- 27 Kasım 2018
- 36
- 23
- 3
- 32
- Konu Sahibi Bireycitoplumsal
-
Evet yersiz kuruntu.
Ve ayrıca sizin yaptığınızı eşiniz de yapabilirdi,hiç mi ileride yuva kuracağını düşünmedi de kenara para atmadı.
Ailesi yardım etmek zorunda da değil.
Hiç sevmiyorum gelinlerin "damat tarafı bize yardım etmedi bla bla" diye konuşmalarını. Etmek zorundalar diye bir kaide mi var? Etmek isterlerse ederlerdi. Demek ki etmek istememişler.[/QUOT
Evet yersiz kuruntu.
Ve ayrıca sizin yaptığınızı eşiniz de yapabilirdi,hiç mi ileride yuva kuracağını düşünmedi de kenara para atmadı.
Hiç sevmiyorum gelinlerin "damat tarafı bize yardım etmedi bla bla" diye konuşmalarını. Etmek zorundalar diye bir kaide mi var? Etmek isterlerse ederlerdi. Demek ki etmek istememişler.
Tamam haklısınız etmek istemediler zAten bana şunu yapın vs vs demedim.Aksine kimse bi seu almasın ki sonradan benim evime hayatıma karışma hakkını bulamazlar dedim ama.Benden gelin hizmeti beklemeleri hayatıma müdehale etmek istemeleri ;bu Madden olmasa da maneviyatta beni yolunmuş bir kaz yapar kanaatimceEvet yersiz kuruntu.
Hiç sevmiyorum gelinlerin "damat tarafı bize yardım etmedi bla bla" diye konuşmalarını. Etmek zorundalar diye bir kaide mi var? Etmek isterlerse ederlerdi. Demek ki etmek istememişler.
Beni anlayan insanlardan biri sizsiniz.Cok teşekkür ederim.Ama iş eşte bitiyor maalesef eşim de ailesine toz kondurmadıhı ve oraua gitmeyi görev bellediği için boşanma asamasına geldikBen bu dugun dernek konusuna soyle bakiyorum. Eger aileler evlilik aşamasında elini taşın altina koymuyorsa daha sonra da akrabalik ilişkisi bekleyemez. Ogluyla/kiziyla görüşür ama karsi taraf bayramda gitmese gitmez. Asla kendinizi yipratmayin ve gorusmek istemiyorsaniz kesinlikle görüşmeyin.
Beni anlayan insanlardan biri sizsiniz.Cok teşekkür ederim.Ama iş eşte bitiyor maalesef eşim de ailesine toz kondurmadıhı ve oraua gitmeyi görev bellediği için boşanma asamasına geldik
Şaka gibi cidden di mi ..7grami... 7 yaşında kızıma öylesine taksın diye 11 gramm aldım...
İşine gelince modern ötesi,işine gelince geleneksel olamazsın ....bunu eşinin ailesinden mal/mülk bekleyen gelin adayları için de .....tüm evlilik masrafını gelinine ödetip misafiri gelince hizmete gelini çağıran kayınvalide için de soyleyebilirim.Maalesef kocam ailesine toz kondurmadığı için boşanma noktasındayız su an.Ama siz dediklerinizde haklısınız.
Baştan yanlış başlamış bu ilişki.işte paramı ben söylememiştim.Eşimle sevgiliyken kendisi gördü tesadüf eseri çünkü telefonumu karıştırmaya bayılır banka hesabımı gördü.Babkadan para çekerken gördü.
tabiki ciddiyimŞaka gibi cidden di mi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?