• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi bana uzak duruyor ve maddi yardım etmiyor eşim çalışmıyor

Eşim 2 aya kadar çalışıyordu niye sorumsuz insanın kötü zmnı olunca böylemi yapılır insan insana yardım eder böle niye söylüyorsunuz

Iyide adam 2 gün zorunlu sebepten evde kaldı çalışamadı diye boşanmayı düşünen sizsiniz
Böylemi oluyor evlilik ilk zorlukta boşanmayı dusunerekmi. Kaldı ki virüsü ülkeye getiren de eşiniz değil herhalde dimi ?

Merhaba arkadaşlar ben severek evlendim eşimin ailesi bana başta iyiydi sonra uzak dur durdular, eşim şu an çalışmıyor ve benim ailem bize bakıyor, eşim ailesinden para iste miyor iste diyorum, onlar durumu biliyorlar onlar vermiyor sa npim diyor, ailesi nin iki evi var birini bize verdi ler ama tapu onlar ın üstüne, bi ay aidat geciksin kayınpeder arıyor hmn ödeyin diye bu durum çok sinir imi bozuyor, haksızmı düşünüyorum, eşim onlardan lzm olduğu zmn para istemesi gerekmezmi, hep babamın emekli maaşı ndan yiyoruz, boşanmayı bile düşündüm, eşimi seviyorum, sen haklısın diyo bana sen de arama sorma diyo, ama hiç bir şey yapmıyor bu konuda, eşim çalıştı nı bize getir ir verir hiç para kaçırmadı ama aldığı maaş yetmediği gün çok oldu hep babam yardım etti, arkadaşlar ben im yeni doğan bi kızım var ama bu sorunlardan ayrılmak istiyorum eşimden, yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum
Para için kocadan ayrılınmaz.. Yeri gelir aç yatarım ama asla böyle bişey için kocamı bırakmam.. Senden evden iş yap örgü yap sat yemek yap sat.. Herşeyi eşinden bekleme

Eşin neden çalışmıyor bir rahatsızlığı mı var yoksa iş mi bulamıyor ?sorduğunuz diğer soruların cevabından önce isterseniz bu soruya cevap arayalım

ailesi yardim etmek zorunda degil diyenleri anlamiyorum analik babalik belli bir yasa kadar degil omur boyu evlendi barklandi hoop bitti degil. demiyormu bu insanlar bunlar ne yiyo ne iciyo diye oh valla boyleleride ana baba oluyor !

Zor günde elinden geldiği kadar durumu varsa ailenin yardım etmeli,evladim darda olacak o aç olacak ben tok yatacağım yok öyle canımı istese veririm para da neymiş ,aile şimdi destek olmazsa ilerde de biz de anne babsmiza destek olmayalım o zaman .

ailesi yardim etmek zorunda degil diyenleri anlamiyorum analik babalik belli bir yasa kadar degil omur boyu evlendi barklandi hoop bitti degil. demiyormu bu insanlar bunlar ne yiyo ne iciyo diye oh valla boyleleride ana baba oluyor !
Valla bende evlenip barklanip evde oturup anne babadan yardım bekleyenleri anlamıyorum. Hiç gururunuz da mi yok?

konu sahibinin birikimi varmiş ki zaten buna rağmen kv ve kp den beklenti içinde

Zor günde elinden geldiği kadar durumu varsa ailenin yardım etmeli,evladim darda olacak o aç olacak ben tok yatacağım yok öyle canımı istese veririm para da neymiş ,aile şimdi destek olmazsa ilerde de biz de anne babsmiza destek olmayalım o zaman .
konu sahibinin birikimi varmiş öyle aç açıkta bir durumda değilmiş ki

Allah şükür doğru düzgün dobra birileri cvp yazdı yoksa burası da insan karası olmuş anlayışsızlar la dolu diycekcd tim

Hay Allah razı olsun kardeşim ya burası gerçek ten bizim mahallede ki dedikodu cu sadece kendi ni düşünen kendi si sads insan eleştiren kişiler le dolmuş bide dalga geçiyor lar siz gerçekten iyi ana baba olursunuz ki benim annem babamda öyle

Allah şükür doğru düzgün dobra birileri cvp yazdı yoksa burası da insan karası olmuş anlayışsızlar la dolu diycekcd tim
Size cevap yazanlara insan karası diyemezsiniz hanımefendi. Üslubunuzdan tarzınız belli zaten sizin seviyenize düşmemek lazım aslında ancak benden size tavsiye evde oturup ona buna laf yetistireceginize çalışın, azıcık gurur yapın da yaşlı başlı insanların eline bakmayın.
Sizin aileniz size yardım eder etmez onların bileceği iş ancak eşinizin ailesi eminim hazır yiyici gelsinde yedirelim diye çalışmamıştır bunca yıl.

Eşim 2 aydır şu virüs ten dolayı çalışmıyor, benim ailem yardım ediyor onunkiler etmiyor, ayrıyeten ben düne kadar çalışıyor dum çocuk olunca kaldı, kimsenin sırtından geçinemiyorum evde bizim üstümüze değil ztn
Ablamın da kaynanası ev verdi ama hadi tapuya gidelim evi üstünüze yapalım demedi beş yıldır o evde oturuyorlar. Kaciracam değil ya ev vermiş. Ayrıca virüsten dolayı çalısmiyormus. Valah benim kaynanamlards düğünde dahil.kimse yardım etmedi bende zaten beklemyrm onlara güvenerek evlenmedim. Açıkçası ki eşim bekarken herşeyi yapmış onlara ailesi sonuçta yapsın ama bu saatten sonra. Okdr yapsa tabikide dur derdm ki ben demeden oda nerde durulacagni biliyor. Benm ailemde yardımcı olur. Geçen gün mesela buzdolabı aldılar. Bende calismyrm.suan çocuk doğdu

Hay Allah razı olsun kardeşim ya burası gerçek ten bizim mahallede ki dedikodu cu sadece kendi ni düşünen kendi si sads insan eleştiren kişiler le dolmuş bide dalga geçiyor lar siz gerçekten iyi ana baba olursunuz ki benim annem babamda öyle
Sizde tam da o mahallemizdeki dedikoducu çirkef dediğiniz komşularinizla kavga edecek potansiyel ve daha fazlası var :)
Kendini böyle sessiz sakin, oturakli, ağzı laf yapmayı bilmeyen kadın sanma :)

Merhaba arkadaşlar ben severek evlendim eşimin ailesi bana başta iyiydi sonra uzak dur durdular, eşim şu an çalışmıyor ve benim ailem bize bakıyor, eşim ailesinden para iste miyor iste diyorum, onlar durumu biliyorlar onlar vermiyor sa npim diyor, ailesi nin iki evi var birini bize verdi ler ama tapu onlar ın üstüne, bi ay aidat geciksin kayınpeder arıyor hmn ödeyin diye bu durum çok sinir imi bozuyor, haksızmı düşünüyorum, eşim onlardan lzm olduğu zmn para istemesi gerekmezmi, hep babamın emekli maaşı ndan yiyoruz, boşanmayı bile düşündüm, eşimi seviyorum, sen haklısın diyo bana sen de arama sorma diyo, ama hiç bir şey yapmıyor bu konuda, eşim çalıştı nı bize getir ir verir hiç para kaçırmadı ama aldığı maaş yetmediği gün çok oldu hep babam yardım etti, arkadaşlar ben im yeni doğan bi kızım var ama bu sorunlardan ayrılmak istiyorum eşimden, yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum
Benim eşimde 2 aydır çalışmıyor fakat annesi destek çıkmış kredi ödemesinde benim eşimde isteyemez kesinlikle ailesinin teklif etmesi lazım

2 ayrı evleri var birini size oturun diye verdiler ama tapu onların üzerinde laf sıkıştırmışsınız araya. yaşarken neden çocuklarına versinler tapuyu.
aidatı da tabi ki ödeyin bi zahmet. ne kadar ki ?

bu arada kira vermiyorsunuz, her ay size yardım etmiş oluyorlar aslında. ama tabi bunun için matematik hesabı yapabilmek lazım.

Sizdende razı olsun ,bende zor günler geçirdim acısını bilirim size nacizane önerim durum düzelince elinizden geldiği kadar kenara atmanız ne birikirse zor gün için ilaç olur,benim eşim esnaf iki ayda biz kapattık cepten çok yedik şimdi açtık dükkanı şükür ama eski kazanca donemiyoruz Allah büyük buna şükür ,inşallah eşinize iyi bir iş çıkar araştırmaya devam etsin.

Oh ne ala,evi vermişler oturuyorsunuz bidr utanmadan ev bizim üstümüze değil diyosunuz.
Eş ailesinden para yardimi bekliyosunuz.
Valla bizde zamaninda yokluk çektik ama işe girdim hamilr halimle 9 ay calistim meslegim olmamsina ragmen
Sonra atandim.bi yandan atanayim diye sinavlara calisiyodum.
Ne kadar rahatsiniz.
koca insanlarsaniz basinizin caresine bi zahmet bakin

Back
X