- 27 Kasım 2018
- 36
- 23
- 3
- 32
- Konu Sahibi Bireycitoplumsal
-
Evet öyle görüyorum,kendileri kızlarına borç para verip geri almayabiliyorlar,ve durumu olmayan insan her gün mangallarda plajlarda gezmelerde olmaz.Elleri kalın altınlarla dolu.Bana takılan altın 3 adet 7 gr bilezik.Eşimin babası evin geçimine yeter de artar şekilde kazanıyor.Oğullarının 40 bin borcu var ayroyetten ama sanki kendi oğulları değil.Madem bana bir şey yapmaya tenezzül etmediler benden gelin kaynana iliskisi bekleyemezler.Biz maddi sıkıntılar yüzünden kavga ederken eşimle ayrılma noktasına gelmisken bu insanlar bir gün dahi nasılsınız gecinebiliuor müsünüz diye sormadılar.Tek dertleri gezmek yemek içmek.Bir de Allah’ın her günü arayıp sorma bekliyorlar..
İşte anlatamadığım başka başka ayrıntılar da var.ona binaen öyle görüyorumBence haklisiniz. Yolunacak kaz mevzusunda bisey diyemem ama, konunuzdan okudugum kadariyla esinizin ailesi biraz sinir bozucu.
Kendi alacakları mobilya için benden para istediler evet.Onlar sizden şahsi işleri için para istedi mi? Her şeyi kendiniz için yaptınız. Bazıları böyle şeylerle övünmeyi sever. Gelinim şöyle hamarat, böyle işi var şöyle zengin. Damat alsa şöyle işi şöyle maaşı şöyle evi var der. Der yani bu saatten sonra ne yapacaksınız ki?
Vermeseydiniz.Kendi alacakları mobilya için benden para istediler evet.
Vermeseydiniz etmeseydiniz ,sorumda verdim de söyle oldu böyle oldu dememişim ,durumun genel itibariyle dışarıdan nasıl göründüğünü fikirlere açmışım.Yersiz ve amaçtan uzak tepkiler bu konunun yeri değil.TeşekkürlerVermeseydiniz.
Maalesef kocam ailesine toz kondurmadığı için boşanma noktasındayız su an.Ama siz dediklerinizde haklısınız.Haklısınız hoş değil ama 7 ay önce söylenmiş bir şey için şimdi kendi kendinizi doldurmayın . Bu lafı duymasanız bile pek samimi olmak isteyeceğiniz insanlar değillermiş zateno yüzden , mesafeli olun , kocanızla aranızı iyi tutun , gerisi boş
Valla kardeşcim bu erkeklerin de , özellikle evlendikten sonra bi anacı-aileci olmalarına aklım ermiyor . Yüzlerine yüzlerine kusasım geliyorMaalesef kocam ailesine toz kondurmadığı için boşanma noktasındayız su an.Ama siz dediklerinizde haklısınız.
Cok haklısın ne diyeyim aşk denen aptal duygunun peşine kapıldım.Nisan 3lbisesi ayakkabı kuaför vs kısmını yapmakla başlamazsınız zaten kaz olma yolunda ilerlemeye . Aileye karşı çok.taviz vermişsiniz.
Evlenmeden önce ailesinden ayrı yaşamış mpdern özgürlükçü bir erkekti yani öyle bir insan imajı çiziyordu.YanılmısımValla kardeşcim bu erkeklerin de , özellikle evlendikten sonra bi anacı-aileci olmalarına aklım ermiyor . Yüzlerine yüzlerine kusasım geliyorresmen ortak bulma yeteneği yok bu erkeklerde . Neyse, yangına körükle gitmeyeyim . Hakkında hayırlısı olsun ,
Cok haklısın ben de kendime bu yüzden cok kızıyorım ama ben söylemedim.Eşimin cok borcu olduğu için sevgililik döneminde aldığı maaş borca gidiyordu.Ben de buluştuğumuzda tüm masrafı üstleniyordum.yeme içme otobüs uçak biletleri gezme vs vs.Bankadan para çekerken kendisi gördü ne kadar param olduğunu..Aile çok uyanıkmış,sendeki paraya güvenip ellerini cebine atmamışlar.Keşke paranızı hiç söylemeseydiniz
Her konuda bu tarz mesaj yazan biri oluyor nedenseVermeseydiniz etmeseydiniz ,sorumda verdim de söyle oldu böyle oldu dememişim ,durumun genel itibariyle dışarıdan nasıl göründüğünü fikirlere açmışım.Yersiz ve amaçtan uzak tepkiler bu konunun yeri değil.Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?