• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi başından beri sevemedi beni ne yapacağımı şaşırdım bıktım artık:((

Merhabalar belki kimilerine basit gelir amaasevilmemek çok koyuyor insana, 2011de eşimle tanıştık 3yıllkk evliyim 21aylık kızım var ne yaptıysam sevmediler benib kv ile ilk tanıtıştiğimda severszannettim yapısı öyledir tanımıyor diye gecer tanıyınca soğukluğu dedım ama gecmedı, çok zor bir hamılelık gecırdim annem dışında yardıma gelen olmadı, cocuk 2yasında hala bibxestegı yokybi çocuğa bakayım işini hallet kızımkdemedi bu aya kadar, ve şimdi yeni gelen etliye çok ılımlılar çıldırıcam, eşimin ailesi eşim yokken hiç sohbetsetmez, onun yanında normaller ooggidince suratları değişiyor, misafir gibi gelip giderler, ben oturmazd nişanlıyken çaylara bakmaktan şimdiki gelin tabagını bitiriypr canı isterse kalkıyor, ben saf gibi koşturdu hep yaranamadım, canıö gelinim canım görümce muhabbetleri yapıyolar yeni gelinleggörümcem ben yıllardır yakın olumsunistedim böyle muaöele görmedim, neyim eksik anlamıypruö,ailemden 1bucuk saat uzaktayım bu yalnızlıgıma son verıp onlara yakın birbyere tasınmak istiyorum,anneme arada kızımıkbırakıpbkpssye çalışmak veya bır işe girmek istiyprumis eşim taşınırsam işine uzakukalacak, böyle de ben temelli ev hanımı napsam bilmıyprum

Eşim şimdiye kadar sıcak bakmıyord taşınmaya hala dadbakmıyor ama haklıyım, hayatımıza bakmamız çalışmam lazım diyedbakarız taşınma işine diyor, şimdiye kadarkhep bana abartıyorsun dedi yeni yeni ya anladı beni yada geçiştiriyorgbilmiyorum, eşim bana karşı iyi olmasa hiç çekemiycem bunları

mesajlarınızı düzenleseniz.
arkadaş uyarmış siz çıkışmışsınız.
mesleğinize saygıdan bari düzenleyin bir zahmet.
ne anlatmak istediğiniz anlaşılmıyor. okuyup yorum yapmak isteyenlerede yazık dimi?

soruna gelince sevmiyorlarsa sevmesinler çok mu lazımlar. şurda 3 senedir hayatınızda olan insanlar altı üstü.

Lak lak laf yarıştırmayı biliyorlar :)
Benle kakisacaklarina kaynanalarına çıksın sesleri ..
Ama yok tabi anca burda kaynana mağduru ezikler 1.kongresini açarlar...
Ne kadar ayıp ya insanların üzüntülerini bu kadar asagiliyorsunuz unutmayın bir gün aynı şekilde sizde imtihan olursunuz, Ayrıca burası bdv kavga etme yeridegil

Eline sağlık normal olan kaç insan böyle yorumlarda bulunur.Bir yerden kaynanadan laf yesem bir yerde kocadan sesimi çıkaramayıp içimde biriktirsem gelip burada aynen böyle yorumlar yapardım sanırım:))
Aa nerden şikayet ediliyor bunu bilmiyordum benimde bir konuma saldırı olmuştu bilseydim hemen şikayet ederdim. Buranın sanki muhtarı olmuş kalıplaşmış kişiler var istediği gibi konu olmazsa basıyorlar hakareti densizler

Evet canım sen kötülüğünlekrahatla öyle oldu, yeniykızın babası var ezemediler yemedi, bizde yok rahat suratsyaptılar, ondan, ayrıca kapalı değiliz ya uymadık kriterlerine sevin sen mutluluklar, neyin ne olduğunu bilmeden insanı üzün bakalıöbsizi hayatta kimler ğzecel bugünün yarıno da var Allah büyük benimle uğraştıgın bu sabahı hatırlatır sana ilahiiadalet birgün
boşver sen o üyeyi,ilahi adalet onu bulmuş zaten
oldum olası böyle, gül geç, çünkü çok komik
sana dertlerinde Allah yardım etsin canım, ferahlık versin

ya konuyla ilgilen ya da işine bak

Pardon da sen kimsin Ali kıran baskesen mi ?
Insan gibi uyardık yazısını düzeltsin diye
Yapmayıp bi de hala laf söyliyeceğim diye uğraşan kendisi .
Ayrıca sen kimsin be sana mi sorucam ne ile uğraşacağımi?
Adam gibi yazın insana saygınız olsun ,insan okuyacak bunu ..
Kaynana kaynana beyin yiyin
Alıp ta yazı nasıl yazilir bilmeyin
Kör cahiller
Konu sahibi de edebiyat öğretmeni
Edebiyat öğretecek sözüm ona !!!!!

Ne kadar ayıp ya insanların üzüntülerini bu kadar asagiliyorsunuz unutmayın bir gün aynı şekilde sizde imtihan olursunuz, Ayrıca burası bdv kavga etme yeridegil

Uffff bitmedi gitti bu kınadığını yaşamazsan ölmezciler .
He öyle benim de başıma gelir ...
Kaynanamı falan takarim kafama
Amaçsız ,fesat biri olur eltimi falan kiskanirim tamam ...

Uffff bitmedi gitti bu kınadığını yaşamazsan ölmezciler .
He öyle benim de başıma gelir ...
Kaynanamı falan takarim kafama
Amaçsız ,fesat biri olur eltimi falan kiskanirim tamam ...
Arkadaşım sen kendindemisin buranın yöneticisi değilsin insanlar istediklerini paylasir. Hakaret edemezsin herşeyden evvel saygısız bir insansınız. Üzüldüm sizin adınıza kalbiniz pas tutmuş merhamet adına bi duygu yok umarım nasip olur bir gün.

Arkadaşım sen kendindemisin buranın yöneticisi değilsin insanlar istediklerini paylasir. Hakaret edemezsin herşeyden evvel saygısız bir insansınız. Üzüldüm sizin adınıza kalbiniz pas tutmuş merhamet adına bi duygu yok umarım nasip olur bir gün.

:D
Allahım ya her yerdeler bunlar....

Hiç ya sanki mecbursunuz bide konu sahibine ezik diyor terbiyesiz insan ben sinir oldum burda kimse kimseye hakaret edemez okuyamıyorsan yazma mecbur musun

Bi sey dicem sivri zeka terbiyesiz kelimesi hakaretten sayılmıyor herhalde sizin oralarda kib !!!!

Ben anlayamıyorum insanlardan neden bir beklenti içindesiniz?
Kimse işinizi yapın da ben çocuğa bakiym demez tabi ki. Bu beklentiye de girmeyin çocuk yaparken etrafınızda ki insanlara güvenerek yapmamışsınızdır herhalde? Benim de bu şehirde kv dışında kimsen yok ama sağolsun 1 çorba bile yapmıyor zor zamanlarımda. Bi beklentim de olmadı. Kim nasıl yaklaşıyorsa aynı şekilde yaklaşın yeter.

Cok uzuldum ya:KK43: esin falan bisey demiyor muydu.Simdi nasil durum?
Kaynanam dul. Aslinda huyu bu. Benimle sorunu yoktu. Her kese karsi bencildir. Kendi oglu hastalansa yaklasmaz, elini alnina koyup atesini bile olcmez. Bir bardak su, bi kase corba vermez. Oglu yataga dusse uzulmez. Torunu ameliyat bile oldu, yine uzulmedi. Bi de cok pis bir lafi var. Her zaman der ki, "cocuklarim hastalandiginda ben niye uzulmeliyim ki. Uzulsem hastalancam. Once benim sagligim sonra cocuklarimin. Ben niye size bakcam, siz bana bakin"...
Boyle bencil biridir. Yani benimle sorunu var oyuzden bana karsi boyledir diyemem. En sonda ogluna sirtindan bicagi sapladi gitti. Artik oglu bile sildi onu ...

Biliyor musunuzkv ye aldığım hediye havluyu kıymet vermeyip kızın hediye nişan sandığına ekledi, konu havluhdeğil amaahediye edilen şey tekrar hediye olarak verilmez başkasına, niye öyle yaptın annnedeyincedde ben görmedim görğmce koymuş dedi halbuki o vermezse koyamaz görümce onu,, yıllar önce bi tablo yapmıştım hediye ettim indirmiştir, dsdim çivi mi düştü, tutmuyor al götür dedi, ogluna bak çivi tutmuyormus dedim çak olmazsa götğrelim onun yanında bu defa çakarız matkapla diyor güler misin ağlar mısın
Birincisi hediyeyi hediye etmek sünnettir.
İkincisi gerçekten okuyana kadar canım çıktı.
Yazım yanlışını da belki anlarım ama siz kelimeleri komple yazamamışsınız :işsiz:

Pardon da sen kimsin Ali kıran baskesen mi ?
Insan gibi uyardık yazısını düzeltsin diye
Yapmayıp bi de hala laf söyliyeceğim diye uğraşan kendisi .
Ayrıca sen kimsin be sana mi sorucam ne ile uğraşacağımi?
Adam gibi yazın insana saygınız olsun ,insan okuyacak bunu ..
Kaynana kaynana beyin yiyin
Alıp ta yazı nasıl yazilir bilmeyin
Kör cahiller
Konu sahibi de edebiyat öğretmeni
Edebiyat öğretecek sözüm ona !!!!!
Katılıyorum :skandal:

Back
X