yedirmem

Pes kere pes.
Ben kv ve kp rinizin yerinde olsam evden sizi çıkarırım.

Size karşı mesafeli olmalarının sebebi ortada resmen sırtlarına yapışmışsınız.
Eee madem ev bakamayacaksınız karı koca neden evlendiniz.
Aileler size ömrü billah bakmaz zorunda mı hele ki erkek ailesi.
Valla ailesinin yerinde olsam satar evi çatır çatır yerim.

Benim oğlum evlensin sürekli bı beklenti olsun Evi satar bı güzel yerim.

Bu nedir ya evlat büyüt evlendir ev ver. Gelin hanım hala yok yardım etmiyorlar.
Senin mantığına göre ailen tabi ki bakacak size, eş ailesi ev vermiş, senin ailemde kira kadar her ay size bakacak.

Çok yanlış düşünüyorsun.

Maddi olarak kalkınmak istiyorsaniz bu dönemden sonra anneniz çocuğunuza baksın karı koca çalışıp kalkının.

Oh ne ala,evi vermişler oturuyorsunuz bidr utanmadan ev bizim üstümüze değil diyosunuz.
Eş ailesinden para yardimi bekliyosunuz.
Valla bizde zamaninda yokluk çektik ama işe girdim hamilr halimle 9 ay calistim meslegim olmamsina ragmen
Sonra atandim.bi yandan atanayim diye sinavlara calisiyodum.
Ne kadar rahatsiniz.
koca insanlarsaniz basinizin caresine bi zahmet bakin
Rahat olduğu mu nerden çıkardın ben on senedir çalışıyorum ve şu an anneyim 2 aylık bebeğim var özürlü amcam ve babam var onları bırakıp nere gitcem anne m öldü 5 sene önce, yani sizi Allah a havale ediyorum ha bu arada eşimin ailesi şu an çok rahat

Eşim 2 aydır şu virüs ten dolayı çalışmıyor, benim ailem yardım ediyor onunkiler etmiyor, ayrıyeten ben düne kadar çalışıyor dum çocuk olunca kaldı, kimsenin sırtından geçinemiyorum evde bizim üstümüze değil ztn
Ev niye sizin ustunuze olacak ki? Adamlar evlerine oturtmus kira vermeyin diye. Sizi kira derdinden kurtarmislar. Daha ne yapsinlar? Farzedin ki kayinpeden kayinvalide öldü. Ne yapacaktiniz o zaman? Ne sizin tarafiniz ne de esinizin ailesi size bakmak zorunda degil. Siz artik cocuk degilsiniz. Ev köy sahibi oldunuz. Adı ustunde evlenmissiniz.

Bu kadar insan yanlış düşündüğümü söylüyor bir sorgularım kendimi ama onun yerine konu sahibi hala bencilliğinden ödün vermeyerek kendini haklı buluyor.
Hakikaten pes.

Annemin coook guzel bir lafi vardir eger anlarsaniz size de yazayim"veren konusur kizim"(para)karşılıksiz beklentisiz sadece allah veriyor ve kulunun yuzune vurmuyor verdiklerini..yasiniz kac bilmiyorum eger gencseniz nicin hemen cocuk yaptiniz..cocuk vallahi 5 dakikada oluyor ama mesele bakmasi..ben 2 tane ile biraktim. Maddi buyuk bir yuk..calisin istemeyin..erkek evini gecindirmekle yukumlu..siz k.pederle degil ogluyla evlendiniz..adama cemkiremezsiniz.hee ayda 5000 kazanmaz da 2000 kazanir olsun hic degilse kendi paranizi yersiniz

Evin kendi üstünde olup olmamasi ne fark eder...kira ödemiyorsun daha ne olsun
Kaldi ki adamlar niye senin üstüne yapsın evi
Madem öyle hırsların vardı ona göre biri ile evlenseydin keşke...

Merhaba arkadaşlar ben severek evlendim eşimin ailesi bana başta iyiydi sonra uzak dur durdular, eşim şu an çalışmıyor ve benim ailem bize bakıyor, eşim ailesinden para iste miyor iste diyorum, onlar durumu biliyorlar onlar vermiyor sa npim diyor, ailesi nin iki evi var birini bize verdi ler ama tapu onlar ın üstüne, bi ay aidat geciksin kayınpeder arıyor hmn ödeyin diye bu durum çok sinir imi bozuyor, haksızmı düşünüyorum, eşim onlardan lzm olduğu zmn para istemesi gerekmezmi, hep babamın emekli maaşı ndan yiyoruz, boşanmayı bile düşündüm, eşimi seviyorum, sen haklısın diyo bana sen de arama sorma diyo, ama hiç bir şey yapmıyor bu konuda, eşim çalıştı nı bize getir ir verir hiç para kaçırmadı ama aldığı maaş yetmediği gün çok oldu hep babam yardım etti, arkadaşlar ben im yeni doğan bi kızım var ama bu sorunlardan ayrılmak istiyorum eşimden, yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum
Daha ne yapsinlar ev vermisler.Sana evlendirdikleri koca adama bakacak degiller ya...Sende calis kocan da yakinda calisir.Bence boyle dusunecegine tennezzul edip beklentiye bile girme cok ayip.Senin ailen zorla yapmio ya iclerinden geliodur

Bu kadar insan yanlış düşündüğümü söylüyor bir sorgularım kendimi ama onun yerine konu sahibi hala bencilliğinden ödün vermeyerek kendini haklı buluyor.
Hakikaten pes.
Sana pes aynı ları nı sana yapsı nlar inşallah

İnsanlar ev vermişler kira vermemeniz bile büyük bir lüksken birde yardım etmiyorlar diye neden hayıflanıyorsunuz ki. Eşiniz iş bakmaya başlamalı. İki yetişkin birey kendini geçindirecek

Eşim 2 aydır şu virüs ten dolayı çalışmıyor, benim ailem yardım ediyor onunkiler etmiyor, ayrıyeten ben düne kadar çalışıyor dum çocuk olunca kaldı, kimsenin sırtından geçinemiyorum evde bizim üstümüze değil ztn
Tamam da eşinize kızın o halde. O istesin ailesinden vermiyorlarsa o zaman aileye kulp takın. Ev verilmiş size,oturuyorsunuz içinde,kira ödemiyorsunuz,tapu bizim üstümüze değil diye belirtme gereği neden duydunuz onuda anlamadım. Hepimiz zor günler geçiriyoruz bu bir gerçek,bu anlamda hak veriyorum size ama iş eşinizde bitiyor bu durumda.

Esinizin ailesi yardim yapmis zaten.bundan sonra esiniz ve siz is bulup calismaniz lazim.bu kadar belirsizlikte maddi sikisiklikta bir de cocuk dogurmaniz sizi daha da zora sokmustur.ikinizin de calismasi lazim ki yavrunuza gelecek hazirlayabilesiniz.

Konu sahibi derdini sanırım tam anlatamıyorsun, yorumlarımdan okuduğum kadarınca evin tapusunu bizim üstümüze vermiyorlar demenin nedeni eşin yurt dışında çalışıyormuş ailesine ev alması için para göndermiş kendisi burada olmadığı için tapu babasının üstüne olmuş şimdi o yüzden yakınıyorsun galiba bir yerde yazdıklarından bunu çıkardım. Evet zor günlerden geçiyoruz aile olarak birbirimize destek olmamız gereken günler ama bu içten gelen bir şey destek olmuyor, olamıyor ya da olmak istemiyorlarsa da yapacak bir şey yok maalesef.

Ailesi konusunda eşinizi zorlamayın. Mecbur değiller Çünkü. Kiraya verecekleri evi size vermişler liradan kurtulmussunuz.

Her ay Size kira yardımı yapmış oluyorlar. Bunu az görmeyin.

Ailenizin desteğini de başa kakmayin.

Eşiniz neden çalışmıyor ? Is bulamiyorsa bebeğe baksın Siz iş bulun olmaz mı ?

Mesleğiniz var mı ?

İnsanlar ev vermişler kira vermemeniz bile büyük bir lüksken birde yardım etmiyorlar diye neden hayıflanıyorsunuz ki. Eşiniz iş bakmaya başlamalı. İki yetişkin birey kendini geçindirecek
Yahu okumadınmı sen yazıyı biz şu anda işsiz eşimde çalışıyordu düne kadar boşanma istemem zor günümüzde benim ailem baştan beri bize yardımcı ama onun ailesi ev verdik diye hiç bir şey yapmıyor yani o evdede oturmuyorum şu an ve aidat ödüyoruz yani onların evleri arabalar rı her şeyi var ama eşim almış zmnında onlara hep annesini emekli etmiş altlarına araba çekmiş zmnında bu adamın parası nı yemişler sonra dan eşim üniversite okudu masraf larını ödemediler biz ödedik eşime yardım etmediler yani o eşim yaparken hakta eşim zor durumda olduğu zmn mi haksız lık para almak yani gerçekten adaletsizsiniz

Back
X