Esimin ailesi beni evden kovdu

Ayrica kocam beni dovdu diye aglayacagina hemen kocanin ailesini suclayacak mevzu bulmak cok ilginc kkda cok goruyorum bunu kadin kocasindan dayak yedigine hayiflanmiyo kp iki cift laf etmis onu dert ediniyo
Ya zaten ben burda dovulmusum tum mahalle ayağa kalkmis neden ogullari birsey demiyorlarda herkes benim ustume geliyor rabbimden tek dilegim tez zamanda onlarin basinada gelsin

Babami aradim babam sabret eget birsey olursa alirim bidaha gondermem diyor
Bisey olursa alirim ne demek ya! Dovmus ya adam iste,oldurmesi mi lazim,cenazeyi alacak demek ki! Gel de delirme sinirden!
Anneniz yok mu sizin, o da mi mudehale edemiyor, baba evinde uvey anne filan mi var? Hayir bu kadar cagresiz olmaniza bi neden bulmaya calisiyorum su anda, aklim almiyo da...

Bisey olursa alirim ne demek ya! Dovmus ya adam iste,oldurmesi mi lazim,cenazeyi alacak demek ki! Gel de delirme sinirden!
Anneniz yok mu sizin, o da mi mudehale edemiyor, baba evinde uvey anne filan mi var? Hayir bu kadar cagresiz olmaniza bi neden bulmaya calisiyorum su anda, aklim almiyo da...
Hayir uzerlerine gelirse beni cagir diyor burda yalniz caresiz kaldim

o kavgadan beri durumunuz ne peki konuşuyomusunuz(ara sayfaları okuyamadım)
Hayir konuşmuyoruz ya bide insan ogluna suc bulmazmi boyle aile olduğu surece basi yere degmez resmen pofpofluyor esimi utanmasalar iyiki dovdun olacak allahimdan dilegim başlarına gelsinde nasil aci oldugunu anlasinlar kendi kizlari bi kiymetli hep oylemi olur tum duyduklarım hep gelini suclarlar benim erkek kardesim var eger allah gostermesin esiyle sorun olsa asla boyle yapmam

Hayir konuşmuyoruz ya bide insan ogluna suc bulmazmi boyle aile olduğu surece basi yere degmez resmen pofpofluyor esimi utanmasalar iyiki dovdun olacak allahimdan dilegim başlarına gelsinde nasil aci oldugunu anlasinlar kendi kizlari bi kiymetli hep oylemi olur tum duyduklarım hep gelini suclarlar benim erkek kardesim var eger allah gostermesin esiyle sorun olsa asla boyle yapmam
sen ne diyosun onlar mutlu bile olmuşlardır öyle aileler yüzünden eşinde normal olarak görüyo vurmayı gurur duysunlar bakalım gidemiyosanda şu saatten sonra öyle bi üslup edinki kendini ezdirme lütfen

resmen gitmemek için özel çaba sarfetmişsiniz..
gitmek isteyen atlar gider..
bence blöf yapıp kal gitme demesini gönlünüzü almasını beklemişsiniz ama almamışlar hala o evdesiniz..
gitmeye niyetiniz yoksa dillendirmeyin bari... nasılsa gitmez diyerek dayağına devam eder...

bence blöf yapıp kal gitme demesini gönlünüzü almasını beklemişsiniz ama almamışlar hala o evdesiniz..
gitmeye niyetiniz yoksa dillendirmeyin bari... nasılsa gitmez diyerek dayağına devam eder...
Bir iki gun sonra gidecem zaten

Bir iki gun sonra gidecem zaten
Arkadasa aynen katiliyorum gitmek istiyosan git hic aciklama yapmadan namazda bogaz sıkmak nedir ya vicdansiz adam

Back
X