Esimin ailesi beni evden kovdu

Hic birşey hepberaber biyere gidecektik ben gitmeyim kizim durmuyor sonra durmayinca bana kiziyorsun dedim sonra o dedi ben gitmiyecem diye yatak odasina gecti bende kizim aglamasin diye onun yanina goturdum namaz kilacam diye kizim da aglayinca ona vurdu galiba sonrada geldi bana vurdu

Hey Allahim sebebe bak...

Slm arkadaslar suan cok kotuyum dun gece esimle cok kotu tartistik esim beni dövdü namaz kılarken bogazima yapisti tartisma sebebimiz bir yere gidilecekti ben gittim kizim durmuyor hemde durmayinca kiziyon dedim laf lafi acti tartistik namaza durdum geldi saldirdi bana gece babami cagirdim gel al beni diye akşam gondermediler yarin ben gotururum diye kp oyle dedi sabaha kadar agladim sabah soyledim goturecenmi diye yok gitme ne yapacan cocuk gibisin falan demeye basladilar esime dedim gotur annemin yanina diye asagi indik kp le gorumce ne halin varsa gor kp usandim senin elinden s...batirdin baban gelsin alsin gotursun arkadanda gorumce simariklik yapiyon ne halin varsa gor gelsin gotursunler git dedi simdi evdeyim cok kotuyum

Öncelikle allah yardımcın olsun insanlık hali tartışılabilir seste yükselebilir ama etrafın duymasına ne gerek var neden iki kişinin arasında ki olaylar ortaya dökülür toparlanacaksa bile her kafadan bir ses çıktığı için yine toparlanmaz eşiniz baya agresif olsa gerek namazda boğazına saldırdığına göre benim bildiğim kayınpeder kaynana eskiden yuva yapardı şimdi yuva yıkıyor nasıl iş bu anlamadım

Öncelikle allah yardımcın olsun insanlık hali tartışılabilir seste yükselebilir ama etrafın duymasına ne gerek var neden iki kişinin arasında ki olaylar ortaya dökülür toparlanacaksa bile her kafadan bir ses çıktığı için yine toparlanmaz eşiniz baya agresif olsa gerek namazda boğazına saldırdığına göre benim bildiğim kayınpeder kaynana eskiden yuva yapardı şimdi yuva yıkıyor nasıl iş bu anlamadım
Onlarin hepsini allaha havale ettim

Back
X