Eşimin ailesi başından beri sevemedi beni ne yapacağımı şaşırdım bıktım artık:((

Hmmmmm siteye girdim ki 8 sayfalık bu konu için 8 sayfalık kötü içerik yapılmış, bu kadar çok kib olunca kavga gürültü çok olmuş demektir hemen meşhuuuuuur türküm gelir aklıma.

Bağa girdim bağ budanmış bağa bülbül dadanmışşşşş, bağa girdim bağ budanmış bağa bülbül dadanmışşşş, 45 yaşında da Mune hanım çok kötü banlarmışşşşş, 45 yaşında da mune hanım çok kötü banlarmışşşşşş

Merhaba Bu cevabımın bir kısmı size devamı üzerine almak isteyenlere, tabii ki güvenerek yapmadık fakat biz böyle gamsız sevgisiz büyümedik, büyütülmedik, annem gelinine nasıl koşuyorsa aynı iyi niyeti beklemek çok büyük bir beklenti olmasa gerek, ayrıca klavyede sıkıntı var ama herkes buna takmış kişiliğime yansıtmış ve bağdaştırmış, gecenin bir vakti üzüntüyle aceleyle yazılmış bir yazıya nasıl bu kadar yazımdı imlaydı diye üstelersiniz anlayamıyorum.ben birileri halden anlar dertleşirim diye girdim ama insanlar birbirine destek olmaktansa uğraşmayı seçiyorlar iyi günler hepinize.

Birincisi hediyeyi hediye etmek sünnettir.
İkincisi gerçekten okuyana kadar canım çıktı.
Yazım yanlışını da belki anlarım ama siz kelimeleri komple yazamamışsınız

Katılıyorum
Ben hediyeleşmek sünnettir diye biliyorum fakat hediye edilen aynı şey başkasına verilirse değersizlere olur ikisi farklı şeyler, biz kıymet bilip görmek istedik hepsi bu.

Fırsat bulup çocuğu uyutup ancak düzenleyebilir ve insanların ne kadar anlayışlı olduğunu bu platformda bile gördüm ne yazık ki..

Ben seni anlıyorum.
Kimseye güvenerek çocuk yapmadık tabi ki fakat ateş, titreme , halsizlik , göz kararması , baş dönmesi yaşarken bir kv de torunlarına bakmak yerine çeyiz sermeye giderse ben insanlığını sorgular ve mesafe koyarım. Merhametsiz birinden herşeyi beklerim.

Hemen yorumun altında şikayet et butonu var artık ne yazmışsa onu yazın hakaret mi aşağılama mı bildirin gereken yapılsın :)

Ben yazma şeklinize birşey demedim ki.
Neyse ailem benim de sevgi doludur,öyle gördüm öyle büyüdüm fakat karşı taraf öyle olmayınca boşu boşuna beklentiye girmeye gerek yok.
Boşuna üzülürsünüz.

sizi sevmek zorundalar mı veya kendınızı sevdırmek zorunda mısınız ?
nıye bukadar kasıyorsunuz kı bosverın
sız saygıda kusur etmeyın onlar da saygıda kusur etmesın bu yeterlı bence...

eltınle ıletısımlerı tutmus olabılır ondan daha yakın olabılırler bunda bukadar uzulecek ne var kı

boşverin yaa sevmesinler. ben ve eşim yıllardır esimin ailesiyle konuşmuyoruz. bayramda bile aramayiz.. en büyük destek eşten gelir bence.. sorunu en başta eşinizle çözün veya bağları koparin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…